Kuppet mot Trump -Trekker paralleller tilbake til Nazi-Tyskland i 1933

Doesn’t anyone see that what happened Jan 6, eerily similar to what happen to the Reichstag in 1933 when Hitler and the SS burnt the building down but blamed it on the communist? It was done to eliminate their enemy and history is repeating itself, AOC calling for concentration camps, media calling for Trump and his family to be banded from having any voice? Don’t let MSM fool you this all is straight out of the communist and Nazis play book if we don’t wake up history is repeating itself right before our eyes, Hitler was never elected in either his leading Germany should have never happened in the beginning, he had a following but not completely in the beginning.

Facebook Comments

12 tanker om “Kuppet mot Trump -Trekker paralleller tilbake til Nazi-Tyskland i 1933

 1. What the devil on the left is doing to Trump they are doing to you. But there are 75 million of us. When we fight for Trump we are fighting for ourselves as well. We are ALL Trump at this point. Stay disciplined in your anger. The left needs to be shown that there WILL be an accounting for what they did to Trump and us for 4 straight years. They will regret this day. Trust God.

 2. Det er ei løgnaktig tid me lever i. Lat oss ta td klimakrisa. Bibelen fortel oss at Gud skapte for 5993 år sidan menneska og laga alt til slik at det skulle vera.
  Syndefloda kom 2317 år før Jesus. Det er vondt å måtte høyra på desse stupide ideane om korleis CO2 nivået har vore på kloden i millionar av år. Ut i frå desse latterlege ideane skapar no styremaktene til eit kontrollsystem for heile kloden. Snart må bonden stå klar med pose når kua prompar.
  Gud i Himmelen må le av dårskapen.

 3. RETTSSAKEN

  Kjell Andersen har mye rett i sine beskrivelser av de politiske tilstandene som akkurat nå råder på jorden. Menneskenes fascinasjon for totalitære regimer ser ikke ut til å ha noen ende. Nye avarter av kommunisme, fascisme og nazisme popper opp med jevne mellomrom. Nå er det globalismens tur. Og denne gangen står det om muligheten til å styre hele planeten under ett.

  Og det er nettopp dette, universets store stridsspørsmål dreier seg om. Hvem har rett til å styre himmelen og jorden. Gud, ånder eller mennesker selv. Det var skapningen Satan Djevelen som for rundt 6000 år siden fant tidspunktet opportunt å initiere statskupp overfor Skaperen Jehovah Gud.

  Satan betyr anklager. Jehovah Gud er anklaget. Og begge opponentene fører sine vitner i saken. I 1914 var saken avgjort til Jehovahs fordel i himmelen, og den tidligere kjeruben Satan ble kastet ut og ned til jordens nærhet – 6. og 5. dimensjon. Dette innledet endetiden med voldsomme kriger, pest og lidelser, noe som ennå ikke er avsluttet.

  Slik verdenssituasjonen nå dreier ser det imidlertid ut til at kristne vitner for Skaperen kan reise seg opp og løfte sine hoder, idet vår forløsning fra dette jordiske marerittet nå åpenbart stunder til. Bibelsk sett froskeliknende ateister kvekker rundt og avslører sin totale uvitenhet. Men også den falske kristenheten åpenbarer sine feilvurderinger. Både Satan, demonene, kristenheten og ateistene heier nå på politiske systemer som tilrettelegger for en total ødeleggelse av planeten jorden iverksatt av nyfascister, kommunister, islamister m.fl. ved en økende utbredelse av atomvåpen, menneskelaget pestvirus og megen annen djevelskap.

  Da er det godt for leserne av Bibelen å vite at ”Gud grunnla jorden på dens søyler, den skal aldri i evighet rokkes” – og ”Gud skal ødelegge de som ødelegger jorden”. At ”himmel og jord skal forgå” betyr bare at dagens regjeringer (himlene) og deres klakører (jorden) skal fjernes fra sine posisjoner. ”Himmelen er Guds himmel, jorden ga Han menneskenes barn”. Gud bor altså i de himmelske dimensjonene. Skulle Han ødelegge disse var det jo ikke noe sted å bo for Ham heller.

  Og hva galt har himlene eller eksempelvis Himalaya gjort? Gud er ikke en person uten styring som i sinne knuser og ødelegger alt rundt seg. Nei, det er DE ONDE Han skal fjerne. Og det etter at den universelle rettssaken nå med all tydelighet har vist at det er Skaperen som er skikket til å styre altet, ikke skapningen – om hvem det heter – ”det står ikke til vandringsmannen å styre sin vei”. Hvordan i all verden skulle da denne ”vandringsmannen” styre andres veier?

  • Djevelens intriger går ut på å narre de aller mest lettlurte menneskene. Nemlig ateistene – som han har narret til å tro at verken han eller Gud eksisterer.

   Selv en buskmann på indre Borneo vil – om han finner noe så latterlig enkelt som en spiker på stien – straks skjønne at her må han være obs, for her har det vært folk. Selv buskmannen vet altså at design krever en designer. Nei, ingenting blir til av seg selv. Det er bare grundig sandblåste hjerner som ikke skjønner dette.

   Men etter rundt 6000 år uten vedlikehold er menneskene nå nådd genetisk endeholdeplass. Det er nemlig ikke en evolusjon som pågår, med det motsatte – en devolusjon.

  • I skrivende øyeblikk gjelder alt vi hører og leser om, 68-generasjonens siste sjanse til å kuppe hele verden. Hvorfor tror Søkelys’ lesere at denne religiøse bloggen oversvømmes av ateister? Selvfølgelig for å bidra til å knuse alle andre narrativ enn deres egne. Det er KRIG akkurat NÅ. Ellers hadde jo ikke ateistenes frontkjempere holdt vedvarende hus her. De er utsendt av sine oppdragsgivere med en eneste parole: Knus alle motstandere! Skrem dem bort fra Kjell Andersen! Vinn krigen med alle midler!

   Noen som drar kjensel på opplegget? 1933 – behøver jeg si noe mer..?

 4. Kjell Andersen har vist oss at den frelste kan vende om, ta parti for ondskap, løgn og bedrag. Det er blitt en ondskaps blogg, dessverre😪

  4
  5
 5. Sammenligningen av Hitler og Trump er høyst adekvat. Trump er dog kun en dictator-wannabie. Heldigvis klarte demokratiet å stoppe denne gale og pur onde mannen! Nå er det bare skammen tilbake, før konkurs, straffesaker og fengsel venter.

  7
  7
 6. Trump tross sine svakheter og skavanker var fri , han hadde mulighet og han brukte muligheten til å føre en politikk som gagnet USA for om en velger å se igjennom tåke sløret som løyn pressen bedriver og igjennom Trumps til dels tåpelige kommentarer , så ser en at Trump gjorde det rette for USA , han sto opp mott Kina, han sto opp mot korrupte politikere i USA , han flyttet USA sin ambassade i Israel til Jerusalem , han klarte å forlike Israel med store deler av araber verden , han startet ingen kriger , han fikk soldater hjem , han sørget for rekord lav arbeids ledighet og mye , mye mer positivt .. Amerikanere kommer ikke til å glemme dette .

  Det er da noe jeg er kritisk til Trump for , det er hans iver og velvilje for covid vaksinen , når han sviktet kurderen og på den måten åpnet for Gog aktørene .

  5
  2
 7. De virkelige angrepet på demokratiet kommer fra Twitter, facebook, Google ob.

  Johannes åpenbaring kapitel 6 vers 4
  Og det kom fram en annen hest , som var rød. Han som satt på den , fikk makt til å ta freden bort fra jorden , så folk skulle slakte hverandre ned ; og det ble gitt han ett stort sverd.

  Det er ikke lurt å skru igjen ventilene på en trykk koker !

  6
  1
  • Sant Rune. Dette vil bli en vanskelig tid. Den kristne kirke lever i fornektelse og sover sin dypeste søvn noensinne.
   Kristne i Russland var optimistiske i 1917 da revolusjonen pågikk. Det er ikke oss de er ute etter tenkte presteskapet.
   Hvor sørgelig feil de tok.
   70 år i dypt mørke før noen begynte å si “tear the wall down” og nå senker det samme mørket seg over Vesten.
   Grepet vil gradvis bli strammet til.
   Matt 24,10 Og da skal mange ta anstøt, og de skal forråde hverandre og hate hverandre;
   Vi ser dette skje allerede nå, innenfor kristenheten.
   Det skal bli et skille mellom dem som er frelst og dem som ikke er det. Dette skillet vil gå tvers i gjennom menigheten -og vi skal se hvem som er ugress og hvem som er hveten.
   Vi ser allerede at dette skjer nå, selv i kommentarfeltet i Søkelys

   4
   2
  • Helt riktig, Lye. Det aller viktigste redskapet Trimp har hatt mot demokratiet er sosiale medier.
   Tiden var nå overmoden for å vektlegge ytringsansvaret mer enn ytringsfriheten, når det gjelder å stande en mildt sagt mentalt forstyrret diktator-wannabie.

   1
   5
  • 20. januar er jobben din gjort Ståle. Da er du velkommen tilbake til operasjonssentralen. Og vi kan alle slappe litt mere av og slippe å frekventere religiøse sider som strider mot alt vi står for. Heil og sæl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *