Amerikanerne har fått mer enn nok av katastrofen Joe Biden -Trump tilbake i Det Hvite Hus i 2024

Pensjonert brannmann og profet, Mark Taylog

Trumps andre periode som president begynner i januar 2025. Profetordet omkring Donald Trump og hans to perioder som president er ikke feil. Men profetene har tolket sine åpenbaringer og profetiske ord feil. “Når Gud har sagt at Donald Trump ville få to perioder som president, så mener Gud hva Han sier. Profetordet som kom fra Mark Taylor, Hank Kunneman og Kim Clement sa ikke at Donald Trump ville sitte to sammenhengende perioder som president. Profetiene disse skal ha fått er blitt tolket som to sammenhengende perioder, men selve ordene de hørte fra Guds munn var at Trump skulle få to perioder som president. Gud lot Biden bli president for å vise nasjonen hvordan det er å vende seg i mot Gud, og når Trump kommer tilbake, er det for å skape nye optimisme, slå tilbake frafallet og forfallet og gjenopprette Amerika igjen som en nasjon under Gud.

Joe Biden er svært lite populær og rop rundt fra nasjonens idrettsarenaer viser bare hvor upopulær Biden egentlig er. De fleste republikanske velgere er overbevist om at Biden vant presidentembedet ved hjelp av juks og under Joe Biden har nasjonen sunket dypere og dypere ned i syndens mørke og elendighet. Inflasjonen spiser opp folks inntekter, produktiviteten i samfunnet har sunket som en stein og storbyer er preget av forfall, økt fattigdom, flere hjemløse og butikker og restauranter som er gått konkurs. I løpet av bare ni måneder med Biden har landet begynt å forfalle. Økonomien er i fritt fall, byområder forfaller og stadig flere blir hjemløse. Optimismen under Donald Trump er snudd til mismot og befolkningen vansmekter i synd og økende fattigdom. Frustrasjonen massene føler på kommer til uttrykk der store folkemasser kan samles som idrettsarrangement og konserter. Det nye populære ropet er “Fuck Joe Biden, Fuck Joe Biden”

Facebook Comments

2 tanker om “Amerikanerne har fått mer enn nok av katastrofen Joe Biden -Trump tilbake i Det Hvite Hus i 2024

 1. Et fast innslag i TV-programmet “Praktisk info med Jon Almaas” heter “Vi legger’n død”. En aktuelt problemstilling blir bekreftet eller avkreftet.
  Jeg tror diskusjonen om Donald Trump er Antikrist eller ikke, kan legges død. Han er IKKE Antikrist. Gud lar ikke Antikrist bli innsatt når Gud skal gjenreise USA som en nasjon under Ham. Han lot Joe Biden komme på banen til lærdom og avskrekkelse; altså for å vise hvor galt det kan gå uten Gud. Dessuten er Biden ikke kongen i det politiske spillet, kun en bonde. Det er andre som trekker i trådene “over there”.
  Så returnerer Trump, og Gud gir i allefall amerikanerne en mulighet til å omvende seg.
  Så får vi se hva som skjer etter det. Men sant, tiden er knapp til Jesus kommer i sky.
  Ingen andre republikanere kan matche Trump som presidentkandidat.

  • Hvordan kan du tenke deg at den minst religiøse presidenten noensinne kan føre en nasjon tilbake til Gud?
   Er det bare å holde en bibel opp ned foran en kirke?
   For øvrig har vi ikke sett noe til Trump i gudshusene etter han forlot det hvite hus. Kanskje lesere på søkelys kan finne ut av dette?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *