Er begge deler kristen lovsang og tilbedelse til Gud?

joseph-larsonSang og musikk har til alle tider vært en del av den kristne gudstjenestefeiringen og opp gjennom tidene har sangene forandret seg. I vår tid finnes det mye sang og musikk innenfor den kristne kirke som knapt kan kalles kristen, ei heller gir assosiasjoner med tilbedelse og Den Hellige Ånd. Av de to klipp fra You tube som her presenteres gir ett meg assosiasjoner med Guds rike og det som hører Herren til, men det andre gir meg assosiasjoner med noe helt annet enn himmelen. Jeg tror det er fullt ut mulig å sense den Hellige Ånd i sang og musikk. Og spør du meg så vet jeg hvilken av tre You Tube klippene nedenfor hvor jeg senser Guds Ånd og evangeliet

Her er en annen seanse fra Morning Star Minestries som Den Hellige Ånd ikke rører ved. Mens Joseph Larsons sang løfter opp Jesus Kristus, blodet og korset fremkaller “lovsangen” i de to andre videoene opp noe helt annet enn en følelse av Åndens nærvær og tilbedelse av Herren.

https://www.youtube.com/watch?v=m2evObJxhsE

2 tanker om “Er begge deler kristen lovsang og tilbedelse til Gud?

Det er stengt for kommentarer.