Nation of Islam leder Louis Farrakhan ber 10 000 reise seg, forfølge og drepe dem som dreper dem

 “Vi må gjengjelde dersom de føderale myndighetene ikke griper inn på vårt vegne” sa kontroversiell amerikansk islamleder

nation-of-islamDen kontroversielle Louis Farrakhan som er leder for den afroamerikanske islamske bevegelsen Nation of Islam har nå sett seg lei på at hvite skyter og dreper svarte mens politiet etter pågripelsen tar dem til Burger King for hamburger og cola. “Ti tusen fryktløse menn som sier at døden er søtere enn å fortsette et liv under tyranni,” sa Farrakhan i en tale til sine tilhengere. “Døden er søtere enn å fortsette livet og begrave våre barn mens de hvite folka gir våre drapsmenn hamburger . Døden er søtere enn å se oss slakte hverandre for å glede en 400 år gammel fiende. Døden er søtere,” sa Farrakhan i en kirke i Miami som var en dal av nasjonale tur som vil kulminere med 20 års jubileum for “Million Man marsjen”.

“Det er rettferdighet eller” promoterer gjengjeldelse mot politivolden som blant annet drepte Trayvon Martin, Michael Brown, Eric Garner og Freddie Gray. “Om deres død,
lærer Koranen at forfølgelse er verre enn drap, Så forteller den at gjengjeldelse er foreskrevet når det gjelder drap. Gjengjeldelse er foreskrevet av Allah (muslimenes avgud) for å roe ned brystene til dem hvis barn har blitt drept. Så dersom ikke de føderale myndighetene vil gripe inn på vårt vegne, da må vi reise oss og drepe dem som dreper oss, søke dem opp og drepe dem og la dem føle den samme smerte av død som det vi gjør,” sa den kontroversielle lederen for “Nation of Islam” til et oppglødd publikum. En rekke av Farrakhan’s tilhengere har kommentert på Facebook at de ser frem til den siste eventen som vil bli holdt ved National Mall i oktober.

https://youtu.be/Zr4bYXK7je8

En rekke av hans tilhengere har applaudert hans kall til vold og hevn og noen
bekymrede røster har nå åpent spurt hvorfor Obama administrasjonen ser ut til å ignorere denne oppfordringen til gjengjeldelse og hevn. Etter at Obama unnlot å senke flagget til halv stang da fem soldater ble skutt og drept ved en militærbase obama-hater-hvitei Chattanooga, samtidig som han hadde rikelig tid til å besøke en kirke der ni fargede ble skutt og drept, har en rekke hvite demonstrert og oppfordret Obama til å slutte med å hate hvite. “Det er nå nesten en uke siden lederen for Nation of Islam oppfordret sine tilhengere til å reise seg og drepe sine antatte fiender, og stillheten fra Obama og justisdepartementet har vært overdøvende, skriver Debra Heine for PJMedia. Også Mainstream Media eller de politisk korrekte har vært skammelig stille -om hvorvidt dette er en akseptabel oppførsel av lederen for et trossamfunn med mer enn 50 000 medlemmer. Det er det absolutt ikke. “Når  Louis Farrakhan forteller Nation of Islam tilhengerne at Koranen foreskriver morderisk gjengjeldelse med oppfordring til å oppsøke dem og drepe dem og la dem bokstavelig følge dødens smerte, er dette noe som burde vekke medias interesse.” skriver Debra Heine.

Kilde CNM PJMedia

 

5 tanker om “Nation of Islam leder Louis Farrakhan ber 10 000 reise seg, forfølge og drepe dem som dreper dem

 1. Bare ett eneste ord: skremmende.
  Lett å se hvor dette bærer hen for Amerika.

 2. Hvor annerledes Jesu budskap er. Hans etterfølgere skal ikke forfølge eller drepe noen, men vende det andre kinn til. Hevnen tilhører vår Gud.
  Islam er en religion som oppfordrer til vold, og med en uhorvelig mengde indoktrinerte tilhengere som gladelig gjør de mest grusomme handlinger i Allahs navn. Noen befinner seg også her i Norge. Skremmende!

  Obama stiller neppe opp for kristne. Han er muslim.

 3. Råder dere alle til å høre og se videoer fra Walter Veith. enormt innsyn og studier han har gjort. Så blir vi litt klokere slik at vi slepper barnslige kommentarer eller dårlige kommentarer. Dere må forstå sammenhengen. Ville også sett intervjuet av Kay Griggs.

  Syns mange av dere ikke har bakkekontakt i dette og blir mye synsing og meninger her. Og hvorfor gidder dere og føre strid med hverandre når vi nesten ikke har tid igjen. Da blir mye smakløst fra munnene.

  • Er det denne Walter du snakker om? “Walter Julius Veith is a South African zoologist and a Seventh-day Adventist author and speaker known for his work in nutrition, creationism and Biblical exegesis with the Amazing Discoveries media ministry and on their international television network found in North America on Galaxy 19.”

Det er stengt for kommentarer.