Er USA under Obama i ferd med å bli en militarisert politi-stat?

Beskylder amerikanske myndigheter for overdreven maktbruk mot egne borgere

usa-policeEr USA i ferd med å bli en politistat hvor myndighetene tar i bruk politi og militærmakt mot vanlige amerikanere. “Noe er i ferd med å skje overalt i Amerika og lokalt politi har gjennom de senere år blitt utstyrt med militært utstyr ala det som ble brukt av amerikanske soldater under Irak krigen. Pansrede kjøretøy, politifolk som ser ut som tungt bevæpnede soldater blir nå satt inn for å undertrykke den vanlige amerikaner som ser på det som skjer i dagens USA, – under Barack Hussein Obama med stor uro. I Ferguson, Missouri blir fredelige demonstranter møtt med tåregass, portforbud og unntakstilstand og i dag blir nasjonalgarden satt inn. USA står overfor The New World Order og stadig flere og flere amerikanere ser med bekymring på det som skjer i Amerika. Se videoene og døm selv

https://www.youtube.com/watch?v=4uo4L88OeIU

 

https://www.youtube.com/watch?v=Olld0BCdH2w&list=UUvsye7V9psc-APX6wV1twLg

 

 

 

3 tanker om “Er USA under Obama i ferd med å bli en militarisert politi-stat?

  1. Det har du rett i Torstein. USA er i ferd med å bli en politistat som undertrykker både kristne og ikkekristne. Jeg syntes det er rart ikke kristne er mer utolig for hva som skjer. Ved å lukke øynene for virkeligheten vil mange knapt ane at makteliten gjennom bilderbergerne og NWO er i ferd med å få totalitær makt. Kristne i USA opplever økt forfølgelse og innskrenkning av ytringsfriheten. Mye negativt har skjedd siden George Bush gikk av og den falske messias, antikrist Obama overtok. Obama er kanskje ikke antikrist med stor A men han er en del av antikrist systemet. Heldigvis er det fler og flere kristne som våkner opp for sannheten om hva som skjer i den vestlige verden. Dette er noe mainstream media ikke skriver noe om.

  2. For noen år siden lastet jeg ned noen taler av David Wilkerson. Der beskrev han en amerkikansk kristendom i forfall. Og noe jeg tror er gjennomgående når det gjelder dette er at demokrati og friheten er noe først og fremst har fulgt i kjølevannet av kristendommen. Og omvendt. Når kristendommen går i oppløsning forsvinner friheten. Har også hørt at Billy Graham har sagt at hvis Gud snart ikke dømmer Amerika, så må han be Sodoma og Gomorra om undskyldning. Men om det er sant vet jeg ikke. Men det jeg vet er at Nordkorea en gang ble regnet som et land hvor kristendommen stod forholdsvis sterkt. Men tydeligvis ikke sterkt nok. Før vi vet ordet av det kan det nordkoreanerne opplevde skje hos oss.

  3. USA er allerede dømt. Gud har overgitt de til sin egen lyst og vei. Det samme med norge. At all umoral og lovløshet dominerer viser bare at synden får utfolde seg mer og mer fritt uten at Gud holder igjen.

    Rom.1:18-32

Det er stengt for kommentarer.