Ludvig Nessa: “På gjensyn, Børre! For meg har du betydd utrolig mye.” Jan Hanvold: En stor samfunns profet er gått bort

 

Børre Knudsen var en ydmyk, liten mann, men større enn de fleste av oss. Han fryktet og elsket Gud. Og var overmåte storsinnet overfor sine medmennesker. Meninger hadde han. Ikke alltid politisk korrekte. Men til forskjell fra mange andre (prester) mente han noe med det! …Også når det kostet. Nå er han blitt forfremmet til herligheten, han har fullendt løpet og bevart troen. Godt for ham, men overmåte trist for oss som var glade i ham. På gjensyn, Børre! For meg har du betydd utrolig mye.

Prest Ludvig Nessa.
Foto Søkelys

Børre Knudsen var trofast i den tjeneste Gud satte ham. Og hans hustru, Ragnhild, sto som en bauta ved hans side. Måtte det bli vekkelse i presteskapet i Den norske Kirke slik at Guds ord får telle mer enn pensjonspoeng og faste inntekter. Måtte vi alle vende vårt hjerte og sinn til Gud og til barna i mors liv. Kongenes konge sier: «Det dere gjorde mot en av disse mine minste brødre, gjorde dere mot meg.» Og kanskje ikke mindre alvorlig: «Det dere ikke gjorde mot en av disse minste, har dere heller ikke gjort mot meg.» Matt.25:40 og 45. (Bildet er fra en av Børre Knudsens profetiske symbolhandlinger)

 Jan Hanvold om Børre Knudsen: En stor samfunns profet er gått bort

Jan Hanvold om Børre Knudsen (Foto Søkelys)

En stor samfunns profet har idag fått hjemlov. Børre Knudsen fullendte løpet og var tro imot kallet inntil sin død. Det kostet han alt, ikke bare krage og kappe, men også sin helse. Han var hatet av det norske folk, p.g.a hvordan media fremstilte han som Khomeini og andre djevler. Men Børre Knudsen var en samfunns profet som fikk rett. Abort er ikke bare et fosterdrap, men som fører til utryddelse av en hel nasjon. Fri abort har ført til at vi har utryddet 500.000 nordmenn, samt minst 1.5 millioner nordmenn som ville ha blitt født utifra ifra denne 1/2 million menneskene som ble tatt livet av.

Så vi er i stor takk til Børre Knudsen, for at han igjennom så mange år har rørt ved
nordmenns dårlige samvittighet. Tusen takk Børre og en stor takk til hans kjære kone, som trofast sto ved hans side. Våre tanker går til familien, i denne sorgens tid. Så er det vår bønn at noen må ta opp denne kappen som han har etterlatt seg. En stor takk til Ludvig Nessa, som trofast sto med Børre Knudsen. Må Herren gi ham styrke til, å fortsette abortkampen.Som er viktigere enn noensinne i Norge. Vi lyser fred over Børre Knudsens minne.

Én tanke om “Ludvig Nessa: “På gjensyn, Børre! For meg har du betydd utrolig mye.” Jan Hanvold: En stor samfunns profet er gått bort

  1. Børre Knudsen. Ditt navn vil være en del av norsk kirkehistorie. Ditt engasjement for barna i mors liv vil aldri bli glemt. Du har vært en vekkerrøst for hele kristenheten og et forbilde for oss alle. Nå er du hjemme hos Jesus, men ditt minne vil aldri bli glemt. Takk broder Børre Knudsen.

Det er stengt for kommentarer.