Live event: Store demonstrasjoner mot Covid-19 pass i Paris

Titusener av frihetselskende mennesker demonstrerer nå i Paris mot tyranni og diktatorisk Coronapass som splitter mennesker og skaper ufrihet

Facebook Comments

9 tanker om “Live event: Store demonstrasjoner mot Covid-19 pass i Paris

 1. Verden nærmer seg oppgjøret i den symbolske “avgjørelsens dal” med stormskritt. “Mon jeg finner troen når jeg kommer tilbake”, sa Jesus retorisk. Og det er ikke lett å skjelne sanne kristne i en verden av surdeiger blant de som kaller seg kristne.

  Trehodede treenighetstroll, tro på at sjelen er udødelig og helvetestrusler fra norrøn mytologi er sauset sammen med en hel verden av andre totalt ubibelske teorier. Alt mens divergerende presteskap i flagrende gevanter tjener penger på sitt lukrative, åndelige lureri.

  Men når dagen endelig opprinner vil disse gjøre i buksene av redsel for det som venter. Derfor kan det være smart snarest å vende seg i bønn til Jehovah Gud gjennom Jesus Kristus dersom DU er glad i tanken på et evig liv uten sykdom, alderdom eller død. Tiden for å oppnå frelse er NÅ. Når religionene faller for nasjonene gjennom et FN gitt nye muskler, er det for sent. Lykke til med DITT valg!

  12
  2
  • ….hilsen nettrollet JV/VOX/Sidsel + flere navn under samme person, som alltid leverer varene 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
   Er redd din troverdighet er lik 0 her inne, dine broer er brent for lenge siden 😂😂😂
   Har du ikke andre dører å banke på i stedet? Her inne møter du stort sett deg selv i døra 😂😂😂
   Mvh Meg

   21
   10
  • 11 Ja, salige er dere når de for min skyld håner og forfølger dere, lyver og snakker ondt om dere på alle vis. 12 Gled og fryd dere, for stor er lønnen dere har i himmelen. Slik forfulgte de også profetene før dere.

   (Jesus i Matteus 5:)

   PS.
   Takk for at nettopp DU påtok deg fariseermotbildet. Du husker kanskje de som forbannet Jesus uten å ha ETT eneste substansielt motargument. Uten DEG hadde heller ikke jeg hatt sannheten.

   9
   17
  • JVen som, under pseudonymet WOX, profeterte at verdens ende skulle komme i utgangen av juni 2018. Hun har fremdeles ikke fått rett.

   16
   8
  • Ok, så dette er forfølgelse? 🤔🤔
   Er det løgn at jeg beskylder deg i å operere med mange forskjellige navn her inne, deriblant JV, VOX, Sidsel og flere?
   Om du svarer ja her, så gjør du deg selv skyldig i løgn 🤥☺️☺️
   Ikke nok med det, du har også gjort deg skyldig i å opphøye deg selv igjennom å skryte av dine egne innlegg bak dine forskjellige navn, hvem minner dette om? 🤔🤔🤔
   Hvem ble kastet ned på jorden da han prøvde å opphøye seg selv?
   Du møter deg selv i døra.

   Hovmod står for fall, fallhøyden øker for hver post du legger inn her, og mine ord om nettroll lever i beste velgående👻 😂😂

   Mvh Meg 😉😉

   18
   7
  • Fortsatt ikke ETT motargument mot de bibelske henvisninger jeg fremfører. Bare personangrep. Vel, den som ler sist ler best. Du likner Sjimi som løp etter Jehovahs utvalgte konge David og kalte ham “blodhund”. Til sist møtte han seg selv i døren og måtte bøte med livet for Guds hånd.

   Men jeg har gjort jobben min. DU har lest innleggene, og er advart:

   “Om du ikke advarer den ugudelige mot hans ugudelige ferd, skal han dø. Men du må svare for hans liv. Men har du advart ham så skal han dø, men du har berget livet”.

   Flott prinsipp. Lykke til i Harmageddon MEG og Birgir.

   7
   16
  • Skulle jeg komme med motargumenter? 🤔🤔
   De bibelske henvisningene er sanne, har ingen problemer med dem 👍👍

   Djevelen selv kan skriften, bare se hvordan han fristet Jesus i ørkenen, men kunnskap gjør ham ingen kristen eller rettferdig av den grunn.
   Han opphøyer seg selv, som du også gjør med stil, likhetene er meget slående 😐

   Er det personangrep å konfrontere deg med din aktivitet her inne? Har du ikke bare lagt opp til dette selv? 🤔 Du må tåle å bli ‘avkledd’, du høster bare det du sår 😉
   Men stå på, jeg skal ikke hindre deg i å poste her, selv om jeg for din egen del anbefaler å banke på andre dører. Her inne har du møtt deg selv i døra 👻👻

   Mvh Meg 😉

   15
   6
  • Det er helt topp at du samtidig som du anerkjenner mine bibelhenvisninger som sanne, ønsker at jeg skriver andre steder. Dermed er du servert sannheten og vil ikke ha en eneste unnskyldning når Far Jehovah og storebror Kristus avskjærer deg fra det evige livet – om du ikke vender om.

   Samtidig viser du med dine frustrasjoner at jeg gjør jobben min på en effektiv måte. Takk til deg for rollen du tvinges til å fremføre. Bare ikke gi deg nå som du har kastet alle hemninger. Hele det bibelske endetidsscenariet er avhengig av at slike som deg og Birgir lar Djevelen også få slippe til. Jehovah og Kristus er raus sånn.. :=)

   6
   2
  • Også djevelen hadde en agenda med sine bibelhenvisninger da han fristet Jesus i ørkenen. Han ville ha Jesus i sin makt. Men måtte til sist flykte. Du har nøyaktig den samme agenda som djevelen har: Å føre så mange som mulig med deg inn i fortapelsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *