Lovsangsleder Sean Feucht fra Bethel Church kritiserer Twitter for å slette kontoer som sprer lovsang og bibelvers

Lovsangsleder og tekstforfatter Sean Feucht anklager nå Twitter og Instagram for kristen-sensur etter at de to sosiale plattformene har begynt å sensurere poster som inneholder lovprisning og lovsangsvideoer. Sean Feucht kritiserer også de to sosiale mediene fordi de har avstengt en twitterkonto hvor Bethel Church’s senior leder Beni Johnson deler bibelvers med følgerne. Denne kontoen eksisterer ikke, sier Twitter når man fosøker å besøke Beni Johnsons profil “@prayfor5,” som hadde mer enn 32 000 følgere, melder Christian Post.  “Først kom de for Alex Jones og ingen protesterte, så kom de for røster som var kritiske til Gay Pride og som klart og tydelig holdt frem Bibelens ord og ingen brydde seg.  Nå kommer de for dem som synger lovsanger og deler bibelvers -og først når de selv blir kneblet reagerer vi. Sosiale plattformer som Twitter og Instagram har lenge gått etter Trump supportere -men det er ikke Trump som er problemet for de sosiale mediene. -Det er Jesu Kristi evangelium og Bibelens ord de avskyr og søker å bringe til taushet.

Denne kontoen eksisterer ikke er budskapet de mer enn 32 000 følgerne av Beni Johnson møter når de vil besøke Twitterkontoen for oppløftende bibelvers. Et mørke senker seg over de sosiale plattformene som er kontrollert av antikristelige og venstrevridde krefter

Som tidligere omtalt har Twitter begynt å merke enkelte av president Trumps poster på Twitter. Fra før er vi kjent med at røster som Alex Jones med flere har blitt bannlyst og utestengt for godt fra You Tube og Twitter -og mange røster som ikke tilhører gruppen av religiøst og politisk korrekte -opplever både sensur, utestenging og trusler om å bli bannlyst fra de sosiale plattformene som er kontrollert av venstrevridde sympatisører av det Demokratiske partiet. Derfor søker stadig flere seg til alternative sosiale plattformer ala Minds og Gab, Mewe,  Stemit, BitChute og LBRY for å nevne noen. Vi lever nå i en tid hvor de venstrevridde politisk korrekte røstene ønsker full informasjons-kontroll og avvikende røster blir i stadig større grad utestengt fra de kontrollerte plattformene.

Sensurerer og merker bibelvers som sensetive og uegnet for alle

I et tweet torsdag legger Bethel musikks Feucht med et skjermdump av en twitterpost av Beni Johnson som inneholdt Bibelvers som hadde blitt blokkert og merket med “Denne tweeten inkluderer sensitivt innhold”. Johnsons siste post på Twitter inneholdt et Bibelvers fra Salme 34,15 som lyder:  Vik fra ondt og gjør godt, søk fred og jag efter den!” Dette enkle Bibelsitatet ble med andre ord for sterk kost for Twitter. -Ikke bare blokkerer big-tech mafiaen lovsangsvideoer, men de blokkerer også Bibelvers som taler om fred. -De sosiale plattformene trenger mer fred, mer lovsang og mindre sensur av Jesu etterfølgere. @prayfor5,” skrev Feucht videre. I en annen Twitterpost fra den kristne musikeren kan vi lese: “Dette er hvor langt vi er kommet i Amerika. Instagram klassifiserer nå mine lovsangsvideier som “skadelige eller inneholdene falsk informasjon”. Religiøs frihet? Ytringsfrihet? og et Big Tech som bedriver sensur. En av videoene som ble sensurert hadde tittelen  “Worshiping through the riots in St. Louis,” som viste forskjellige grupper av folk forkynner et budskap om fred, tro og inkludering med musikk i bakgrunnen. En annen video som ble sensurert hadde tittelen “Hope Rally” fra George Floyd minneside, som viste folk som ba, sang og trøstet hverandre og folk med forskjellige hudfarger som gråt sammen og gav hverandre klemmer.

Kommentar: Kom raskere enn forventet

Den massive sensuren og blokkeringen på sosiale plattformer av selv enkel bibelvers og lovsang kommer ikke som noen overraskelse på dem som vet hva Guds ord sier om de siste dager. Imidlertid har sensuren og bannlysningen av kristne røster, bibelsitater og lovsang kommet raskere enn jeg i utgangspunkter hadde forventet. De mest populære og mest brukte sosiale plattformene ser ut til å hente lærdom fra det tidligere Sovjet og dagens Kina hvor alternative røster blir undertrykt og sensurert. Mens de først gikk etter de mest ytterliggående og (høyre)ekstreme røstene -og deretter mot konservative røster og Trump tilhengere, -er det nå Bibelen og den kristne trosutfoldelsen som er under angrep fra venstrekreftene i samfunnet. Twitter, Instagram, Facebook og You Tube har alle en eneste agenda -stanse røster som proklamerer politiske eller religiøse budskap som er i strid med plattformenes policy -mens disse plattformene tillater grovt snakk, pornografi, venstreekstrem propaganda og endog drapstrusler fra muslimske ekstremister -bryter nå tydeligvis lovsang og bibelvers med deres policy.. Selv om mange kristne her i vest tror de er trygge -så vil vi alle snart få merke sannheten i Jesu egne ord: “Når verden hater eder, da skal I vite at den har hatet mig før eder.” (Joh 15,18) Å være kristen og tydelig om Skriften kommer ikke til å bli akseptert i trengselstiden -som vi nå er inne i og siden de sosiale plattformene nå gradvis stenger for Bibelvers og kristen forkynnelse må vi be Gud om hjelp til å finne andre kanaler og bruke for å spre evangeliet. Jesus sa: “Jeg må gjøre hans gjerninger som har sendt mig, så lenge det er dag; natten kommer da ingen kan arbeide.” (Joh 9,4) og natten er i ferd med å senke seg over jorden. Men midt i endetidens mørke kan vi med forventning se frem til Han som skal komme som en tyv om natten..som Cliff Richard her synger om i låten “like a thief” (en låt som før eller siden vil ende som bannlyst på sosiale medier)

https://www.youtube.com/watch?v=HeapT1rndH0

3 tanker om “Lovsangsleder Sean Feucht fra Bethel Church kritiserer Twitter for å slette kontoer som sprer lovsang og bibelvers

 1. Den friheten vi har tatt for gitt er tatt fra oss og ingen reagerer på en slik inngripen i religions og ytringsfriheten.
  Kristenheten sover, fullstendig neddopa av falsk lære, åndelig villfarelse og teologi på ville veier.
  Ingen vil lenger lytte til de vaktmenn Herren har reist opp. Disse blåser nå i basunen og advarer om trengsel, forfølgelse og dyrets merke.
  Nærmest desperat forsøker disse å vekke en slumrende kristenhet, en kristenhet som slumrer i den villfarelse at de skal bli bortrykket før trengselen kommer.
  Hadde disse vært våkne hadde de forstått at vi akkurat har gått inn i det store frafall og trengselstiden for Guds folk.
  I tiden som ligger foran oss vil det bli stadig trangere rom for oss som lever for Jesus. Allerede nå blir vi hånet og spottet av religiøse navnekristne som har et avslappet forhold til Jesu ord og befalinger. Mange av disse leser ikke Bibelen, ei heller søker å forstå de åndelige sannheter og skatter som er gjemt i Ordet.
  I stedet velger disse å lytte til motivasjons-foredragsholdere som Joel Osteen og Rick Warren. Disse to er menn som forfører skarer av mennesker bort fra korsets evangelium og inn i evig fortapelse.
  Under den store trengsel som vi nå har gått inn i, vil satan forsøke å forføre dem som har en viss tilknytning til kristen tro og menighetsliv.
  Navnekristne og lunkne vil lett bli bytte for åndsmakten som kjemper mot Kristus, men den sanne og blodbestenkte hjorden vil ikke la seg forføre, men vil måtte tåle enorme lidelser og trengsel for Navnets skyld.
  Det finnes to typer kristne i vår tids kirke. Esau-kristne og Jakop-kristne. Esau-kristne har et lettvint forhold til Bibelen og den sunne lære og er villig til å selge sin førstefødselsrett i bytte med popularitet og anerkjennelse fra verdens barn.
  Disse går gjerne på kompromiss med Guds Ord og tar ikke Ordet på alvor.
  Så har vi Jakop-kristne -disse er kloke og åpne for Åndens stemme og tror og følger hva Gud har sagt, men de blir foraktet og sett ned på av Esau-kristne.
  Det disse gruppene har felles er at de skal gå gjennom den store trengsel, hvor Esau-kristne vil bli forført mens Jakob-kristne vil forbli tro mot sannheten -og lide trengsel, forfølgelse, spott og endog fengsel og død for Jesu skyld.
  Endetidens mørke og natten er over oss, men halve kristenheten aner det ikke.
  Dette fordi de er for sløve, de slumrer og er uten åpenbarelse over tiden.

  Gud signe Søkelys som har Åndens lys!!

  • Amen-ordet blir så altfor ofte misbrukt.
   Ellen er en mann, håper han vakner fra dvalen sin før det er for sent.

   Han har rett i det han skriver; “Ingen vil lenger lytte til de vaktmenn Herren har reist opp.”

   MEN vaktmennene forteller om at “Vær rede! Bortrykkelsen kan skje når som helst”.

   Men få er de som sier Amen til det…

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.