Lovløshet i Bidens USA: Fascister fra ANTIFA angrep kristne som var ute og evangeliserte mens politiet stod å så på

Aktivister fra den venstre-ekstreme fascist-gruppen ANTIFA går til voldelige angrep på kristne som er ute på gatene med evangeliet. Den fascistiske ekstremistgruppen som tidligere president Trump omtalte som en terrorist-organisasjon, har nå fritt leide når de bedriver terror mot konservative og evangeliske. Hendelsen utspilte seg i Los Angeles og det hele skjer mens politibetjenter beskuer det hele uten å gripe inn. Fascistene slo, sparket og brølte “kom deg til hel…vekk herfra”

I Joe Bidens USA har lovløshet tatt over i gatene, kriminaliteten har eksplodert og kristne er under økende forfølgelse fra venstreorienterte fascister. Å være en korsets soldat kan bli en blodig opplevelse og man må være forberedt på spark, knytteneveslag og blodige neser. Antifa og Black Lives Matter som begge er kledd i svart har farger som forteller hvem de representerer. Kristne gatepredikanter frykter at det er bare er tidsspørsmål før noen av dem blir drept -og i Bidens USA er det fritt frem for angrep mot kristne og konservative. Amerika er ikke lenger “Land of the free and home of the brave”, men et samfunn med økende fattigdom, voksende hat hvor venstresidens hat mot kristne og deres Gud får utløp uten at politiet griper inn. Bibelen advarer om at alle som vil leve gudfryktig i troen på Jesus vil bli forfulgt og Jesus sa: Har de forfulgt meg vil de også forfølge dere. Likevel er det skremmende å se hvor fort mørket er i ferd med å senke seg over Joe Bidens USA. I mange områder i USA prepper nå kristne både mat, vann, medisiner og våpen for de vet som ligger foran dem.

 

7 tanker om “Lovløshet i Bidens USA: Fascister fra ANTIFA angrep kristne som var ute og evangeliserte mens politiet stod å så på

 1. Vebjørn Selbekk i Dagen må jo være såre fornøyd med utviklingen da han støttet Biden administrasjonen som støtter denne volden. De vil avvikle politiet og hyller BLM og Antifa. Det er dette Selbekk støtter når støttet den korrupte Biden administrasjonen.

  2
  1
  • Selbekk er såre fornøyd. Hans agenda er antikrist agendaen.
   Derfor vil han også at du skal ta vaksinen. Kaller det en “kristenplikt”.
   Den største forførenen i kristen-norge sitter med hånden på rattet i Dagen.

   2
   1
  • Bjarte- Antifa er de svartkledde med sort/grå hjelm.
   Politiet var ikke synlig på første video, men i den andre saken omkring Ruben Israel er politiet helt åpent tilstede i nærheten uten å gripe inn.

 2. Jeg har ikke vond av disse.
  De får som fortjent.
  Kristne må holde fred og unngå å provosere.
  Hvorfor skal kristne alltid plage andre med sin religion?
  Se bare på Christensen som presset på sin religion på andre.
  Vi lever i en verden der vi må følge og lytte til verden og unngå å si noe som vekker anstøt.

  • Du kan ikke være helt i lodd , er det sånn at om jeg ikke liker at noen sier noe jeg ikke liker så kan jeg banke dem opp ? Forstår du virkelig hva du selv forsvarer ?

  • Du må da forstå at det der var satire. Han har ikke noe fornuftig å komme med.

Det er stengt for kommentarer.