Lucias Reilly og kona Kristin døde begge av Corona i følge amerikanske tall -selv om dødsårsaken var skudd i hodet

Det var under Thanksgiving i fjor at en mann med navnet Lucias Reilly tok frem en revolver og avfyrte et skudd i hode på sin kone Kristin. Deretter rettet han våpenet mot seg sjølv og trakk av. Skuddene fikk fatale følger for begge. Dødsårsaken for de begge ble oppgitt å være Coronavirus, og ikke drap og selvdrap -som var den virkelige dødsårsaken. De to ble funnet av en felles bekjent som rapporterte hendelsen til Fraser Winter Park Police Department og likene ble sendt til he Grand County Coroners office som slo fast at dødsårsaken var de fatale skuddene.  For de pårørende var derfor overraskelsen stor da dødsattesten for de begge angav Corona-viruset som dødsårsak.

Det er gravejournalist Sharyl Attkisson som har avdekket dette i følge Christian Post. Det store spørsmål er hvor mye Corona-dødstallene egentlig er pumpet opp i USA for å skremme folk til å ta vaksinen. Hvor mange drapsofte, selvmord og dødsofre for trafikkulykker er blitt registrert som Corona-døde i amerikanske statistikker? Det har tidligere vært kjent at mennesker som har dødd i motorsykkelulykker eller har opplevd fallskjermulykker har blitt registrert som Corona-døde for å pumpe opp pandemi-dødsfall med den hensikt å skremme folk til å ta vaksinen.

Facebook Comments

20 tanker om “Lucias Reilly og kona Kristin døde begge av Corona i følge amerikanske tall -selv om dødsårsaken var skudd i hodet

 1. Riktig – de har vært bevisst på å pumpe opp dette. Også det at sykehus får mye mer føderale midler, om de registrerer mennesker som Korona død, enn andre ting. Om jeg ikke husker feil, kunne ett sykehus få 39000 dollar, for å ha registrert som død av Korona.

  Dermed har også statestikken blitt manipulert – som du kan se her:

  https://vekterbloggen75.blogspot.com/2020/12/10-des-2020-johns-hopkins.html

  Altså egentlig er det like mange døde, ikke mye avvik om man ser på hovedtallene. Men i takt med mer Korona døde, så har det også plutselig blitt mindre døde av hjerte, lunger og andre ting. Samme med Sverige – det var mer brukt sykehusplasser i 2019 – enn i 2020 – da likesom så mange døde av Korona – som Jon Andersen skrev på sin FB side:

  Någonting är fel med svensk sjukvård … Socialstyrelsen har just publicerat statistik som visar att 6% färre patienter vårdades på sjukhus i 2020 jämfört med 2019. Ändå hörde vi hela året om hur sjukvården nästan kollapsade, och de anställda fick inte hela den lagstadgade semestern. “Endast” 30.500, eller 2,2% av dem som skrevs in på sjukhus, vårdades för covid-19. https://www.socialstyrelsen.se/…/stat…/sjukdomar-och-symtom/

  Grunnen til at mange kristne ikke klarer å gjennomskue løgnene, er oftest fordi de lever i løgn selv i livet sitt – det Jesus definerer som byrder – og isteden for å la Ånden få sett de i frihet – så beholder de sine løgner, og blir ett lett offer for onde ånders “lære” – og forførelsen i dette her. Å omvende seg – er faktisk noe man må legge inn i troen, og ha der hele tiden – om Ånden peker på ting:

  Gudsmannen David ba denne bønnen:

  Ransak meg, Gud, og kjenn mitt hjerte! Prøv meg og kjenn mine mangfoldige tanker, se om jeg er på fortapelsens vei, og led meg på evighetens vei!
  Sal 139:23-24

  Om han ba denne bønnen – burde ikke vi også? Uten ydmykhet, som det kan virke som Hanevold viser, så vil vi bare åpne opp for ulykker. Alle kan falle – men om man holder seg ydmyk – kan man stå uansett hva som kommer mot en – og vi kan ikke leve på opplevelser av det Jesus gjorde for noen år siden – vi må hele tiden følge Ånden – der Han går. Ellers blir vi raskt slukt av denne verdens ånd. Uten salt – så er vi døde kristne – som verden bare vil tråkke på – akkurat som KRF har blitt.

  Og jeg kan ikke la være å peke på det stille livet med Gud – der ingen andre hører deg. Det er viktigere enn å stå på en plattform og profetere og få annerkjennelse av mennesker.. Det skjulte livet med Gud – produserer også kraft i det åpenbare – når du er sammen med andre.

  3
  3
 2. sokelys skrev:
  “Det store spørsmål er hvor mye Corona-dødstallene egentlig er pumpet opp i USA for å skremme folk til å ta vaksinen. ”

  Dette kan nesten bli litt “goebbelsaktig”. Som at hvis man stiller dette spørsmålet mange nok ganger så kommer konklusjonen frem av seg selv. At det finnes korrupsjon er ingen hemmlighet. I dette tilfellet 2 stk feildiagnoser. Men det interessante er de store tallene. De som kan si noe om hvorvidt konsekvensene av at covid-19 fikk spre seg fritt rundt i verden ville bli mindre enn konsekvensene som bivirkningene av covid-vaksinene skaper. Dette har jeg enda ikke fått svar på. Har heller ikke funnet noe om dette i Bibelen. For en utenforstående blir det ikke mer troverdig ved at noen febrilsk googler frem episoder og påstander fra hele verden og publiserer dem med brask og bram. Som f. eks at det står “hoxen er over” på en mobiltelefon.

  Noen sier at ånden gir dem innsikt i det som skjer. Jeg må innrømme at jeg ikke har fått noen åpenbaringer om dette. Men noen ganger, i andre tilfeller, har jeg med skam måttet innse at jeg ikke har greid å skille mellom påvirkning fra andre mennesker og ånden. Og syndig egenrådighet og manglende vilje til å spørre meg selv om jeg kan ha tatt feil har bundet meg til masten. Febrilsk har jeg prøvd å finne argumenter for at jeg har “hatt rett hele tiden”. Til slutt, når skipet synker, prøver jeg å overbevise meg om at jeg sikkert hadde rett likevel, “innerst inne”. Det er viktig å lære av sine feil tenker jeg. Så derfor venter jeg med å gjøre meg opp bastante meninger om noe som helst. Spesiellt når noe handler om “antikristavsløringer”.

  Et gennerellt faretegn for meg er at de virkelige problemene overses og “antikristavsløringene” for all oppmerksomhet. Når antikrist kommer vil han trone på menneskenes synder. Og synden øker over hele jorden bla fordi ingen vil snakke om den. Og dette er en grov synd i seg selv.

  3
  1
  • Veldig godt og ærlig innlegg “en troende”.
   Jeg tror personlig at dette vaksine-hatet en ser her inne i mange tilfeller kan skyldes at vi har tenkt at dette er dyrets merke. Kanskje har vi gått høyt ut og advart andre om dette også, men deretter innse at dette allikevel ikke stemmer.
   Hva gjør vi da? Vi har hvertfall 2 muligheter; ydmykt innrømme at det ikke stemte (dette koster), eller vi kan skifte fokus og si at den er farlig, og støvsuge nettet for “dokumentasjon” for dette. Selvfølgelig er det god grunn til å spille på sistnevnte, men kan stolthet være grunnen til at en gjør nettopp gjør dette?

   Dette minner litt om valget i USA. Alle “storkanonene” gikk høyt ut og profeterte at Trump skulle vinne, undertegnede trodde også dessverre på dette, men du verden for et slag i trynet. Noen var ydmyk nok til å omvende seg fra å komme med falske profetier, mens andre ikke var villig til det. Hva gjør en da? Jo, da må en gå ut å si at valget var stjålet, selvfølgelig.
   Jeg skal ikke nekte for at det kan ha skjedd, men ikke en eneste “profet” var i stand til å se dette og advare på forhånd. Da blir alt svært lite troverdig.

   Jeg har selv hatt fordommer mot vaksinen da den kan ligne på dyrets merke, men det var før DHÅ åpnet opp skriften for meg. Fortsatt er jeg skeptisk til den da en ikke vet om den kan gi senskader, men det er som med mat; jeg styrer unna mat som inneholder mye rart..

  • Vaksinen er ett redskap som blir brukt av djevelen for å få innført dyrets merke , vaksinen er ren djevelskap og mange advare mot at den ødelegger immunforsvar og vil sannsynligvis gi masse død ,.dette er faktisk det Bill Gates indirekte ønsker .

   Nå vet jeg at jeg vil bli på krevd å dokumentere alt dette i form av lenker osv. Men det er det alt et helt lass av av her inne på søkelys, så bare finn frem og etter å ha lest all den informasjonen, som ikke er fra profetier , men fra mediterte leger , forskere , imunloger osv , dersom du da fortsatt er så hard i ditt hjerte at du fortsatt forsvare vaksinen, da er du en satans tjener .

   2
   3
  • “…sannsynligvis gi masse død ,.dette er faktisk det Bill Gates indirekte ønsker .”

   Du er i alle fall klar over at det må du dokumentere: “Nå vet jeg at jeg vil bli på krevd å dokumentere alt dette”
   Og jeg synes ikke det er for mye forlangt å måtte kunne vise til noe der Bill Gates, direkte eller indirekte, ønsker å ta livet av masse folk.
   Dette har ikke med forsvar av vaksine å gjøre, dette har med å tillegge noen onde hensikter.
   – Dersom det ikke stemmer er det å lyve og å sette ut stygge rykter om folk.
   – Dersom det stemmer er det helt på sin plass å informere om det.

   Så ja, dersom du skal ha litt troverdighet må du nok dokumentere at Bill Gates har sagt dette. La meg legge til at det ikke er dokumentasjon å si at “den eller den har sagt at…”. Det er ryktespredning. Og ryktespredning forventer jeg at du holder deg for god til å drive med.

  • Til Qanon , Bill Gates ønsker befolknings reduksjon og erkjenner dette som ett av verdens største problem.

   Bill Gates er den største pådrivern av vaksine , han er den som i forkant av denne falske covid pandemien som på amerikansk profetisk vis sto på scenen og spådde en verdens omspennde pandemi , som han selv har vært med på i scene sette.

   Bill Gates er en av hovud sponsorene til WHO

   Bill Gates er en pådriver for utvikling av personlig identitet som er permanent tilknyttet kroppen

   Bill Gates visjon er ett kontroll system over mennesker verre en det i Kina .

   Alt dette vet du Qanon og du kan finne det selv .

   Og du Qanon er en satans tjener.

   1
   2
  • Til Rune Lye:

   Dette er bare påstander fra din side – ikke dokumentasjon.

   Jeg skal ikke kommentere påstandene spesielt grundig, men her er min vinkling:

   “Bill Gates er den største pådrivern av vaksine”
   Ja, han (eller hans organisasjon) er med og støtter mange forskjellige vaksineringsprogrammer over hele verden.

   “..profetisk vis sto på scenen og spådde en verdens omspennde pandemi..”
   Det var mange, inkludert Bill Gates, som spådde at vi ville oppleve verdensomspennende pandemier – og samtidig manet til å lage planer for å bekjempe dem.

   “..som han selv har vært med på i scene sette”
   Det må du nok dokumentere bedre før jeg kan akseptere det.

   “Bill Gates er en av hovud sponsorene til WHO”
   De står for/stod for ca 10% av finansieringen (i 2018/2019).

   “Bill Gates er en pådriver for utvikling av personlig identitet som er permanent tilknyttet kroppen”
   Bill Gates har kjøpt aksjer i et selskap som vil lage et system til bruk i underutviklede/katastroferammede land for å vite hvem som har fått hvilken vaksine. Det er en form for tatovering.

   “Bill Gates visjon er ett kontroll system over mennesker verre en det i Kina .”
   Jeg har ikke sett noe sted at han har presentert en slik visjon.

   3
   1
  • Rune: “Vaksinen er ett redskap som blir brukt av djevelen for å få innført dyrets merke”

   La oss fokusere på nettopp dette.
   Vaksinen er utvilsomt en forløper, men kan jeg få lov til å spørre om du benytter deg av kontantløs betaling?
   Er ikke dette også en veldig tydelig forløper, eller redskap for å få innført dyrets merke?
   Er egentlig det ene verre enn det andre om du sammenligner disse opp imot dyrets merke?
   Så igjen, bruker du kontantløs betaling?

   Ellers så vil jeg, din bror i Kristus, på det sterkeste anbefale deg å være svært, svært forsiktig med dine uttalelser om å være en “satans tjener” +flere lignende uttalelser. Vet du egentlig hva du begir deg utpå her?
   Er ikke dette i følge Guds Ord veldig farlig å si om en person som er frelst?
   Er ikke dette LANGT farligere enn hva en vaksine noensinne er i stand til å gjøre?

   2
   1
  • Til Nick, det stemmer at det praktiske strukturele system ligger klar for dyrets merke , men det er ikke noe du sprøyter inn under huden .

   Qanons er mest sannsynlig en humanist eller ateist, hans plutselige påtatte åndelighet er for om mulig forføre dere , hans mål er fortsatt det samme og forsvare denne verdens makter og myndigheter som har denne verdens fyrste som sin herre og denne verdens fyrste er satan , med all den viten Qanon har , så er han en bevist djevelens advokat, en satans tjener , han bør gjøre bot og vende om mens han enda har mulighet til det.
   Han er advart og jeg advarer dere , ikke ta Qanons veg i forsvar, men be om at han må vende om fra sin onde veg.

   3
   4
  • Hva kan jeg si?
   Tydeligvis hjelper det ikke hva jeg sier.

   Når det gjelder min “påtatte åndelighet” får det stå for din regning Rune. Jeg har helt bevisst tidligere valgt å ikke kommentere teologi. Det skrev jeg for lenge siden direkte til deg. Derfor har jeg også i hovedsak styrt klar diskusjoner rundt teologiske emner.

   Jeg har prøvd å holde med til å påpeke eller kommer med kommentarer om usannheter, rykter, løgn, spredning av frykt og hat. Det har jeg flere ganger også presisert.
   Grunnen til at jeg velger å dele min bekjennelse er at du så veldig mange ganger har beskyldt meg for å være en satans tjener. Jeg har fremdeles ikke tenkt å begynne å involvere meg i teologiske diskusjoner og kontroverser her på Søkelys.

   Mine favorittsitater når jeg leser på Søkelys er:

   Gal. 4, 22 Men Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet,

   Ef. 5, 8 En gang var dere selv mørke, men nå – i Herren – er dere lys. Lev da som lysets barn! 9 Lysets frukt er all godhet, rettferd og sannhet.

  • Qanon:

   Hva kan jeg si?
   Tydeligvis hjelper det ikke hva jeg sier.

   Selvfølgelig ikke. Du er for lengst avslørt som Dyrets undergraver.

 3. Verden har 193 anerkjente nasjoner i følg FN .
  Verdens helse organisasjon ( WHO) mottar 10 % av sin støtte fra Bill Gates de restrerende 90 % blir da delt ut på disse 193 landene ca 0,5 %
  Qanon prøver å lage ett bilde av at Bill Gates kun støter WHO med 10 % og slettes ikke er en av hovud sponsorene til WHO.

  Dette er ett typisk Qanon triks , jeg ADVARE der sterkt ikke hør på personen bak niket Qanon, han vil kun en ting og det er å få dere til å tro denne verdens løgn.

  • Om jeg hadde en milliard og gi bort til ett politisk parti og utrykket meg privat med partiledelsen at jeg kunne ønsket meg dit eller datt , tror dere ikke at disse politikerne vil etterstrebet mine ønsker?
   Utad vil de selvfølgelig si at de er uavhengig,, men de er de ikke .

  • Du skifter tema igjen:
   Jeg ba deg “vise til noe der Bill Gates, direkte eller indirekte, ønsker å ta livet av masse folk.” og at “dersom du skal ha litt troverdighet må du nok dokumentere at Bill Gates har sagt dette.”

   Dessverre bruker du vanlig taktikk: I stedet for å svare kommer du med flere udokumenterte påstander, og med personangrep på meg.

   Poenget mitt var ikke å si at Bill & Melinda Gates Foundation er en ubetydelig bidragsyter. Når noen yter 10% til en verdensomspennende organisasjon er de en vesentlig bidragsyter.
   Jeg prøvde heller ikke å motbevise noe i den kommentaren. Som jeg nevnte helt i starten valgte jeg å “ikke kommentere påstandene spesielt grundig” men å komme med min vinkling.

  • Bill Gates ønsker befolknings kontroll og befolknings reduksjon.

   Jeg håper dere alle ser at Qanon er en manipulator og en kverulant , hans intenjoner ligger tykt utpå.

   Qanon, som sagt tidligere har jeg møt mange sånne som deg, siden jeg driver ett firma og jeg kjenner lusa på gangen , du er ikke noe annet en sleip slange som vrir og vrenger på deg, du er en satans tjener.

  • Da må jeg tolke det som at dine påstander om Bill Gates bare er løse rykter.

   Min intensjon er å avdekke rykter og udokumenterte eller usanne påstander. Da har jeg jo (dessverre) oppnådd noe denne gang.

  • Qanon er bare en av Djevelens satelitter som frekventerer de siste frie mediene for å undergrave på vegne av Dyret.

  • Til JV (og mange andre):

   Jeg har helt ærlig problemer med å forstå hvordan dere kan konkludere og dømme meg til å være et “satan barn”.
   Er det fordi jeg personlig er vaksinert? Er det det som gjør meg til en “Djevelens satelitt”?

   Så vidt jeg vet har jeg aldri oppfordret noen til å vaksinere seg. I noen tifeller har jeg faktisk gjort det motsatte. Jeg har i utrolig få tilfeller uttalt meg om teologi.
   Det eneste jeg har gjort og skrevet er å komme med alternativ informasjon til påstander, halvsannheter og løgn. Jeg har hele tiden sagt at alle må sjekke selv, og ikke ta min informasjon som sannhet.
   Det jeg er skyldig i er å informere om at en sak har flere sider, at “sannheten” som publiseres på Søkelys er omstridt og at enkelte sannhetsvitner på Søkelys ikke nødvendigvis har sannheten som sin rettesnor.

   Jeg har ikke deltatt i å rakke ned på bussjåfører, politikere, teologiske “motstandere”, vaksineskeptikere etc. Det har jeg latt altfor mange andre ta seg av.
   Ja, jeg har vært litt syrlig og kvass noen få ganger – og har sikkert trått feil noen ganger som jeg ikke husker akkurat nå. Det beklager jeg og prøver i det lengste å unngå.

   Men, for å være litt konstruktiv:
   Dere kan få lov til å mene mye om meg. Det er veldig lite nyttig å kalle meg for det ene eller det andre, men la gå.
   Påpek heller hva jeg skriver som er feil. Dersom du mener jeg lyver så si hva som er løgn og vis til sannheten.
   Dersom du mener jeg forvrenger, si hva jeg forvrenger og fortell din versjon av saken. At vi er uenige om en sak er helt OK.
   Men, så vidt jeg husker har ingen til nå påpekt en eneste feil eller løgn. Da synes jeg det er merkelig at jeg blir så uglesett og demonisert.
   Og dersom jeg blir tatt i løgn eller usannheter skal jeg være den første til å beklage og korrigere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *