Martyrkirken: Kristen firebarnsmor voldtatt og drept av antatte hindu-landsbybeboere i Chhattisgarh i India

Foto der den 40 år gamle firebarnsmorens kropp ble funnet drept og delvis oppspist av ville dyr. Foto: Morning Star News

Den 40 år gamle firebarnsmoren Bajjo Bai Mandavi ble voldtatt, drept og hennes døde kropp ble etterlatt til villdyrene som hadde begynt å spise på henne. Dette er den sjokkerende nyheten om nok et kristent martyrium i det hindu-dominerte India. Lokale hinduer forfulgte den kristne enken og firebarnsmoren før hennes kropp ble funnet alvorlig lemlestet i villmarken i nærheten av hennes landsby i Chhattisgarh, India, opplyser kilder i følge Morning Star News som er en kristen organisasjon som arbeider for den forfulgte kristne kirke.

IN-CTKroppen til den 40 år gamle Bajjo Bai Mandavi var nærmest ukjennelig etter at hun delvis skal ha blitt spist av ville dyr da hun ble finnet noen kilometer ut i ødemarken nær hennes opprinnelige Kumud landsby, nær Kuye Mari den 29 mai. Hun ble sist sett da hun gikk ut i ødemarken i Kondagaon området for å samle ved den 25 mai. Drapstruslene den kristne firebarnsmoren hadde fått, nektelse av å hente vann og utfrysningen hun hadde opplevd fra landsbybeboene som var rasende fordi hun hadde forlatt deres hindu-tradisjoner og ritualer får familiemedlemmer og kristne ledere i området til å tro at hun ble voldtatt og drept før hun delvis ble spist av ville dyr. “Det er ikke noen mulighet til å finne ut hvem som voldtok og drepte min svigerinne så lokalt politi mente det var best å omtale dødsfallet som et angrep fra ville dyr, forteller en gråtende Bhajnath Mandavi, som er svigerbror til den drepte kvinnen til Morning Star News. Bhajnath Mandavi er den yngre broren til Bhola Mandavi, som døde av sykdom for fire år siden og etterlot sin kone Bajjo Bai Mandavi med fire barn som er 6, 8, 12 og 17 år gamle. I følge pastor Rupesh Kumar Salam  har landsbybeboere hatt møte fire ganger for å drøfte hva de skulle gjøre med henne, og hun ble truet og anmodet om å oppgi sin kristne tro og konvertere tilbake til hinduismen, men hun tok et modig standpunkt for sin kristne tro, sier pastor Salam til Morning Star News. Pastor Rupesh Kumar Salam leder en menighet på omkring 120 personer i nabolandsbyen Kue Mari. Bajjo Bai Mandavi hadde deltatt i søndagens gudstjenste regelmessig sammen med sine fire barn. I Kumud landbyen var hun bare en av to kristne familier blant 21 andre familier,” forteller pastoren videre. De lokale stammehindu-familiene forhindret henne fra å hente vann fra den felles landsbybrønnen, og hun måtte gå mange kilometer for å hente vann,” forteller pastor Salam.

Stod fast i troen

“Hun kjempet modig mot alle odds og nektet å fornekte sin tro selv etter hun fikk drapstrusler fra hinduekstremistene i landsbyen,” sier pastor Salman til Morning Star News. “Bajjo Bai ble kristen for litt over tre år siden og helt siden da har hun måtte tåle alvorlig motstand fra landsbybeboere. Hun snakket jevnlig om truslene og at hun og de fire barna ble behandlet som avskum av hindu-landsbybeboerne. “Jeg sa alltid til henne at vi ba for henne og at alt ville bli bra og vi hadde aldri forestilt oss at hun skulle møte denne form for brutalitet,” sier pastor Salam videre. “Hun ble voldtatt og deretter myrdet av religiøse ekstremister for sin kristne tro,”.  -Selv hennes egen bror, som bor i landsbyen henens vil ikke snakke med henne etter at hun ble kristen for tre år siden. Ingen andre enn den ene kristne familien i landsbyen ville snakke med Bajjo Bai og hennes barn,” forteller pastoren videre. “En fremtredende hinduistisk stammefamilie skal antatt ha noe med voldtekten og drapet og gjøre,” sier en kilde nær familien som ønsker å være anonyme.  Landsbybeboerne og vi alle vet at myndighetene ikke vil foreta seg noe, og familien som skal være involvert i den antatte voldtekten og drapet har nok av penger slik at de kan kjøpe seg ut av alle vanskeligheter. Dette antatte drapet er det tredje religøst motiverte drapet på kristne i India i løpet av noen få uker. I Bari landsbyen i delstaten Jharkhand, gjennomførte hindutilbedere den 7 juni en kidnapping og drap av Kande Munda. På natten den fjerde juni, i delstaten Odisha kidnappet lokale hinduer den 16 år gamle Sambaru Madkami for hans tros skyld og skar han opp og knuste hans hode mot noen steiner.  (kilde og foto: Morning Star News)

Kristen indisk tenåring drept av fanatiske hinduister -ble kidnappet-fikk nakken skåret av og ble kuttet opp i biter

 

 

2 tanker om “Martyrkirken: Kristen firebarnsmor voldtatt og drept av antatte hindu-landsbybeboere i Chhattisgarh i India

  1. Det er mange mennesker som er besatt av djevelen i verden. Deres herre er satan og hans gjerninger består i å myrde, stjele og ødelegge. På fruktene skal treet kjennes. Mange kristne her hjemme og i vesten støtter f.eks BLM. Men ser de på fruktene av BLM ? Vold, drap og ødeleggelse. Vestlige kristne er bedøvet og sover. Det kjenner ikke tider og stunder.

  2. Martyrene synes så langt borte, men de er en del av det kristne legemet. De trenger våre bønner, og økonomisk bistand. Vi må også forberede oss på en tid med vanskeligheter.

Det er stengt for kommentarer.