Mandag feirer Israel sitt 70 års jubileum og USA åpner ambassaden i Jerusalem

En jødisk gutt bærer det israelske flagget. Mandag vil staten Israel feire sitt 70 års jubileum og Søkelys gratulerer og ber for dette profetiske folk

Staten Israel fyller mandag 70 år og det var fredag den 14 mai 1948 at staten Israel ble proklamert. I årene som har gått siden denne profetiske fredag i mai 1948, har den jødiske staten måttet kjempe mange slag for å forbli et selvstendig og fritt demokrati. Fakta er at Israel er det eneste virkelige demokratiet i Midtøsten. Byen Jerusalem fikk en helt ny status da president Donald Trump den 6 desember 2017 meddelte dette: “– Jeg anerkjenner Jerusalem som Israels hovedstad,” og de sanne venner av Israel forstod hvilken historisk betydning presidentens ord har.

Donald Trump i Israel Foto: You Tube

Mandag kan vi alle glede oss sammen med israelere over nasjonens fødselsdag. I takknemlighet til Gud kan vil løfte vår røster og lovprise Gud fordi Hans profetiske ord nå blir oppfylt. Samtidig må vi også hylle president Donald Trump som hadde mot og anstendighet nok til å oppfylle sitt valgløfte om å flytte ambassaden og anerkjenne Jerusalem. Mens de aller fleste nordmenn, samt det sekulære media har tatt avstand fra president Trumps anerkjennelse av Jerusalem, så må vi som Guds folk gi Gud ære og takke Ham fordi han har brukt Donald Trump til å løfte opp Jerusalems posisjon. Selv om vi alle må erkjenne at president Trump ikke alltid fremstår som det beste eksempel, må likevel respektere ham fordi han forsøker å innfri sine valgløfter selv om den politiske elite i Europa er motstandere. (Saken fortsetter under de to videoene fra Israels fødselsdag i mai 1948)

Donald Trump er en ordholden mann, og mens vi her i Norge er vant med politikere som bløffer og lyver for å vinne vår stemme, har amerikanske velgere fått en president som faktisk gjør det han har lovet. Med dette vil vi gratulere staten den jødiske staten. Vi vil også gratulere statsminister Benyamin Netanyahu og hver eneste borger av staten Israel. Vi vil også gratulere USA som i dag åpner sin ambassade i Jerusalem, og vi vil gratulere president Donald Trump som vågde å gjøre det tidligere presidenter ikke hadde guts nok til å gjøre! Vi vil derfor si:  Gratulerer med 70 års dagen Israel!

Sjekk ut: Filmene “Israel en nasjon er født”

Video:  Israel -A Nation is Born – Del 1-5 + del 6

Skrevet av Kjell Andersen lørdag 12 mai 2018

13 tanker om “Mandag feirer Israel sitt 70 års jubileum og USA åpner ambassaden i Jerusalem

 1. Gratulerer med dagen Israel, og jeg ønsker deg fortsatt Guds beskyttelse og velsignelse!

  10
  1
  • Spaceman:

   Uavhengig av ulike bibelske ståsteder er det i alle fall ikke vanskelig for rettsindige mennesker å ha sympati med denne knøttlille, hardtarbeidende nasjonen på størrelse med Hedmark fylke.

   Ikke minst med tanke på at de ligger omringet av et hav av hatefulle naboer. 57 muslimske land der det knapt har vært en eneste fredelig time i manns minne takket være Djevelens åndelige nakketak på de innfødte stakkarene.

   Det er godt å vite at Gud ved sin sønn Kristus snart skal gripe Djevelen og fengsle ham for tusen år slik at alle som da lever kan ta stilling til Skaperens normer og prinsipper uten å være kuet av historiens ondeste åndsperson.

   Da vil krigsvåpen være en saga blott for alle. Akkurat som det er allerede i dag er blant sanne kristne. Bibelen lover at “barn ikke skal fødes til en brå død”, “kornet skal bølge over åsene” og “freden skal være uten ende”.

   Når støvet etter Guds dag har lagt seg vil alt det forgangne være som intet å regne mot den kommende verdens evige goder. Det tapte paradiset i Eden vil reetableres i det bibelen kaller “alle tings gjenopprettelse”.

   Selv om Paulus hadde det himmelske håpet er det et universelt råd også for mennesker med jordisk håp han ga under Guds ånds inspirasjon i Filipperbrevet før han ble beseglet:

   “13 Mine søsken, jeg tror ikke om meg selv at jeg har grepet det. Men én ting gjør jeg: Jeg glemmer det som ligger bak, og strekker meg etter det som er foran, 14 og jager fram mot målet, mot den seiersprisen som Gud fra det høye har kalt oss til i Kristus Jesus.”

   10
   2
 2. En artig digresjon er det å tenke på at israelittene jo nettopp var bortført i 70 år under Babylon før de ble befridd av Kyros – som i GT ble omtalt som Messias. (Kristus er gresk for “den salvede” som er oversatt fra hebraiske Messias, som betyr det samme)

  Nå har de vært uten Kristus i nye sytti år, og det hadde vært spesielt om Kristus sto frem i det syttiende året og befridde dem for deres utdaterte lære som fikk sin oppfyllelse for over 2000 år siden.

  10
  2
 3. Trump gir personlig blaffen i Israel. Dette er utelukkende VP Pence sitt verk. Trump, ordholden? Han er “BY FAR”, den største løgneren som har inntatt Washington!

  3
  10
  • Du forstår ikke Guds veier Olaf. Gud bruker den Han vil til det Han vil. Kyros var ingen spesiell jødeelsker han heller. Han regnes som den første zoroastriske imperator og ble navngitt i Jesaja 44:28 og 45:1 og 13 over 200 år før han ble født og som voksen løslot han jødene fra Babylons 70-årige fangenskap.

   Ditt politiske Trump-hat forblinder deg. Sanne kristne ser ikke på The Donald som noe bedre moralsk forbilde enn bedrageren, løgneren og krigeren Clinton. Men fordi Guds tid nå snart er inne bruker han den som tidsmessig passer inn til å utføre Hans oppdrag.

   Den samme Trump vil jo trolig fronte det globale relgionsforbudet som ligger foran oss. Også dette er det i virkeligheten Gud som vil stå bak.

   Det heter i skriften at “Gud drar Satan som med kroker etter jekslene” slik at han til tider utfører det Gud vil. Slik gjør Han med menneskelige ledere også Olaf. Trump tror han finner på det selv, men det Gud har til hensikt å utføre, bruker Han den Han vil til. Også Trump, dersom det passer.

   12
   2
  • Jeg er ikke sikker på at Trump er den største løgneren som har inntatt Washington. Men han er nok den mest ÅPNE løgneren.

   3
   3
  • Det står jo også i Daniel 11:27 om Nordens og Sydens konger at:

   “Begge kongene har onde hensikter. De sitter ved samme bord og lyver”.

   Ser vi for oss motbildet i dag – Anglo-Amerika og Russland i spissen for hver sine allianse-partnere så skjønner vi verdien av Jesu råd om ikke å være av verden som er i den ondes vold.

   3
   2
  • Hvem har du hørt på nå da. Det er jo ikke sånn at VG, Dagbladet og NRK har hevd på sannheten og at Trump lyver bare fordi disse venstrevridde mediene har sagt det.

 4. Jerusalem – Den heilage stad !

  Måndag 14. mai skal jødane feira sitt 70 års jubileum i Jerusalem. Kva skjer her i Noreg :

  – kulturminister Trine Skei Grande fremjar forslag om å avskaffa heilagdagsfreden. Ho uttalar at folk må få lov å slå plenen på sundag !

  – Bergens Tidende tek opp på leiarplass at heilagdagane bør avskaffast i Noreg og verta erstatta av feriedagar.

  Ja , ja då får me feira påske til minne om gamle-nissen som fekk ein brå død !

Det er stengt for kommentarer.