Liberale Keith Olbermann raser mot dem som ikke vil ta vaksinen og kaller oss feige idioter og redde tapere!

“Ta den jævla vaksinen” er budskapet fra Keith Olbermann til alle som av en eller annen grunn ikke vil ta giftsprøyten

Den tidligere rapporteren i Keith Olbermann var en gang en forholdsvis populær stjerne i CNN og andre nyhetskanaler han jobbet for. Etter at Donald Trump vant valget i 2016 ble Olbermann en av de fremste kritikere av Donald Trump og tok på egen YouTube kanal i bruk all slags konspirasjonsteorier for å sverte presidenten. Ettersom Donald Trump flere ganger har understreket av vaksinen er frivillig, har Olbermann selvfølgelig presset på for at alle skal ta vaksinen. De som ikke tar vaksinen er uansett grunn, redde og noen feiginger i følge den falmende rapporteren. “Vi må slutte med å beskytte idiotene” sier Olbermann som mener at dem som ikke lar seg vaksinere er redde for nåla.”

Keith Obermann ser ikke ut til å bry seg med at stadig flere vaksinerte bæres ut i en kiste for begravelse. Ei heller at det fra hele kloden kommer meldinger om alvorlige bivirkninger

Olbermann er et slående eksempel på hva vaksinen gjør med mennesker psykisk. De blir påståelige, spottende, selvrettferdige og fulle av klander overfor dem som ikke tar del i deres felles prosjekt. I den venstreliberale leiren er det ikke plass til selvstendig tenkning, det er ikke plass til folk som tror og mener noe annet enn hva de politisk korrekte mener du skal tenke og mene. Gjør du ikke som Olbermann sier, er du rett og slett en feiging, en idiot, en “Snowflake” som i denne setting er et nedsettende slangutrykk som brukes som hersketeknikk.(“Snowflake” er et nedsettende slangbegrep  for en person, noe som antyder at han eller hun har en oppblåst følelse av unikhet, en uberettiget følelse av berettigelse, eller er altfor emosjonell, lett fornærmet og ute av stand til å håndtere motstridende meninger.) I følge Olbermann er de som ikke vil ta vaksinen “tapere” og redde:” Keith Olbermann er et slående eksempel på hva vaksinen gjør med folk som tar den. Vi har sett det tidligere fra vaksinerte og vi ser det igjen. De som ikke vil ta vaksinen blir utsatt for hets, mobbing, utfrysning, spott osv osv fra dem som har tatt vaksinen og fronter den. Etter å ha sett og hørt Keith Olbermann blir det lettere å forstå hvorfor mange kaller vaksinen for “demon-juice”. “Ta den jævla vaksinen er budskapet fra den falmende forhenværende CNN rapporteren til oss som ikke vil ta giftsprøyta.

 

Facebook Comments

55 tanker om “Liberale Keith Olbermann raser mot dem som ikke vil ta vaksinen og kaller oss feige idioter og redde tapere!

 1. Selvfølgelig er man redd for en gift man vet veldig lite om. Sannheten er at det er de fleste vaksinerte som er de feige. Mange tør ikke stå imot presset, og etterpå skal de mobbe andre som klarer å stå imot. Slik som denne mannen her har gjort.

  Han kaller oss andre ting, og står og peker, men glemmer at tre fingre peker tilbake på ham selv her.

  1
  3
 2. Det begynner å bli litt sent med å advare folk mot å ta vaksinen, nå som over 90% er vaksinert. Kanskje søkelys burde skifte litt fokus?
  det ble spådd massedød i høst, de har ikke skjedd så langt.
  At vaksinerte forandrer personlighet er bare tull og tøys. Alle jeg kjenner som er vaksinerte er fremdeles de samme!
  Ufattelig at noen kan tro på slikt!

  9
  2
  • Jeg tror ikke noe på at 90% er vaksinerte. Vet om flere som ikke er det, enn folk som er det. Så det er nok bare et oppdiktet tall, for å få oss andre til å føle oss som de dumme, og gi etter for presset.

   Folk spår mye rart ja. Men det betyr ikke at dette ikke vil få konsekvenser for vaksinerte fremover. Gi det noen år, så ser vi det bedre. Jeg håper virkelig jeg tar feil i mine mistanker for å si det sånn, men jeg tror ikke det.

   1
   1
  • .Anonym anonymusen
   Jeg kan garantere deg at du tar feil.

   det har jeg lest i skriften.

   3
   1
 3. Søkelys sier: “og tok på egen YouTube kanal i bruk all slags konspirasjonsteorier for å sverte presidenten”.

  Å ta i bruk all slags konspirasjonsteorier er ikke et ukjent fenomen for søkelys heller 😆😆

 4. He he.
  Den mannen har fått i seg for mye demonjuice allerede.
  Det er derfor han skriker og bærer seg som en besatt.
  Siden folk blir spikka gale av denne demonjuice skal vi være glade for at vi har takket nei. Har folk først fått det stoffet i blodet, har Gud overgitt dem til de onde lystene.
  Vi ser det ofte, folk som har tatt vaksinen er som helt andre mennesker.
  Før var de relativt normale og greie. Men nå: Egenkjærlige, pengekjære, stortalende, overmodige, spottende, ulydige mot foreldre, utakknemlige, vanhellige, ukjærlige, upålitelige, baktalende, umåtelige, umilde, uten kjærlighet til det gode, svikefulle, fremfusende, opblåste,
  Alle de jeg vet om som har tatt vaksinen er blitt slik.
  Dette er ord som best beskriver det vitnesbyrdet folk som Qanon, Birgir Hermansen, Birger Nilsen, Henrik Røråsen har etterlatt seg.
  Vi har sett det lenge. Er du vaksinert med demonjuice så blir du slik.
  Paulus skrev at i de siste dager skal det komme vanskelige tider.
  Han har rett. Vi lever i en tid Guds kniv skjærer og skiller fårene fra gjetebukkene.
  Det er svært lett å se hvem som er denne verdens barn og hvem som er Guds barn. Guds barn stoler på Guds løfter og skyr demonjuice som pesten.
  Verdens barn tar demonjuice og stoler på mennesker.
  Guds Ord sier: “Så sier Herren: Forbannet er den mann som setter sin lit til mennesker og holder kjød for sin arm, og hvis hjerte viker fra Herren.”

  Når vi leser i kommentarfeltet på Søkelys ser vi mange som har hjerter som er veket fra Herren. Fulle av kritikk. Satser alt på en vaksine som er en snare fra helvete.
  Det er flere her inne som skriver som burde omvende seg og søke Gud i anger fordi de har tatt demonjuice. Men problemet er at de kan ikke omvende seg. De angrer ikke på at tatt urenheten inn i kroppen. De er stolte av det -og fastholder sin vantro mot Ordet. Derfor hakker de stadig på Guds barn.
  Birgir Hermansen og Qanon er blant de verste.
  Det er klander og kritikk fra morgen til kveld. Ville holdt meg og mine langt unna den kirke, det bedehus eller det Baals tempel disse har frekventert til.

  Covid vaksinen er ikke bare noe fysisk, det er noe åndelig over det. Det er en åndelig gift, en forførerisk pharmakeia som vil tvinge eller forårsake at mennesker tar dyrets merke. Før det fysiske merket kommer, vil mennesker ta dyrets merke i hjertet og mange av dem som skriver og forsvarer dyrets system, har allerede tatt dyrets merke i åndelig forstand. Når så det fysiske merket kommer, vil de gladelig ta det også, fordi de er forført av demonjuice.

  5
  15
  • til Geir:

   “Når vi leser i kommentarfeltet på Søkelys ser vi mange som har hjerter som er veket fra Herren. Fulle av kritikk.”

   Der er vi vel ganske enige. Jeg tror ikke det er mange som har fått så mye hat og fordømmelse på Søkelys som jeg har fått.

   “Derfor hakker de stadig på Guds barn. Birgir Hermansen og Qanon er blant de verste. Det er klander og kritikk fra morgen til kveld.”

   Jeg kan ikke påstå at jeg ikke har kommet med kritikk mot et Guds barn her på Søkelys. Jeg har mange ganger kritisert usannheter, løgn og ryktespredning, men jeg vil anta at et Guds barn ikke driver med slikt.

   Ja, jeg har kritisert enkelte for å komme med udokumenterte påstander. Ikke for at de tror på noe de ikke kan dokumentere, men fordi de påstår en “sannhet” det ikke finnes dekning for. Det sidestiller jeg med å lyve.

   Nå hadde det vært mye mer konstruktivt om mine kritikere heller fokuserte på de usannhetene, ryktene og løgnene som formidles på Søkelys i stedet for å fokusere all sin energi på å kalle meg alle mulige stygge ting, men jeg mister ikke nattesøvnen av det. Litt mer fokus på sak, litt mindre på person. Som andre også har påpekt: det er merkelig at ingen kristne reagerer på språkbruken, omtalene og fordømmelsene her på Søkelys. Hva er egentlig hjertet til disse fyllt av?

   Men, for å være konkret, siden du sier at jeg er en av de verste kritikerne her inne:
   -Kan du vise til noe jeg har sagt – et eller annet – som er usant?
   -Kan du vise til at jeg har løyet?
   -Kan du vise til at jeg har drevet med ryktespredning?
   -Har jeg kommet med villedende bibeltolkninger?
   -Har jeg oppfordret noen til å vaksinere seg?
   -Har jeg påstått at vaksinene ikke har bivirkninger?
   -Har jeg fornektet at folk dør av vaksinene?

  • Qanon:

   Er det ikke herlig på Søkelys, brødre som slår hverandre i hodet med skriftsteder.
   Nei, det nytter ikke å forandre disse skriftlærde her. Dette må en ta som god underholdning og få seg en god latter og litt hoderysting, uansett hvor tragikomisk dette enn er.
   Geir sier hehe, men vanlige mennesker ler seg skakk av han…….

   3
   1
  • Hans Henrik,
   Jeg synes det er tragisk.
   ….og feigt!
   Både Geir, Randi, Tore og flere er flinke til å påstå, formane og belære, men de er for feige til å forsvare sine egne påstander når de blir utfordret.
   Jeg har diskutert (for) mye med Rune Lye. Vi er uenige om det meste og jeg synes ikke han er enkel å diskutere saklig med, men han skal ha kreditt for at han står opp for sine meninger. Det er det for få som gjør.
   At altfor mange går til personangrep når de ikke evner å argumentere. Det sier noe om motdebattantene.

   Men jeg har utfordret Rune og Randi tidligere. Jeg kan gjerne utfordre alle: dersom dere kan finne og tilbakevise en eneste påstått løgn jeg skal ha kommet med, dvs en løgnaktig påstand, så skal jeg slutte å kommentere på Søkelys. En eneste en!

  • Som sagt tidligere Qanon , helle din argumentasjon bygger på en stor løgn, eksi 2020 var det ikke overdødelighet i USA , like fult blir det fremstilt på en måtte som gir inntrykk av at det har vart overdødelighet og når dette blir konfronter , kommer du sendene med alle mulige kilder , som fordi de tilhører den eler den organisasjonen eller er så og så anerkjente forskere ol. så skal alle bare godta at selv om det ikke har vart overdødelighet så må vi godta at det er en dødelig pandemi , som medfører masse død og når andre anerkjente dorskere , leger ol utfordre dette narrative , så gjør du absolutt alt for å lette opp dritt mot dem , dritt som sannsynlig vis er plassert der av liknende sånne såkalte fakta sjekkere som deg Qanon , som vrir og vrenger , manipulerer og kverulerer på alt , Qanon du sagt mange ganger at du ikke skal delta mer her på søkelys om du blir tatt i fakta feil , alt du representerer her inne er fakta feil , for det er bygd på en løgn ett stort narrativ , som den satans tjener du er , så er du lik satan , det finnes ikke sannhet i deg.

  • Til Rune,
   Si heller hva og hvor jeg har sagt noe som ikke stemmer.
   Det er mer konstruktivt å diskutere sak enn person.
   Å si at alt jeg sier er løgn faller på sin egen urimelighet.

  • Til qanon , slutt heller å bevist misforstå , dvs slutt å kverulere og forhold deg til fakta !
   Fakta er at i Norge i 2020 var det underdødelighet og i USA det landet som ble fremstilt som ett av landene som var verst rammet, hadde ikke overdødelighet i 2020 helle pandemien er ett narrativ

   Det er mange som lurer på hvorfor jeg gidder svare deg Qanon , jeg gidder, for å lære andre , hvordan såkalte fakta sjekkere for msm .opererer og hvordan dem vrir og vender på ting for å fremstille en falsk virkelighet , sånn at de kan kjenne lusa på gangen , litt som kroppens immunforsvar.

  • Jeg har tidligere sagt at jeg er enig med deg om overdødelighet i Norge. Så jeg skjønner ikke hvorfor du maser om det. Når en enkelt person i et studentnyhetsbrev skriver at det ikke er overdødelighet i USA, mens et helt fagmiljø sier noe annet for at jeg tror det var overdøddlighet.
   Det betyr ikke med 100% sikkerhet at denne personen tar feil, men jeg blir veldig overrasket om det samlet fagmiljø har bommet med flere hundretusen.

  • Rune Lye

   Har du ennå ikke forstått hva en pandemi er???
   Det betyr at det er en verdensomspennende epedemi / sykdom som gjør at folk blir syke og ikke kan gjøre de vanlige oppgaver som de pleier fordi de er syke og må holde seg hjemme. Det har ikke primært med dødelighet å gjøre, selv om koronaviruset er ekstra farlig for mennesker med andre sykdommer.
   At mange mennesker er syke og ikke kan være på jobb er ikke bra for samfunnet og viktige samfunnsoppgaver.
   du tror ikke på at det er en reel pandemi, men du tror at det søkelys skriver om matmangel og galopperende priser er sant??
   Noen ganger tenker jeg at du ikke er ved dine fulle 5, eller så kverulerer du bare for å ha det gøy.

  • Så Rune Lye mener at Quanon er satans tjener når Quanon ber om at andre skal skrive sant og skriver med respekt for guds ord, de ti bud og resten av bibelen.

   Noe videre kommentar er overflødig.

  • Til Hans Henrik , håper du har en tykk lommebok , for i nær fremtid kommer du til å trenge den.
   En kilo hvete for en dags lønn og en kilo havre for en…. etter den hvite hesten kommer den røde og etter den røde hesten kommer den…

   Ps. din definisjon på en pandemi , er det samme som normalt blir kaldt en mild influensa epidemi..

   Det er ingen pandemi

   3 VERDENS KRIG KOMMER !!!

   1
   3
  • rune
   Mange mennesker i verden lever under fattigdomsgrensen og har ikke råd til å kjøpe en kg hvete pr dag, så det har du rett i.
   De fantasifulle hestene dine kan du ha for deg selv.
   Jeg håper pandemien er over når du kommer ut av asylet
   Lykke til.

 5. Pussig dette…..

  Det er flere bilbeltebrukere som har omkommet fordi de brukte bilbelte i bilulykker enn det er de som er døde fordi de tok denne covid vaksinen.
  Men finner vi fordømmelse av bilbelte bruk i Søkelys ? Nei.

  Søkelys og vaksine motstanderene vrøvler og lyver som videre uten å ha et eneste bevis for at vaksinen tar mer liv enn den redder liv. Ja, det er enkelte som dør av vaksinen. Men det er bare en 0.3 % av alle de som vaksinen redder fra den sikre død. Og de dør fordi de har en underliggende sykdom.

  Ikke nok med at Søkelys og vaksine motstanderene vrøvler og lyver. Deres vrøvling og lyving fører til at mennesker som kunne ha blitt reddet nå dør av covid. Deriblandt mange uvaksinerte vaksinemotstandere som har fått covid og har dødd av det. Vaksine motstandere som i dødens øyeblikk har angret på at de ikke tok vaksinen og som advarer alle mot det vrøvlet og løgnene som vaksine motstanderene har kommet med.

  Det får være Søkelys og vaksine motstanderene sitt syn at et menneskeliv har ingen verdi. Men de av oss som har familie, venner og et liv verdsetter et menneskes liv mye høyere enn disse vrøvlete løgnerene gjør. Vrøvlete løgnere som lyver og medvirker til at andre blir drept. Hva sier bibelen om dette ?

  6
  2
 6. Helle pandemien er ikke noe annet en keiserens nye klær , alt rundt denne pandemien bærer preg av det.
  Vaksinen syner seg alt nå å være livsfarlig for mange og enda så er det ikke kjent hvilke livsfarlig bivirkninger den kan ha .

  Uansett, systemet som er i ferd med å bli innført pga pandemien og vaksinen, må kunne sies og være ren djevelskap og det leder utvilsomt mot dyrets merke .

  Mye kommer til å skje nå fremover, følg spesielt med på situasjonen mellom Kina og Taiwan.

  1
  4
  • Rune Lye.

   Du har i lang tid advart andre mot å ta vaksinen. Hvis noen har i det hele tatt hørt på deg og tatt deg alvorlig, har dette satt andre mennesker i alvorlig livsfare. Du kan ha tatt livet av andre mennesker.

   Og for hva ? Valdres profetier, Taiwan og annet som er fullstendig uvitenskapelig og rent ut vrøvl og vrengbilder av guds ord.

   Dette mens du i andre tilfeller følger vitenskapen når du bor i et hus, tar fly, kjører bil, bruker et vann-toalett, koker kaffe og holder varmen i ditt hus. Da er plutselig vitenskapen og verdslig ugudelige kunnskap (dine ord) god nok for deg.

   Jeg antar at du bruker bilbelte. Hvorfor ? Det dør flere mennesker fordi de bruker bilbelte enn det dør mennesker som har tatt vaksinen.

   Til syvende og sist handler dette om liv og død. Quanon, Birgir Hermansen og meg mener at man ikke skal medvirke til å ta liv eller direkte ta liv slik som bibelen sier det. Du, Søkelys og vaksinemotstanderene har den motsatte meningen om liv enn det vi har. Det inntil dere selv får covid….. Da er det for sent til å angre.

   7
   1
  • En oppførsel som et gjøkur er det aller lengste Rune Lye kan strekke sine intellektuelle evner i en debatt.

   Imponerende……

  • Når en gjøk sier koko ,så svrer jeg han med koko , eller har du ikke hørt sangen : Jeg gikk en tur på stien og søkte skogens ro , da hørte jeg fra lien en gjøk kalt guds hammer si koko ….

  • Rune Lye.

   Det er bra at du liker skogen. Det å lytte til lyder fra skogen er det du kan da du ikke er intelligent nok til å føre en debatt/samtale med voksne folk. Du kommer med påstander og når noen svarer deg og vil ha forklaring på disse, blir du alltid svar skyldig. Det er ikke akkurat tegn på redelighet, intelligens og ærlighet hos deg.
   Da burde du, i bibelens mening og ord, avstå fra debatter og samtaler med voksne mennesker. Dette sier også bibelen.

   Dette er spesielt viktig når dine ord kan medvirke eller direkte føre til at barn mister sine foreldre fordi deres foreldre ikke tar den vaksinen som vil redde deres liv.

   Lykke til i disse dagers meget fargerike skog. Farger som beviser guds storhet.

   4
   2
  • Det var underdødelighet i Norge i 2020 og det var ikke over dødelighet i USA i 2020 , selv om nesten ingen hadde fått noen vaksine da , så du gudshammer er rimelig koko..

   1
   4
  • eller kanskje guds hammer er du ikke koko , men alvorlig forført , hvorfor spoter du Gud , ved å kalle deg guds hammer ?

  • Av og til kan en spørre seg om denne Rune Lye egentlig er frelst, han bærer hvertfall ikke frelsens frukter. Har aldri opplevd en kristen si noe slikt som han gjør. Aldri.
   Kan du fortelle når og hvordan du ble frelst Rune? Er du født på ny?

   3
   1
  • Du tar feil Rune. Jeg leser her inne og ville bidra med en kommentar.
   Men nå må du ikke spore av, kan du være så vennlig å dele vitnesbyrdet ditt? Er du født på ny?

  • Rune Lye.

   Jeg spotter gud ved å fremheve de ti bud som bibelske sannheter ?
   Du viser ikke til noe i bibelen selv. Istedet for kommer du med Valdresprofetien. Når tid ble Fagernes og Øystre Slidre en del av det bibelske landet som har erstattet Betlehem og Jerusalem ?
   Gud ga oss intelligens for at vi kunne snakke sammen og misjonere for ham og de bibelske sannheter. Han ga oss ikke evne til å tale og å skrive for at vi skulle bryte de ti bud samt vise folk fra seg ved å vrøvle og å være intellektuell uredelig.
   Slikt som du gjør ved å komme med innholdsløse påstander, erstatte Jerusalem med Øystre Slidre, lyve, skrive slik at mennesker mister sine liv samt trekke deg unna med vrøvl og tåpeligheter er å spotte guds gave til oss. Nemlig intellekt og intellektuell redelighet. Det er du som her spotter gud.

   Det er ikke respekt for gud å lyve, Rune Lye. Her må du lese bibelen på nytt igjen da du spotter gud ved å gi bibelen den motstatte mening av det den har.

  • Rune Lye.

   Din påstand om dødelighet og underdødelighet er vrøvl og en digresjon.
   Hvis man sier at det var underdødelighet sør i Polen i 1944, betyr det da at Holocaust er bevist som et løgnerisk bedrageri ?
   Selvsagt ikke.

   Holocaust regner man ut som antallet som omkom av KZ leire og tvangsarbeide på basis av nazistenes rase doktrine. Ikke på basis av hvor mange som døde i det territoriet i den perioden.
   Det er din gjennomgående uredelighet som får meg til å lure på om hvem din gud er. Bibelens gud eller djevelen. Men de som har lest det du har skrevet vil mene at jeg er dum som kaster vekk min tid på å lure om hvem som er din gud. Det svaret har gitt seg selv i lang tid.

  • Til guds hammer eller lux eller hva du en måtte kalle deg , ja jeg er kristen og født på ny og Gud har gitt meg ett løfte om og aldri forlatte meg , men jeg kaster ikke mine perler for svin.

  • Rune – Har du noen perler i det hele tatt? Det du viser her inne er alt annet enn et omvendt hjerte.
   Derfor er det lov å spørre når og hvordan du ble frelst, som du ikke har svart på enda.

  • Du har lov å spørre om hva du vil, derom du ønsker ett svar på det du spør om , så må du identifisere deg .

  • Rune Lye.

   Dine perler, dine perler, dine perler, dine perler.

   Du klarer ikke å svare for deg når du blir spurt om hva du mener eller beviser for det du mener.

   Når du da i tillegg mener at de som holder seg til bibelske sannheter (som at f.eks man skal ikke lyve) er forført av verdens makter og spotter gud, sier det seg selv at du ikke eier noen som helst form for intellektuel redelighet.

   Som tidligere sagt omkommer det flere mennesker som bruker bilbelte enn de som dør av vaksinen. Hvorfor, Rune Lye, advarer du da ikke i mot bruk av bilbelte i forsetene og baksetene i bilene ?

  • Rune Lye.

   Det er mange anonyme her inne som sprer vaksine motstand og ergo er dine menings venner. Disse har kommet med endel friske innlegg som alle med litt respekt for guds ord vil anse som overtramp mot deres og dine menings motstandere.
   Jeg har ikke sett deg selv be disse om å identifisere seg.
   Er dette fordi du er grovt intellektuelt uredelig ? Det er ingen respekt for gud og bibelen i din verden og i din form for debatt.

  • Jeg har identifisert meg med navn og jeg står helt fritt til å be hvem jeg vil om å identifisere seg .

   Som sagt jeg kaster ikke mine perler for svin .

   3
   1
  • Rune Lye.

   Det er helt greit at du innrømmer at du er et uredelig menneske som ber om at andre skal være redelige mens du selv er tvers igjennom uredelig og krever respekt for dette mens du kaster ut påstander om andre som du vet er løgn.

   Men det er ikke slik voksne oppfører seg mot andre voksne. Det er ikke slik mennesker som er ved sine fulle fem oppfører seg mot andre.

   Du er intellektuell uredelig og fører en grov dobbeltmoral. En type moral som strider mot gud og bibelens ord.

  • Rune Lye.

   Ditt svar beviser hinsides enhver form for tvil at du ikke kjenner gud og bibelen. Jeg vil innstendig be deg om sette deg inn i guds ord.

  • Rune – om du krever identifisering for at du skal dele når og hvordan du ble frelst, da velger jeg å tro at du ikke har noe å dele.
   Det står forøvrig i stil til dine innlegg.

 7. Rune skriver til Lyx at han er redelig.

  Nei, det er du ikke Rune.

  Du kom inn her med gode hensikter og med noe som var lagt på hjertet ditt. Det har jeg respekt for. Men folk kan mene noe kommer fra Gud mens det uvirkelighetens bare kom fra sitt eget hode og hjerte, omtanke for andre f.eks. Men det har ballet på seg og du har trådd feil -DET gjør ingenting, vi alle kan gjøre det, men man må da som et voksent (og i tillegg kristent!) menneske kunne være villig til å gå i seg selv etter feil?

  Du skjeller og skriker mot meg og andre, men har du noen gang sagt unnskyld for noe her inne?

  Og slutt med denne sutringen om å stå frem med fullt navn her inne. Er du en gammel gretten mann på 80? Er det din blogg? Hva går det egentlig av deg?

  Det er jo ikke engang vits at du svarer meg, det kommer allikevel bare noe crazy som at HANNAH JEG HAR ADVART DEG MOT QANON OG LYX -DE ER ULVER I FÅREKLÆR (og det andre om satans … )

  • Jeg har vart hederlig Hanna , jeg har sagt at mine synder er mange og store , men jeg har fått ta min tilflukt hos Jesus , jeg klymger meg til han og han har lovt og aldri slippe meg og forlatte meg, dette er mitt vitnemål .

   Mine synder kan verken frelse deg Hanna eller noen andre , men dere er mer opptatt av å anklage meg , en og ta mine advarsler , jeg har selv vart i sterk strøm , når jeg advarer dere mot denne sterke strømmen , så anklagere dere meg .

   Som sagt tidligere Qanon er og blir en satans tjener , fordi han bringer budskapet til denne verdens makter og myndigheter , han sier han aldri har løyet , men selve grunnmuren han bygger på er løgn og han er bare ute etter å forføre deg, jeg håper virkelig du ser dette Hanna , det er hva jeg advarer deg mot.

  • Rune Lye.

   Vrøvl og løgn. Det er alt du kommer med. Vrøvl og løgn. Hvem er løgnens far igjen ? Satan. Han er da din far og det vil alle som lurer på hvem du er selv kunne oppdage i denne debatten.

   Gud har gitt oss intelligens og evner til å kommunisere på en forståelig måte slik at vi skal kunne bruke dem. Dine klynk er ikke intelligens og ei kommunikasjon. De er bespottelse av guds gaver til oss.

   Du har ingenting, Rune Lye. Ingenting.

  • Jeg velger å avslutte med deg Rune, det henger jo ikke på greip. For din egen skyld, et godt råd; få noen kristne venner og familie til å se over det du skriver og vær villig til å se det fra dem sin side , men jeg tror ærlig talt du kanskje aldri i ditt liv har lyttet til kritikk og tatt det til deg. Men det er håp for oss alle. Vi har alle noe å jobbe med. Det gjelder IKKE bare deg.

   Jeg skrev at det var ikke vits at du svarte meg engang i stad fordi det kommer bare det samme skrål om Qanon og HAR ADVART DEG HANNAH!!!! Jeg glemte å ta med det at «HAR DU TATT VAKSINEN HANNAH?!!!!!»

   Jeg fikk jo rett. Dessverre. Håper du selv ser at det ikke ser helt bra ut. Jeg har aldri vært ute etter å ta deg eller å lete etter feil på deg, selv om noen her mener det. (Jeg gjentar ikke mer HVA som har drevet meg fordi det har også blitt mistrodd her av noen.) Jeg ønsker deg alt godt, og har også skrevet tidligere at Gud velsigne deg, som jeg mente. Men jeg velsigner absolutt ikke det at du kaller en bror en satans tjener.

   Når du skriver «mine synder kan ikke frelse hverken Hannah eller andre» så begriper jeg ikke hva du snakker om. Nei, det er vel det siste syndene våre kunne ha gjort. Hvilken religion er dette? Bare lurer.

   Og hvorfor messe hele tiden om arme syndige meg ? Ja, uten Jesus så er jeg intet. Han har frelst meg. Men hva med ALT du ER da? Du kan selv lete opp alt. Sier bare en ting: Jesus er min Konge. Hannah er Hans Prinsesse. Det er fantastisk. Så er jeg også SÅ mye mer. Vasket ren i Jesu’ dyrekjøpte blod.

   Den triste messinga minner meg om noe langt tilbake i gamledager fra noen veldig alvorlige og triste prester og predikanter i kirker og bedehus.

   Vi har da et GLEDENS budskap å komme med, eller?

   Og 3 verdenskrig kommer nok. Kanskje både 4, 5. og 6. også. Bibelen varsler om alt som ventes for dem som blir igjen etter bortrykkelsen. Det blir så grusomt som det aldri før har vært. Men det venter vi ikke på.

   JEG venter ihvertfall på Jesus.

   Rune hør godt etter for siste gang nå: jeg vet ikke om NOEN voksne mennesker som ennå er i tenkeboksen angående vaksinen, jeg forstår ærlig talt ikke hva du holder på med nå. (Leser i avis at de kanskje jobber litt med innvandrere angående det. Tror det må nærme seg slutt der også.)

   Du lyver om Qanon. Trist Rune. VELDI trist. At du ikke kan oppføre deg noenlunde. Han har alltid sagt at det er opp til hver og en angående vaksinen. Til og med at HVIS du er urolig for den, så la være. Og at INGEN har noe med om du tar eller ikke tar den. Regner dessverre IKKE med å få en rettferdig, sann og ren kommentar om dette fra deg. Så Rune, vær vennlig å la meg slippe å høre et ord til fra deg om Qanon.

   Farvel Rune.

  • Trist å høre fra deg Hanna , men nok det jeg dessverre forventet , jeg har gjort det jeg skal Hanna og det er å advare deg , du har gjort ett valg.

   Synd at du velger og spotte dem som har fått ett kall om å advare , ett kall om å være vektere på muren !

 8. Når jeg leser dette verset:
  “Lik hunden som vender tilbake til sitt eget spy, er en dåre som gjentar sin dårskap.”
  står det helt klart for meg at det gjelder Rune Lye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *