Mark Dice ut mot de amerikanske homokreftene som ikke kan tåle bibelske kristne

mark-dice2Mark Dice, en kjent You Tube profil med over 740 000 følgere er ikke redd for å si i fra. Lørdag gikk Dice som fanebærer konservative kristne verdier i strupen på den amerikanske homo-mobben som forsøker å mobbe og presse kristne til å oppgi sine standpunkter som ene og alene er bygd på Skriftens ord.  Denne gang går Dice til angrep på den liberale mobben som forsøker å presse det kristne ekteparet  Chip and Joanna Gaines som skal være programledere for et tv-show. Fra tidligere oppslag er vi kjent med hvordan homokreftene har presset på for å tvinge kristne til å underkaste seg den nye moral som har vokst frem etter at Barack Obama kom til makten. 

Mark Dice er en av de røster på You Tube som våger å stå opp for troende kristne. Her tar Dice et oppgjør med venstrevridde liberale som forsøker å presse sine verdier på kristne ved hjelp av mobbing, press og rettsvesenet.  Gi Mark Dice din likes på You Tube

https://www.youtube.com/watch?v=YyX3I4Ka0_E

2 tanker om “Mark Dice ut mot de amerikanske homokreftene som ikke kan tåle bibelske kristne

  1. Flott at omsorgsfulle mennesker sier i fra når noen mobber og hetser. Forstår at Bibelen forteller at Den allmektige fordømmer homofile og andre grupper, men trist at menneskene lar slike forestillinger få styre deres onde gjerninger. Amerikanere blir hjernevasket fra de er små. Når fordumming er blitt en dyd kan man dessverre ikke vente annet enn hensynsløshet og blind terror.

  2. Jeg er lettet over at min noe fjerne slektning, Ivar Braut ble ny biskop i Stavanger.
    Artig at utnevnelsen ble “kuppet”, mot flertallet av høringsinstansene. Forrige gang gikk det andre veien…

    Vet ikke hva vi kan forvente. Jeg syns det burde vært reist arbeidsrettssak med krav om avskjedigelse av homoprestene. De bryter ordinasjonsløftet, som er grunnlaget for tjenesten.
    Det er IKKE rom for to syn. Dette er ikke blant tingene som kan tolkes forskjellig. Tolkningen må komme innenfra Skriften, og da er man definitivt fastlåst i at homofili klart strider mot Ordet!

Det er stengt for kommentarer.