Pastor Bjørn Olav Hansen takker for forbønn

Bloggeren og pastoren Bjørn Olav Hansen takker for alle som ber for ham i en vanskelig tid.

Vi slutter oss med dette til forbønnen for pastor Bjørn Olav Hansen som i disse dager
bohgjennomgår en vanskelig tid. Onsdag var vår kjære bror i begravelse til sin svigermor og i dag kan Bjørn Olav fortelle at CT bilder viser en stor cyste i den ene lungen. “Så mye mer enn dette vet jeg ikke ennå. I morgen skal jeg til ultralyd, og så venter jeg å komme inn på sykehuset igjen for å ta ny CT, og treffe en lungespesialist. Det er slitsomme dager. Jeg klarer ikke å gå noe særlig mer enn 100 meter, før jeg er helt utslitt. -Dette skjer samtidig med at jeg venter på en ny innleggelse på hjerteklinikken på Feiring i september. Det vil i så fall være åttende inngrepet i hjertet på noen få år. Jeg er takknemlig til alle som står sammen med meg og min familie i forbønn. Det trenger vi veldig disse dagene. Må innrømme at dette er tøft, og at man står litt skjelvende innfor dagene som ligger foran,” skriver Bjørn Olav i dag på sin blogg. Bjørn vi tar del i bønnene for deg!