Christensen sykemeldt på grunn av press fra ledelsen i Unibuss

Blogger og bibellærer Jan Kåre Christensen har nå tatt ut sykemelding på grunn av psykisk stress i forbindelse med konflikten med Unibuss

Blogger Jan Kåre Christensen har nå blitt sykemeldt på grunn av det han opplever som mobbing og trakassering fra sin arbeidsgiver, Unibuss i Oslo. Christensen som lenge har hatt en konflikt med arbeidsgiver etter å ha fått en rekke tjenstepåtaler fra ledelsen i Unibuss på grunn av spilling av kristen-radio. I tillegg har Christensen fått tjenestepåtaler for en rekke mindre forhold, blant annet for bruk av feil sko ved en anledning. Christensen har som tidligere omtalt klaget arbeidsgiver inn for diskriminerings-nemda og krever 200 000 i erstatning fra arbeidsgiver på grunn av mobbing og trakassering fra ledelsen. I følge Christensen behandler ledelsen i Unibuss han dårlig som en form for hevn fordi han har klaget selskapet inn til diskrimineringsnemda og arbeidstilsynet.

Diskrimineringsnemda skal behandle Christensen klage mot Unibuss under et møte i nemda den 25 august, og Christensen opplever nå at Unibuss behandler han dårlig som hevn for at han har klaget på dem offentlig. Som Søkelys tidligere har rapportert har Christensen fått minst seks kundeklager hvor han blir anklaget for å ha spilt kristne radioprogram på høyt volum. Dette avviser Christensen og sier at han ikke har radioen på høyere volum enn andre bussjåfører. I følge Christensen er det hans valg av radiokanaler og ikke volum som er årsaken til at han nå blir utsatt for forfølgelse fra ledelsen i Unibuss. “Ledelsen i Unibuss har truet Christensen med oppsigelse og bloggeren har nå blitt sykemeldt på grunn av psykisk og mentalt stress. “Etter at Unibuss truet med oppsigelse + alt det annet, så tror jeg det var riktig med en sykemelding,” sier Christensen i en epost til Søkelys.  “Jeg går egentlig kun på jobben for at Unibuss skal finne feil på meg, slik at de kan bruke det imot meg,” forklarer Christensen og legger til at “ledelsen i Unibuss er kun ute etter å få fjernet ham, hva går jeg på jobben for da? -Kun lønnen, ikke noe annet,” skriver bloggern som håper at han blir sykemeldt til over ferien da hans sak skal behandles av Diskriminerigsnemda. Unibuss har overfor Christensen gitt uttrykk for at de ikke vil ta hensyn til diskriminergsnemdas avgjørelse.

2 tanker om “Christensen sykemeldt på grunn av press fra ledelsen i Unibuss

  • D ble borte i Diskriminergsnemda.

   Nå står jeg og Unibuss så langt ifra hverandre, at svaret ifra Diskriminergsnemda som vil abgjøre det meste i denne saken.
   Får jeg medhold, så regner jeg med oppreisning og alle tjenestepåtaler har ingen verdi om Unibuss frivillig fjerner de eller ikke.
   Taper jeg, så spørs det ikke om at jeg må se meg etter en annen jobb?
   Be og proklamer Guds ord er det beste i denne saken som i alle andre saker!

Det er stengt for kommentarer.