Løven brøler om barnevernet: Varsler demonstrasjon mot barnevernet foran stortinget den 20 februar

løven-brølerFra pastor Torps blogg: Idag sender Miracle Revival Channel et rykende ferskt bibel- og aktualitets-program i min nye tv-serie «Den virkelige verden med Jan-Aage Torp». Programmet heter: «Løven brøler om Barnevernet», og er filmet på Eidsvolls Plass og Løvebakken foran Stortinget. I programmet tar pastor Torp opp den tragiske situasjonen som har rammet en norsk/rumensk pinsevennfamilie som på en kynisk måte er blitt fratatt sine barn. Verden over demonstreres det nå mot barnevernet, og også her hjemme vil det nå bli arrangert en demonstrasjon foran stortinget den 20 februar

Saken omkring den norsk/rumenske pinsevennfamilien har rystet og sjokkert mange. Mange troende verden over rystes dypt over hvordan norske kristne i all ro og fordragelighet kan sitte og tvinne tommeltotter å se på at dette får skje i Norge. En av dem som har kastet seg inn i kampen for denne familien, men for også for andre familier som lider urett fra norsk barnevern er pastor Jan Aage Torp. Men flere etterlyses. Hvorfor er norske pinseledere tause? En av våre lesere, som har deltatt i debatten her på Søkelys kunne fortelle at hun undret seg over å bli møtt med “nordisk kulde” når hun postet noe om denne saken på Verdidebatt og i likhet med mange andre etterlyste hun et sterkere engasjement fra den norske pinsebevegelsen i denne saken. Det er god grunn til å spørre hvorfor pinsebevegelsens lederråd valgte sin strategi etter først å ha snakket sammen med rådmannen i aktuelle kommune. I denne saken er det viktig at profilerte røster innenfor pinsebevegelsen trør støttende til overfor familien samt at det kommer en mer profilert advokat på saken.

https://www.youtube.com/watch?v=xFlCoY88BvA&list=PLepQEu3l0tj9t6XagKrkeSdnnwmwtJ0An&index=1

 

3 tanker om “Løven brøler om barnevernet: Varsler demonstrasjon mot barnevernet foran stortinget den 20 februar

  1. Tusen takk til Jan- Aage Torp for denne alt det flotte han sier i denne videoen. Det åpnet opp mine øyne på mange områder og gir mot og kraft! Jeg kommer til å skrive mer senere. Videoen var verdt å lytte til!

    • Kjempe bra!
      Jeg så begge videoene og må takke Jan Aage Torp for trostyrkende forkynnelse om Seier i Jesus Kristus, Torp delte også sitt vitnesbyrd, omtaler Jesus som sin beste venn og har et grundig innlegg om kritikk av barnevernet og forsvarer familien som viktig fundament i Guds ord bibelen og om sin støtte til Bodnariu familien og andre som har opplevet norsk barnevern på sitt verste.

      Håper mange får se og høre pastor Torp og våkner opp av dvalen!

  2. Torp er en av de få pastorer som har kastet seg inn i kampen. Men jeg er forskrekket hvorfor resten av norsk kirke og kristenlandskap er tause. Det finnes de som mener dette er forferdelig, men velger å ikke uttrykke det noe sted. Så all ære til Jan Aage Torp for engasjementet i denne viktige saken som angår alle kristne.

Det er stengt for kommentarer.