Martyrkirken: Kristen pakistansk mann hakket til døde til døde av to muslimske menn

kristen-mann.hakket.til.døde.pakistanTo muslimske menn gikk tidligere i denne måneden til et barbarisk angrep på en kristen pakistansk mann og skar han opp til døde etter at han hadde forsøkt å hindre at noen muslimske narkolangere fikk spredd sin gift blant kristne barn, melder det britisk/pakistanske  Christian Association. Tidligere i denne måneden var Nazeer Mashi ute og jobbet langs veien da to menn kom mot ham bevæpnet med en kjøttkniv og en jernstang og slo han i ansiktet før de skar over halsen på ham. I følge Christian Today ble Masih’s kropp funnet av lokale kristne nær G.T veien som er en av Asias eldste store veier.

 

Både før og etter våre gudstjenester pleier muslimske narkoselgere og sverme rundt vår kirke for å prøve å selge narkotika til våre sårbare unge, kunne pastor Alfred Azam, en lokal pastor fortelle. “Når våre eldre menn ba disse kriminelle om å la våre unge være i fred blir de drept.” hevder pastoren videre. BCPA rapporterer at det ikke er blitt foretatt noen arrestasjoner, selv om begge de mistenkte drapsmennene skal ha blitt identifisert av øyenvitner til det brutale drapet. “Problemet med narkotikaavhengighet i kristne lokalsamfunn har vakt økende bekymring. Det økende presset mot sårbare kristne og andre minoritets ungdom for å trekke dem inn i narkotikaavhengighet, ofte med tvang eller makt, har skapt en rekke rike og velstående muslimske narkotikabaroner som målrettet søker å få fatt i ungdom fra sårbare samfunn, sier BPCAs talsmann Wilson Crowdry.

 

Deres suksess og økende velstand har gitt dem stor makt og innflytelse over politiet som bevist neglisjerer deres kriminalitet i bytte mot bestikkelser. Dette har gitt dem betydelig innflytelse slik at de kan begå drap uten å bli straffet og dette er direkte ødeleggende  for pakistan-forfølgelsede kristne og bør bli håndtert i henhold til loven i rettferdighetens navn. Det er på høy tid at den pakistanske regjeringen setter opp en spesialstyrke til å slå ned på narkotika kartellene som har ødelagt så utrolig mange liv,” sa Crowdy videre. Den kristne kirke i Pakistan er under økende press fra muslimske krefter og i påsken gikk en muslimsk selvmordsbomber til angrep på kristne kvinner og barn som feiret påsken i en park. Flere titalls kristne kvinner og barn ble drept i terrorangrepet. Tidligere i denne måneden kunne Søkelys og en rekke andre kristne medier fortelle historien om den kristne Hossain Ali som ble drept for sin tros skyld i Pakistans naboland Bangladesh. Den 65 år gamle Ali som hadde konvertert til kristendommen allerede i 1999 ble da bare et av mange ofre for muslimsk hat mot kristne. Situasjonen for kristne både i Pakistan, Bangladesh og India burde gi kristne i vesten grunn til uro og et kall til engasjement for den forfulgte Guds menighet i muslimske land. Den politisk korrekte utgaven av vestlig kristendom søker nå dialog med islam og derfor er heller ikke den vestlige kristenhet villige til å ta det nødvendige oppgjøret med dem som dreper kristne.