Malvind Børresen: “Krigsåndens onde latter overdøver røsten fra fredsfyrsten”

Tyskland, USA og andre NATO land vil sende moderne stridsvogner til krigen i Øst. I vestlige medier og på sosiale plattformer er det nå krigsånden som råder grunnen. Denne ånden sitter på skuldrene til mennesker som faktisk applauderer frem det som kan bli en blodig tredje verdenskrig.  “Ukraina takker Tyskland for stridsvogner.
– Men vil vil ha flere! Mange flere!,” er overskriften Malvind Børresen har satt som en overskrift på sitt siste Facebook-innlegg onsdag. “Vi vet at mennesker som er følsomme i Ånden og som tar seg tid til å lytte til hva som hender i det åndelige, kan høre krigsåndens onde latter tydelig i bakgrunnen. Den overdøver i disse dager fredsfyrstens ord, som også er Guds ord: “Salige er de som skaper fred, for de skal kalles Guds barn.”, skriver Malvind Børresen i sitt innlegg.

Ukraina applauderer og takker for 14 stridsvogner fra Tyskland som skal settes inn mot russerne, og forventer seg en mengde tanker også fra andre land som kan brukes til krig, krig, krig.
– Dette er bare første skritt. Vi skal ha en mengde stridsvogner, en hel koalisjon. Da kan vi endelig beseire Russland.
Vi vet at mennesker som er følsomme i Ånden og som tar seg tid til å lytte til hva som hender i det åndelige, kan høre krigsåndens onde latter tydelig i bakgrunnen.
Den overdøver i disse dager fredsfyrstens ord, som også er Guds ord:
“Salige er de som skaper fred, for de skal kalles Guds barn.”
De som beruses av krig synes derimot dette med mer våpen og mer krig bare er riktig. Verdens ånd styrer. Klart de må krige mer i Ukraina!
De husker hva NATO-lederen sa: Mer våpen er veien til fred…
Ekkoene av denne påstanden lyder også her på de sosiale plattformene.
Men om de som gjentar dette mantraet er riktig ærlige så vet de egentlig ikke ønsker fred, de ønsker å ødelegge Russland. Men det vil de bare innrømme om de er helt ærlige. Så det er lite sannsynlig at de sier det direkte.
Hvem som betaler for alle disse stridsvogner går for øvrig heller ikke helt frem. Kanskje er det et betent spørsmål?
For de som skriver under avtalene kan fort bli gjenstand for etterforskning senere.
På mange måter og av mange grunner.
“– Lederen for det ukrainske presidentkontoret, Andriy Yermak, applauderte onsdag Tysklands beslutning om levering av kampvogner til Kiev for å takle den russiske invasjonen og tok til orde for å opprette «en koalisjon av stridsvogner» for å bekjempe Russlands tropper.
«Det første skrittet er tatt. Det neste er en koalisjon av stridsvogner,» sa Yermak, som har understreket at Ukraina trenger mange Leoparder, har det ukrainske nyhetsbyrået UNIAN rapportert. Han har også lagt ut flere «emojis» av leoparder på kontoen sin på det sosiale nettverket Twitter som svar på Berlins kunngjøring.
Yermaks ord har kommet minutter etter at Tysklands forbundskansler Olaf Scholz bekreftet Berlins avgjørelse og hevdet at den «følger den allerede kjente linjen for å støtte Ukraina så langt som mulig», etter dager med spekulasjoner om posisjonen som Berlin endelig ville innta på disse leveransene.
Executive har forklart at Tyskland vil levere 14 Leopard 2A6 som er i arsenalet til det tyske forsvaret. Den forventer også å samle i løpet av en kort periode to stridsvognbataljoner, med sikte på også å gi opplæring, logistikk og ammunisjon, ifølge en uttalelse fra den tyske regjeringen.” I kveld er det også blitt kjent at Joe Biden vil sende 31 Bradley stridsvogner til krigen mot Russland. Krigsånden sitter nå på skuldrene til titusenvis av norske kristne som blindt støtter Ukraina og flagger for Ukraina på Facebook.

14 tanker om “Malvind Børresen: “Krigsåndens onde latter overdøver røsten fra fredsfyrsten”

  • Det er også nazister i Russland og noen av dem befinner seg i Wagner gruppen og sikkert også i den regulære russiske hæren.
   Det finnes også nazister i Norge og Vest-Europa. Dette er bevegelser og grupper vi bør ta avstand fra.
   Det den soldaten sa er nok neppe formell russisk policy i forhold til Ukraina.

   1
   6
  • Jeg er ikke uenig.

   … men jeg oppfatter på Søkelys at når man finner en ukrainsk nazist er han en del av det offsielle Ukraina?
   Russland : det en mener, er bare hans mening.
   Ukraina: det en mener, er noe alle i Ukraina mener.

  • Azov millitsen er en del av det offisielle Ukraina.
   Men igjen. Ukrainere flest er folk som ønsker å leve sine liv i fred og ro. De ønsker å tjene sine penger, forsørge sine familier.
   Gå på skole, jobb, handlesentre, kirken osv osv.
   Ukraina skulle ha hatt en nulltoleranse politikk overfor nynazistiske grupper og bevegelser.

   2
   5
  • “Ukraina skulle ha hatt en nulltoleranse politikk overfor nynazistiske grupper og bevegelser.”
   Det gjelder selvfølgelig BARE for Ukraina. Slik forstås konklusjonen til Kjell Zverre Anderzen. Og det er SELVFØLGELIG også DET han MENER. Og det er DET han formidler. Han er falsk som den onde selv.

   1
   5
  • Nazismen blomstrer i Ukraina og i motsetning til i andre moderne samfunn som tar avstand fra og isolerer nazi-gruppene, blir nazister i Ukraina forherliget.
   Det var derfor Ukraina og USA lenge har stemt i mot FN resolusjoner som bekjemper forherligelse av nazisme.
   At Norge også stemte i mot en slik resolusjon viser at nazismen også har fått fotfeste hos norske myndigheter.
   Dessverre evner ikke folk å se nazismens stygge fjes fordi media også er styrt av fascistiske krefter som vil bringe den nye verdensordningen som Satan selv higer etter å skape,
   Dypstatsskjøgen har mange nazister i sine rekker.
   De blir heiet frem av blinde russofober som vi ser for mange av her også.

   2
   6
  • Alle vet at Russland slåss mot nazismen. Russland betalte en høy pris for å bekjempe det tredje riket og nazismen.
   Nå har nazismen og det tredje riket gjenoppstått i Ukraina og dets vestlige allierte. Russland må igjen ta kallet og utkjempe fortsettelsen av den store patriotiske krig.
   Den krigsånd som var i Adolf Hitler har funnet “huset” ferdig “feid og pyntet” og tatt bolig i mange russofober her i Norge.
   Det er en åndsmakt og den preger deg virkelig Birgir. Du kler den godt!

   2
   5
  • Jeg skjønner ikke at satanisten Arnt A Nazi ikke reiser til Donbas. Der står ruzzernnaziene klare til å både AVNAZIFISERE og AVSATANISERE han. Det er i alle fall DET ruzzernaziene forteller.

   1
   3
  • Arnt A
   Godt sagt
   Noen har feid og pyntet for disse krigsåndene.
   Jesus er fredsfyrsten og når han griper hjertene lengter troens folk etter fred. Vi ber om at Zelensky og hans folk skal ydmyke seg. Legge ned våpnene og frasi seg russerhat og blodtørst.
   Zelensky skulle ha holdt sine løfter under valgkampen og søkt fred med Donetsk og Luhansk som nå er en del av Russland. Da var de selvstendige republikker i krig med Ukraina.
   Men Zelensky bløffet velgerne og var i realiteten bare en marionett for NATO og demokratene i USA. Han snakket om fred, men hans hjerte var full av blodtørst.
   Folk her i Norge som støtter ham er selv fulle av blodtørst og mørke. De har feid og pyntet husene (hjertene) sine for aggressive krigsdemoner.
   De er fulle av mørke, av anklager og er drevet av åndelige krefter som de lar regjere i sine liv.
   Det går et skille i Guds menighet.
   Johannes skrev om dette skillet:
   1 Joh 2,19 De er gått ut fra oss, men de var ikke av oss: for hadde de vært av oss, så var de blitt hos oss; men det skulde bli åpenbart at ikke alle er av oss.
   Vi er nå inne i den tid da Herren gjør det åpenbart at “ikke alle er av oss”. Vi så det under vaksinen og vi ser det tydelig nå.
   Guds barn søker fred og elsker hverandre.
   Mørkets barn søker krig og anklager og beskylder Guds barn for det de selv er.
   De er som Demokratene er i USA. Alt de anklaget Donald Trump for er de selv skyldig i å ha gjort.

   1
   2
  • Så var den FALSKE profeten “fri” “pinsevenn” på plass igjen. Hvor ble det av profetien du i beste Renee Moses-stil fremsatte, om at det skulle bli en MASSEDØD av covid-vaksinerte høsten og vinteren 2021 – 2022? Du er like taus som Renee Moses.

  • Birgir
   Massedøden er begynt
   Men jeg forventer ikke at dere avgudsdyrkere vil kunne se det.
   Matt 13,14 Og på dem opfylles Esaias’ profeti, som sier: I skal høre og høre og ikke forstå, og se og se og ikke skjelne;
   Gud har sendt deg en villfarelse så du tror løgnen.

  • Randi, du sier at massedøden har begynt.
   Er det en følelse eller finnes det noe informasjon som viser at det faktisk skjer?
   Jeg skal ikke legge opp til at informasjonen skal komme herfra eller derfra, men jeg regner jo med at du må ha dine opplysninger fra et eller annet sted. Et sted som du regner som troverdig.

 1. Er det DETTE du mener:

  “03/01/2022, kl. 19:09 sa Randi:
  Er uenig med Rune og andre som sier at de som har tatt vaksinen kan vende om å komme til Jesus. Sannheten er at
  de som har tatt vaksinen er døde for Gud.”?

  Eller DETTE:

  “04/11/2022, kl. 19:19 sa
  Randi
  :
  Vaksinen gjør blodet urent og har skadet millioner av mennesker.
  Vaksinen har åpnet en portal fra åndeverden inn i folk som har tatt vaksinen. De har fått i seg noe urent og er under fremmede ånders makt. Bare se hva villighet til å ta vaksinen gjorde med Birgir Hermansen.. Han er ikke til å kjenne igjen.”

  GUTTUNGEN “randi” henviste til Jesu egne Ord.
  Men hvordan skal man forvente at en GUTTUNGE som “randi”, som har fått juling av pappaen sin, skal FORSTÅ?

Det er stengt for kommentarer.