Mange beboere med positiv test i omsorgsbolig etter 3. vąksinedose -smitten øker i Norge

“13 beboere og 8 i personalet testet positivt på covid19 i omsorgsbolig.
De fleste beboere der har fått 3. vaksinedose ganske nylig (ca 10 dager siden). En er innlagt på sykehus og en annen er alvorlig syk. Majoritet av personalet også fullvaksinerte.Det ser ut til å gå slik “konspirasjonsteoretikerne” fryktet og advarte mot etter å ha lyttet til og forstått hva sensurerte og ikke politisk korrekte forskere, immunologer og viruseksperter verden over har informert om,” skriver Malvind Børresen på Facebook. Jo mer vaksine, jo mer Corona-syntes å være realiteten. “Trist at ikke folk våkner opp og ser hva vaksinen fører til. Vaksinen fører kun til død og elendighet 😥👎,” skriver Torfinn Rygh og har nok rett i det.

“13 beboere og åtte ansatte ved Belset omsorgsbolig er smittet med koronavirus, opplyser kommuneoverlegen i Bærum. Én er innlagt på sykehus.
Det første tilfellet ble oppdaget torsdag, opplyser Bærums kommuneoverlege Frantz Leonard Nilsen til Budstikka. Siden da har stadig flere påvist smitte.
Han opplyser at nesten alle beboerne skal ha fått tredje vaksinedose så sent som 12. oktober. – Majoriteten av de ansatte er fullvaksinert, sier Nilsen.” fortsetter Børresen og peker på et oppslag i Sunnmørsposten.  Siden verken dose en, to eller tre ser ut til å hjelpe på smitten, må løsningen være dose fire: “ja, da må dæm få 4. Dose. Så dæm blir frisk,” skriver Ronny Vonheim som har kommentert innlegget. “Og enda er det mange som ikke skjønner narrativet!!!!,” skriver Margareth Hovde. “At de ikke forstår nå hva som skjer at de blir syke etter vaksinering,” skriver Anita Larsen. Yngvar Rostille følger opp med: “Det er en kar her på fb som reiser rundt og sjekker sykehus. Han påstår sier at det ligger mange full vaksinerte mennesker som er innlagt.. Andre syke må ligge på gangen, andre blir sendt hjem på grunn av plassmangel.”  Jo flere doser de setter, jo flere får Corona. Denne vaksinen gir ordet “beskyttet” et helt nytt innhold og stadig flere ser gjennom vaksinebløffen og skjønner at dette ikke dreier seg om helse men om kontroll og lydighet overfor systemet.