Madison Cawthorn til demokratenes Nancy Pelosi: “Du er ikke Gud”

Representant Madison Cawthorn fra Nord Carolina reagerer sterkt på Demokratenes og Nancy Pelosi`s planlagte maskepåbud og Covid-19 tyranniet de er i ferd med å innføre nasjonalt: “Du er ikke Gud” sier Madison Cawthorn til Demokratenes majoritetsleder i Kongressen. Det finnes noen røster som ikke lar Corona-galskapen ta fra oss frihet og demokrati -og Gud velsigne disse røster

Etter at demokratene klarte å jukse seg til flertall og inn i det hvite hus, opprører de seg stadig mer som om de er Guder med guddommelig autoitet til å undertrykke..

Facebook Comments

8 tanker om “Madison Cawthorn til demokratenes Nancy Pelosi: “Du er ikke Gud”

 1. Jeg undres på om Kjell Andersen (KA) har glemt formålet med nettsiden sin.
  På Info-siden proklamerer han at det er “forsvaret av ekte kristendom, de forfulgte, Israel” som er hovedmålet. Og at å stå opp for det bibelske ekteskapet, familien og mot falsk teologi er viktige mål. At han også har blinket ut kamp mot ugudelig praksis i barnevernet virker bare rart (man skulle tro det var mange mer presserende problemområder), men la gå.

  Når man ser på hva som faktisk postes på Søkelys, og sammenligner med formålet, så skurrer det for meg. Veldig mange av innleggene fremstår som et talerør for konspirasjonstenkere i USA. Jeg regner KA som en oppegående mann, så når han poster det han må vite er løgn og bedrag, tendensiøse overskrifter, falske historier og elendighetsbeskrivelser sakset fra nettet, illustrert med bilder som er ment å forsterke kriseopplevelsen, må det være noe annet enn “ekte kristendom” som driver ham.
  Det slår meg også at Søkelys står aktivt på barrikadene for saker som hovedsaklig skjer i USA. Og da som regel med en høyreradikal, pro-Trump vinkling, og en demoniserende vinkling av demokratene. Jeg mener ikke at det er noe galt i å snakke positivt om Trump, republikanerne eller republikansk politikk. Mange ganger vil det også være på sin plass å kritisere Biden og demokratene, men er det viktig å polarisere og provosere for et profetisk aktuelt nyhetsmagasin som skal forsvare ekte kristendom? Skal en ekte kristen spre frykt og egge til hat?

  Å legge ut artikler om vaksiner, vaksineskepsis og vaksinemotstand er også helt greit så lenge artiklene er sanne, men jeg ser ikke hvordan å poste usannheter, løgn og bedrag kan relateres til å være bibeltro eller forsvare ekte kristendom. Heller ikke når usannhetene “bare” videreformidles.

  På søkelys legges det ut veldig lite om bibel, lite om kristen tro, lite som beskriver eller rettleder om falsk teologi og lite om forfulgte kristne. Der er ingen ydmykhet, ingen oppfordring til bønn for frafalne eller forfulgte, ingen oppmuntring i vanskelige tider og ingen artikler som peker på hva Jesus har gjort og fremdeles kan gjøre for dem som har det tungt.
  Noen kommentatorer prøver å komme med gode ord, sitater fra bibelen og utlegninger av bibeltekster. Andre spyr ut påstander og omtaler som de burde skjemmes av.

  -Har KA glemt hva som er oppgitt som formålet med Søkelys?
  -Hvor ble “den ekte kristendommen” av?
  -Har bibelfokuset måttet vike for klikk og annonseinntekter?
  -Er det Alex Jones og hans like som er forbildet nå – og ikke Jesus?

  • Det skurrer nok for deg fordi du har ditt eget bilde av hva som er konservativ bibelsk og ekte kristendom.
   Ekte kristne står opp for de verdier Trump promoterte når han støttet Israel, tok grep mot fosterdrap og stengte av for at transeksuelle menn skulle kunne bruke jentetoalett på skoler osv. Men Trump gikk ikke langt nok dessverre.
   Men jeg ser jo at mange evangeliske kristne er kritiske til hans “warp speed” mirakel i form av vaksinen.
   Hans promotering av vaksinen har gjort at endel kristne er mer lunkne til Trump nå.

   Det vil nok skurre mellom deg og meg fordi vi har helt forskjellige forståelse av hva som er ekte kristendom.
   Du har ditt syn og jeg har mitt syn.

   Forøvrig har det blitt publisert et stort antall artikler om forfulgte kristne. Det er bare å se i arkivet.
   Det samme gjelder trosbevegelsen, falsk lære osv. Imidlertid er vi inne i en tid hvor noe er mer presserende enn andre ting.
   Har skrevet haugevis av artikler om falsk lære, bare titt i arkivet.

  • Det er ingenting i veien med å forsvare “de verdier Trump promoterte når han støttet Israel, tok grep mot fosterdrap og stengte av for at transeksuelle menn skulle kunne bruke jentetoalett på skoler osv. ”
   Jeg kritiserer ikke noe av det. Det er hatet, usannheter, løgnen, falskhet og ryktespredning jeg kritiserer deg for.

   Dersom å spre hat, usannheter, løgn, falskhet og rykter er din form for bibeltro kristendom har vi nok forskjellig kristendom.
   Det er bare trist.

  • Det er din virkelighetsforståelse Qanon. Jeg ser helt anderledes på det som publiseres.
   Du får kalle det hva du vil. Du har dine subjektive meninger og jeg har mine.
   Slik er det bare Qanon. Du har selvfølgelig lov til å mene hva du vil, og dine motforestillinger blir ikke sensurert, selv om noen ønsker at de skal bli det.
   Du mener sikkert det er løgm at det var valgjuks under valget i USA.
   Jeg mener at det er sannhet, men når vi lever i en verden hvor sosiale medier og plattformer kan sensurere og bannlyse det de ikke liker, blir det vanskelig å dokumentere noe som helst. Selv Sky News Australia ble sensurert og bannlyst av YouTube -så ser at de har gjort en god jobb med å undertrykke sannheten om valget 2020. Vi lever jo i en tid som minner meg om årene før NaziTyskland satte i gang storkrigen.
   Da sørget propagandaen for ensretting av informasjon og folk som drev undergrunnsaviser ble sendt til konsentrasjonsleirer og makten gjorde alt for å¨utslette alle spor av disharmoni eller røster som sa i mot agendaen.
   Når det gjelder det du sier om hat, er det intet nytt at Guds folk blir kalt hatere.
   Selv Gud er blitt kalt en hater av enkelte bløtaktige fordi han sendte ild og svovel over Sodoma og drepte hundretusener av homoseksuelle menn, kvinner og barn.
   Jeg har lest “gay-teologer” som har skrevet og omtalt Bibelens Jahve/Jehova som en blodtørstig hater -som umulig kan være Jesu Kristi fader, og jeg skjønner hvordan de får slike forestillinger. Bibelens Guddom bryter med alle menneskelige og humanistiske forestillinger folk har om Gud og når ikke de har valgt å bytte bort Bibelens Gud med en menneskeskapt godfjott og julenisse, ender de opp med en snillistisk og ubibelsk Gud -og må da skape et skille mellom sin menneskeskapte kristendom -og den Gud de møter omtalt i Skriften.
   LGBTQ samfunnet kaller jo dem som tror på Bibelens ord for hat og hatere, så du er i godt selskap Qanon.

   Du kan nok ikke vente at Bibelske kristne tar slike billige poeng som du forsøker å bruke alvorlig.

   Jeg ser hva du sier og vi befinner oss milevis fra hverandre når det gjelder hva vi oppfatter som sannhet, godt og rett.
   Og slik vil det nok også forbli. Jeg tåler en støyt for Jesu navns skyld.
   Vi har nok helt forskjellig kristentro og helt forskjellig Gudsbilde og helt forskjellig syn på virkeligheten.
   Det er nok ikke noe økumenisk enhet mellom våre standpunkter Qanon.

  • Igjen: det er bare trist.
   Men jeg håper jo ikke at dine lesere slutter å lese eller slutter å kommentere. Jeg håper de er kritiske både til det jeg kaller usannhet – det som du kaller sannhet – og til de kildene både du og jeg oppgir.
   Min oppfordring til alle er å ta et skritt tilbake når det er noe som virkelig fanger interessen. Spør deg selv om det kan være riktig eller om noen har trukket litt for enkle konklusjoner.
   Gjør egne vurderinger. Ikke svelg rått det som hevdes i videoer som amerikansk dommedagsprofeter tjener masse penger på.
   Penger og sannhet går ikke alltid så godt sammen.

   Vær kritisk! Utfordre både den ene og den andre sannheten!

  • “Ikke svelg rått det som hevdes i videoer som amerikansk dommedagsprofeter tjener masse penger på.
   Penger og sannhet går ikke alltid så godt sammen.”
   Jeg tror de fleste lesere ikke trenger slike “formaninger” fra deg.
   De svelger ikke rått det som kommer fra MSM og bruker nok det Gud har gitt dem også i forhold til det som formidles av videoer.
   Du forsøker jo å stakkarsliggjøre voksne tenkende mennesker. Det burde du spare deg for.
   Folk kan selv høre og lytte til informasjon og behøver vel neppe at noen kommer ovenfra og ned og forsøker å stakkarsliggjøre dem. Blir for dumt Qanon.
   Mye for dumt..

  • Det er mulig du oppfatter det som om jeg prøver å “stakkarsliggjøre voksne tenkende mennesker”. Det var ikke meningen.

   Det heter at “på seg selv kjenner man andre”, og jeg innrømmer glatt at jeg mange ganger har vært enig i uriktige påstander som har blitt framsatt, kun fordi de som fremførte dem virket seriøse og fordi påstandene støttet opp under mine egne fordommer eller feiloppfatninger.

   Noen ganger trenger vi å bli minnet om at vi må utfordre den sannheten vi blir presentert for.

  • At du gidder Kjell
   Her er noen ord fra Herren jeg vil dele med deg.
   Esek 3,8-9 Se, jeg gjør ditt åsyn hårdt mot deres åsyn og din panne hård mot deres panne. Lik en diamant, hårdere enn sten, gjør jeg din panne; du skal ikke frykte for dem og ikke forferdes for deres åsyn; for en gjenstridig ætt er de.
   La de bare skrike.
   Det vil alltid være noen som angriper.
   Det kan komme fra hardnakka ateister eller fra liksom kristne som har skapt seg sin egen kristendom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *