Norsk høyre-politiker på linje med Black Lives Matter med å fjerne maleri av hvit Jesus

Norsk Høyre politiker på linje med Antifa og Black Lives Matter

Høyre-politiker Ingebjørg Storeide Folgerø er på linje med Black Lives Matter mobben når disse i vilt raseri søker å rive ned og fjerne maleri som fremstiller Jesus som hvit, skriver nettavisen Resett. Mandag skrev Black Lives Matter-aktivist Shaun King at statuer som skildrer Jesus som en «hvit europeer» burde rives ned fordi de er en form for «white supremacy» (hvit dominans). – Ja, jeg mener statuer av den hvite europeeren de hevder er Jesus skal rives ned. De representerer en type hvit dominanse, skrev han på twitter. Men han ga seg ikke der. Også bilder av den «europeiske moren til Jesus og hans hvite venner» bør rives ned, ifølge BLM-aktivisten.

– Alle vegg og glassmalerier av den hvite Jesus, og hans europeiske mor, og deres hvite venner skal også rives ned. De er en grov form for hvit dominans. Laget som verktøy for undertrykkelse. Rasistisk propaganda. De skal alle ned, fortsatte han. I kommentarfeltet er det mange som har reagert på de oppsiktsvekkende twitter-meldingene fra King. Flere har også gitt utrykk for at hans uttalelser avslører at Black Lives Matter er en anti-kristen bevegelse.

– Vet du hvem andre som har revet ned bilder de ikke er enig med? Taliban, svarte en person. Men i Norge får nå King uventet støtte fra Høyre-politiker Ingebjørg Folgerø. Hun er helt enig at malerier av «den hvite Jesus» er en form for hvit dominans. – Har alltid stusset over at palestineren Jesus framstilles hvit, ofte blond. Utvilsomt utslag av hvitt privilegium, skriver hun med henvisning til Kings uttalelser, melder Resett.

Sterke reaksjoner blant Resetts lesere

Hun representerer Ernas, “Nye sosialistiske Høyre”

“Folgerøs selvhat og kneling for rasistiske BLM er motbydelig,” skriver en av Resetts lesere. “Hun er nok et bevis for at H og AP er søster-partier,” skriver Øystein. “Vi så et godt eksempel på hvordan ødelegge et parti ved siste valg, Demokratene var infisert med muldvarper. Det samme har skjedd med Høyre og FRP begge partiene er ødelagt fra innsiden og ødeleggelsen går bare fortere og fortere etterhvert som både velgere og medlemmer forlater partiene,” skriver Einar Hove som peker på hva som skjedde da Vidar Kleppe og Demokratene ble infisert av muldvarper som stjal plasser i komunestyret som velgerne hadde gitt til Demokratene. “BLM er marxistiske aktivister. Kommunismen har aldri likt religion, og har alltid villet slette og rekonstruere historien i sitt eget bilde. Her har de et påskudd for å angripe kristendommen, europeisk kultur, og ødelegge historiske statuer og minnesmerker. Alt er rasistisk. Alt må vekk. Bordet må ryddes og gjøres klart for det nye folket, og det nye kommunistiske regimet. Hvem klarer ikke å se gjennom dette? Det er totalt gjennomsiktig,” skriver signaturen V. “Alt dette vi ser nå, gender, pride, antikrist, metoo movement, black lives matter osv er styrt av gammelkommunistene og ny kommunistene som Høyre nå består av følger planen,” skriver Einar.

Høyre-politiker kaller Jesus for palestiner og avviser dermed at Jesus var av jødisk ett

“Denne Høyrepolitikeren har også den frekkheten at hun kaller Jesus for denne palestineren. Jesus er jøde! Det er tydelig at Ingebjørg Folgere ikke vil at landet Israel eksisterer med en slik uttalelse! Hun kaller seg også for Høyrepolitisk feministkjerring. Å fyttigrisen! Det kommer veldig klart frem at Black lives matter, Antifa og lignende er antikristne grupperinger!” skriver Roy.. “Gudsfornekterne øker i antall, det samme gjør ondskapen som brer seg som ild i tørt gress. Alle som er hvit er nå fritt vilt, og om du selv er hvit, burde du tenke over det,” skriver Tina. “Høyre kommer til å miste et hav av kristne velgere etter dette. Selvmord, og den idiotiske feministkjerringa skjønner det ikke selv engang,” skriver signaturen NRK er propaganda. “Jeg blir fullstendig sjokkert over den Høyre kjerring sitt utsagn som støtter BLM som til og med vil fjern Jesus og hans hvite menn , neste blir hvite kirker , som vil avkristne Norge fullstendig.
HVITT forbindes med satans farge som er en meget trist utvikling, som der alt som omhandler, hvitt skal fjernes fullstendig,” skriver Bitten. “Høyre tåler ikke at bildene av Jesus er en hvit mann. Jeg synes synd på disse sosialistene som hater sin egen hudfarge. De minner meg litt om Michael Jackson.” skriver en annen som har kommentert saken i Resett.