Malik Obama snakker ut om sin bror, Barack Hussein Obama

malik-obamaBarack Obamas familie i Kenya er skuffet over hvordan deres mektige familiemedlem i Det Hvite Hus har utviklet seg. Malik Obama er den amerikanske presidentens eldre halvbror, har en rekke ganger besøkt sin bror, men forteller i et intervju at Obama er negativt forandret siden han ble president, og at både han og familien i Kenya er skuffet over hvordan Barack Obama er blitt. Se videoklippet der Malik Obama avdekker sannheten om sin egen bror, en kald, kynisk og maktsyk verdensleder som har vendt ryggen til sin familie. Det er ikke et vakkert bilde av Barack Obama han tegner. Barack Obama gjorde et stort politisk nummer ut av sin familie, men båndene til sine egne eksisterer rett og slett ikke.

Etter 8 år med Barack Obama trenges det åpenbart forandring, videoen under beskriver hvordan stadig flere amerikanere tvinges til å bo i bilen eller bor på gata. Under Obama har stadig flere blitt fattige, mens milliardene fra staten flommer inn i bank og finanssystemet hvor de kastes inn aksjemarkedet.

 

10 tanker om “Malik Obama snakker ut om sin bror, Barack Hussein Obama

 1. Det kommer fram at det er en usikkerhet ved hvem som egentlig er Barack Obamas far. Det kan gi en forklaring på presidentens likegyldighet overfor sine “søsken”.

  • Han slo som videoen viser tidlig politisk mynt på sine røtter i Afrika for i ettertid å nærmest neglisjere dem. Jeg tror Obama var en kynisk figur som tok i bruk absolutt alt for å bli president. Han flørter med de fargede kirkene for å få deres støtte. Men han er ingen kristen, men snarere en kynisk maktsyk mann som har ødelagt Amerika og i alle viktige saker står han i opposisjon med Gud.

 2. B HUSSAIN obama er en muslim, og han er IKKE amerikansk. Det har den anerkjente, sympatiske, empatiske, nestekjærlige, snille, omsorgsfulle, superkristne, ufeilbarlige, politiske brilijante Donald Trump slått fast.

  • Trump er ikke så verst han, det kan ikke bli verre enn under Obama, Crooked Hillary vil være en fortsettelse av Obamas linje. Det som slår meg er at Obama svikter sine egne også hjemme. Etter at han kom til makten ser vi stadig oftere at svarte unge menn blir skutt og drept av politiet. Hvor er Obama spør mange svarte som er skuffet over Obama.

 3. Kjell; Obama, Hillary og svært mange demokrater vil stramme inn den ultraliberale våpenlovgivningen, men det setter republikanerne en effektiv stopper for.
  Etter 9/11 har ca 70 mennesker blitt drept av terror i Amerika, mens i samme periode har ca 160.000 blitt drept av skytevåpen!!! Trump vil fortsatt la alle få bære våpen, og kjøpe så mange våpen de vil(inkl automatvåpen), men vil stenge grensene for muslimer. Komplett idioti!!!

  Trump har INGEN av de egenskapene som trengs, hverken menneskelige eller politiske.
  “Trump er ikke så verst”??? JO, han er faktisk helt verst.
  Obama har greid seg rimelig godt, tross omstendighetene. Han arvet en stor krigsgjeld etter Bush, og fikk finanskrisen rett i fleisen.
  Er heller ikke mye han kan få gjort med rep. flertall i begge kamre, men han fikk da heldigvis på plass “Obamacare”. Men dette får nok republikanerne fjernet; er jo helt forferdelig at de fattigste skal få helsehjelp, når heller de rikeste kunne fått en enda lavere beskatning?

  • 560 mennesker er drept av politiet under Obama og så langt er Obama “bekymret”. De fleste av de drepte er fattige svarte. Det er ikke noe grunn til å ta våpen fra folket. Folket må jo ha mulighet til å forsvare seg. Retten til å ha våpen er en grunnleggende rettighet i USA, en rettighet som mange mener de trenger, for å beskytte seg selv og sin familie. Her er jeg enig med Donald Trump, det er viktig å forsvare grunnloven fra disse liberale angrepene. Når det gjelder å lukke grensene for muslimer er jeg enig med Trump. Han vil at USA må vite hvem de slipper inn i nasjonen, og inntil Amerika er i stand til å finne ut hvem som er terrorister eller hvem som ikke er -tror jeg Trump har en god løsning.

   Jeg ser Trump har erfaring og egenskaper nok til å lede sin fremgangsrike bedrift, og det gjør han så avgjort kompetent til å styre USA. Obama på sin side har etterlatt en verden i kaos, skapt mer gjeld enn alle presidentene tilsammen fra Washington til Clinton, og dersom hans politikk fortsetter, ender USA som Venezuela. Obama har bare fortsatt den feilaktige økonomiske politikken som tidligere presidenter har utøvd. Nemlig drøsset milliarder på milliarder av dollar på de aller rikeste. Det kalles kvantitative lettelser -hvor de faktisk sponser de samme bankene som forårsaket Subprime krisen i 2007 og 2008. Bush brukte riktignok pengene på krige mot Saddam Hussein, men Barack Obama brukte dem på å sponse korrupte banker og kyniske spekulanter som nå er i ferd med å utløse den største finansielle krisen vi noen gang har sett. Nemlig å slavebinde både folket og den amerikanske statsadministrasjonen i gjeld. De kvantitative lettelsene som reddet uansvarlige banker og finansinstitusjoner i 2008 skulle vært brukt på folket og til folket. Ikke berike den Obama og Hillarys bestevenner.
   Jeg har hørt endel på hva Trump faktisk sier, og han sier mye vettug og rett. Nyhetsmedia pleier jo å servere oss sin klippede versjon av hva han sier, men dersom du søker andre kilder og hører hele talen, ikke bare noen klippede versjoner, ser du at Trump faktisk ikke er så gal.

   Når det er sagt -er Trump ikke min drømmekandidat. Min kandidat ble dessverre vekk tidlig i kampen.
   Obamacare er noe de må få fjernet eller endret en god del. Den påfører USA vanvittige utgifter og innebærer at skattekroner går til å drepe barn i mors liv. Fullstendig forkastelig. USA ender som dette, dersom Obamas politikk fortsetter: https://www.youtube.com/watch?v=qtGTV-kc3oI

 4. Kjell; du mener i fullt alvor at en som er skikket til å lede en bedrift, er dermed egnet til å være president i Amerika?? Og det er ok med ultraliberale våpenlover? Og du kaller de som vil stramme inn loven for liberale? Man hadde ikke trengt våpen for å forsvare seg, dersom det ikke var så mange våpen!!! Jeg tror du har fått i deg altfor mye av de jordbærene med sopp fra Søgne?

  Fra spøk til alvor; uansett hvem som blir president, vil statsgjelden være betydelig høyere om 4 år enn den er i dag. Og jeg tror ikke situasjonen ville vært bedre nå, dersom det var Mitt Romney som var på vei ut av det hvite hus.
  PS! Abort og homofili-kortet ditt kan du trygt putte opp i ermet igjen; republikanere eller demokrater er stort sett enige her. Republikanerne har flertall i begge kamre, men gjør intet. Det er naivt å tro at en abortmotstander som president kan få gjort noe av betydning i disse sakene.

  • Jeg mener Godtfred at Trump kan være en like god leder som eksempelvis Ronald Reagan som jo var skuespiller. Jeg tror ikke vi skal undervurdere Donald Trump. Tradisjonelt sett er det de liberale og venstrevridde som vil fjerne en rettighet som er nedfelt i den amerikanske grunnloven. Tenk deg litt om. Når terroren rammet Orlando tror jeg mye ville vært anerledes dersom noen hadde hatt våpen i den klubben. Et våpen ville tatt ut muslimen som vil drepe temmelig kjapt. Vi er enige når det gjelder statsgjelden. Den vil vokse uansett hvem som styrer USA, der er løpet kjørt. Men gjelden vil snart hente inn USA. Når det gjelder abortkortet så vil en republikaner i Det Hvite Hus nok ha stoppet den statlige finansieringen av Planned Parenhood som fikk mediaoppslag på grunn av salg av kroppsdeler og organ til drepte ufødte barn. Der var Trump tydelig. Clinton også…spøtt inn dollar i den fosterdrapsbutikken. Du skal ikke undervurdere en president. Barack obama har kommet langt med dekreter og Trump kan også ta i bruk slike for å oppheve en ulov Obama har innført. Men som sagt tidligere. Min kandidat var sjanseløs så jeg er ikke noen varm Trump tilhenger. Men jeg tror alt er bedre enn Hillary

 5. Kjell; kaller du demokratene for venstrevridde?
  Det demokratiske partiet kan vel minne om partiet Høyre, mens republikanerne minner ganske mye om Det Konservativte Folkeparti i Danmark.
  Det er en utbredt misforståelse at FRP er likt Rep. Det er meget galt. FRP er liberale og Rep er konservative.

  Det skjer ofte at det er endringer i grunnloven i mange land, og det vil før eller siden tvinge seg frem når det gjelder retten til å bære våpen.
  Med din og NRAs “logikk”, kan jo alle land få rett til å ha sine egne atomvåpen? “de må jo ha rett til å forsvare seg”? NRA” det er ikke våpenet som dreper, men mennesket”.
  Amerikanerne er så sannelig et pussig folkeferd?

Det er stengt for kommentarer.