Israel vant Melodi Grand Prix knappe to døgn før de feier sitt 70 års jubileum

Sent lørdag kveld eller tidlig søndag morgen ble det klart at Israel for fjerde gang i historien har vunnet Melodi Grand Prix. Vi gratulerer Israel og Netta Barzilai som sang frem nasjonen til seier. Låten som høres ut som ei kaklende høne slo Aleksander Rybak og hans fele ned i støvlene ettertrykkelig. Her er låta som vant og igjen: Gratulerer Israel

10 tanker om “Israel vant Melodi Grand Prix knappe to døgn før de feier sitt 70 års jubileum

 1. Gratulerer!!

  Så på Kveldsnytt nettopp og der klarte selvfølgelig NRK å stille spørsmålstegn ved om det var mulig å arrangere MGP i Jerusalem, grunnet politikk!

  Hvorfor i all verden skulle dette være problematisk?

  Hurra for NRK – eller PRK (palistinsk rikskringkasting) som de burde hett.

  9
  2
 2. NRK, som det meste av norsk og vestlig MSM, er kuppet av ateistiske globalister som har konvertert journalistrollen til en politisk misjonsmark langt ut på den globalsosialistiske venstresiden.

  Det er uhyggelig å være vitne til fremveksten av autoritær fascisme som legger sin klamme hånd på de vestlige samfunnene etter at liknende regimesett har spilt fallitt i Europas siste 70 til 100 års historie.

  Det er interessant at Daniels profeti om billedstøtten som symboliserte de syv jordiske verdensrikene eksponerer det siste – angloamerika – ved støttens føtter. Disse føttene var (og er) en uforenlig og ustabil blanding av leire og jern. Dette viser at det syvende – og bibelsk sett det siste – verdensriket i kronologien skulle bestå av innbyrdes uforenlige krefter som gjør all styring ved demokratiet svært ustabilt og til slutt umulig å lede.

  Like fullt skal dette riket “gå levende ned i dødsriket”. Det betyr at det ikke skal falle for ytre jordiske fiender – som de forutgående seks verdensrikene – men falle direkte for Guds hånd i Harmageddon.

  4
  2
  • Enig. Med feministisk tekst. Det viser at også Israel er utsatt for det samme dekadente trykket som resten av den vestlige verden og haner sakte men sikkert under hælen til de globalorienterte verdenselitens vulgære trend.

   4
   2
  • Helt enig!

   Det et jo MGP så det skal jo noe til at det blir en fin sang som vinner.

   Ellers så er det jo litt flaut at mange av oss som leser Søkelys er “opptatt” av MGP.

   En aldri så liten “guilty pleasure”?

   3
   4
  • Vel, jeg så ikke på MGP, men klikket meg inn på Rybak og Israels vinnermelodi i ettertid.

   Kristne skal jo “tyde tidenes tegn”, hvori samfunnets kulturelle uttrykksform gir en god pekepinn på hvilken vei det hele rusler.

   4
   1
  • Eg er samd. Verdsomspennande jødekonspirasjon, demonisk kvinnerørsle og satanisk PK-media sørga for siger til Israel! Landet er rett nok 70 år, men Jehova straffar nasjonen av di dei avviste Lammet som sonoffer!

   «Toy», som den israelske vinnarsongen heiter, hadde ein anti-mobbe-bodskap enda verre enn det gudlause metoo-hysteriet. Hovmotige feministar og unaturlege søner og døtre som skrik opp, er det verste Elihu/Adonai veit! Den frie vilja og Satan mot Skaparmakta.

   Kypros, som kom på andre plassen, synte kvinna slik Skrifta vil ha henne. Rett nok framstod artisten som skjøka i Åpenberinga, men ho dansa som ei flamme fylt av Den heilage anden! Slike kvinner vil Jehova gje mannen i tusenårsriket. Rett skal atter verte rett!

   Tippar Harmageddon kjem neste år. Mot hausten, etter Eurovisjon i Haifa.

   2
   1
 3. Gratulerer til Netta og Israel 🙂 Enda mer feiring!

  Og takk til Alexander Rybak. Han leverte! Lisa Børud stråler som vanlig 🙂 Hun har spredt så mye glede i mange år.

  Alexander om Israels bidrag: ” Herlig. Elsker alt som er annerledes. Og Israel er annerledes med stor A. Og veldig god musikk også.”

  2019 i Israel…

  2
  3
  • Nei, slike kvinner vil Herren ikkje ha. Kypros skulle ha vunne. Der var ei kvinne som naturlege menn vil ha. Eg ber for Israel og jødefolket.

   2
   1
  • Joda Georg Breidal, slike kvinner vil Herren ha.
   Jesus døde for henne. Om hun så var det eneste menneske på jord.

   Georg, minner deg om at MGP ikke er en kristen tilstelning. Når du ber, ikke glem Netta. Les om hva hun har gjennomgått.

Det er stengt for kommentarer.