Ludvig Nessa: FENGSLING AV KRISTNE BLI DET NESTE! Alle som snakker sant, kan nå bli forfulgt og fengslet.

Prest Ludvig Nessa. Foto Søkelys

Abortprest Ludvig Nessa reagerer sterkt på et oppslag i avisen Vårt Land som forteller at såkalt konverteringsterapi vil bli forbudt i Norge fra desember måned. “FENGSLING AV KRISTNE BLI DET NESTE! Alle som snakker sant, kan nå bli forfulgt og fengslet,” skriver prest Ludvig Nessa etter at det nå er klart at det er satt et endelig punktum for denne saken. Fra desember måned risikerer kristne som forsøker å påvirke “skeive” til å endre legning å bli tiltalt og dømt i norsk rettsvesen.  Mange kristne frykter at dette forbudet også vil kunne ramme kristen forbønn for homofile fra mennesker som frivillig oppsøker menigheter og pastorer for forbønn over problemstillingen.

AP regjeringen ser ut til å mene dypt alvor med å gjøre konverteringsterapi om til straffbare handlinger. “Forbudet foreslås tatt inn i straffeloven. Strafferammen for å utføre konverteringsterapi skal være bot eller fengsel inntil 3 år og 6 år hvis overtredelsen er grov. Regjeringen foreslår i tillegg at det skal være straffbart å markedsføre tilbud om å utsette andre for de nevnte metodene. Overtredelse av markedsføringsforbudet skal medføre bot eller fengsel inntil 6 måneder. – Dette er et historisk forbud som vil gjøre livene til mange bedre, sier Trettebergstuen,” som nå er blitt sparket som statsråd. Hentet fra nettsiden regjeringen.no  I følge oppslaget i Vårt Land vil det kunne bli et bredt flertall i stortinget for et slikt forbud når saken skal behandles i stortinget. Det norske folk har ved stemmegivning gitt våre politikere en fri hånd i dette spørsmålet og det er ikke tvil om at kristne nå har grunn til å være forberedt på å betale en pris for å praktisere slik terapi. På sikt etter det også grunn til å frykte at et slikt forbud vil trenge dypt inn i det sjelesørgeriske rom. Det vil rett å slett kunne bli straffbart å be bønner om helbredelse fra slikt. Ibro A. Zubovic har kommentert dette slik på Nessa`s facebook: “Totalitært. Trist å se Norge innfører skeiv-teori med monopol på «sannheten.” Også Richard Tørressen som er et markert navn på Flekkerøy har kommentert Ludvig Nessa`s post: “Sjukt! Men å konvertere en jente til å bli gutt (selv om det ikke er mulig) det er ok🙄”

2 tanker om “Ludvig Nessa: FENGSLING AV KRISTNE BLI DET NESTE! Alle som snakker sant, kan nå bli forfulgt og fengslet.

 1. Hva har blitt av Norge?
  Men det bekrefter igjen bibelens ord. Nessa er en stemme jeg har dyp respekt for. Han er ikke redd for å stå i stormen. Han er den siste stemmen slik kirken skulle ha operert.
  Men av uvitenhet. Går dette begge veier.
  Kan den som prøver å konvertere andres barn til homo, pedo eller andre filer få samme straff? Hva pride angår så prøver fri og alle de andre perverse ideologiene å tre dette nedover ørene på barn i den mening å eliminere det sunne bildet av mor/far/barn.
  Kan jeg saksøke de som prøver å konvertere mine barn? Det er vel likhet for loven?
  Og hva trettebergstyen angår, hun arbeidet og fikk gjennomslag for noe av den mest groteske inngripen i folks privatliv. Jeg vemmes når jeg ser det sutrete fjeset hennes på tv. Hva har Norge blitt?
  Av med hatten Nessa, du er en kriger til etterfølgelse.

  6
  2

Det er stengt for kommentarer.