Levi Jensen har vært Corona-syk- vil ta vaksinen om 2-3 måneder for å ikke smitte andre

Evangelist Levi Jensen har vært taus og fraværende fra sine sosiale plattformer de siste ukene. Årsaken er at han har vært Corona-syk etter at han ble smittet av noen i et filmteam. Han ble ringt opp av filmteamet som forteller at noen hadde vært smittet i teamet. Etter det tok Jensen er PCR test hvor han ble påvist smittet. Han måtte så i karantene og under turen hjem mot Bergen ble han syk. Så syk at han nå i ettertid ønsker å ta vaksinene som har tidligere har kalt en “rottegift fra helvete”.

Han ble i følge egne ord virkelig syk og var skikkelig dårlig. Levi forteller at han ikke vet hvor nærme døden han var. Jensen beskriver det hele som en forferdelig kamp han har gått gjennom og er på vei tilbake i tjenesten. Levi Jensen forteller i videoen at han har fått et nytt budskap og hans budskap er at han skal ta vaksinen, Selv om Jensen etter ha vært syk skal være immun så er likevel vaksinen nå hans frelse og tilflukt. I følge seg selv vil han ta vaksinen om noen måneder for å forbli beskyttet. Levi Jensen ser ut til å leve i den villfarelsen at en vaksine hindrer ham i å smitte andre og sier derfor at han vil ta vaksinen om noen måneder for å ikke smitte andre. Selvfølgelig er dette like fåfengt da det er bevist at vaksinerte både selv kan bli smittet, smitter andre og bli sjuke å dø. I tilegg blir det nå reist spørsmål ved “long Covid hos vaksinerte” i dagens papirutgave av VG. Det har også blitt kjent at pastor John MacArthur og kona begge skal ha vært Covid syke i desember i fjor og begge kom gjennom sykdommen i god behold og vil ikke ta vaksinen. Levi Jensen derimot må forberede seg på stadig nye skudd av vaksinen etter at han har fått sin første dose om noen måneder.

18 tanker om “Levi Jensen har vært Corona-syk- vil ta vaksinen om 2-3 måneder for å ikke smitte andre

 1. Han var skråsikker i en video for en tid siden at han trodde ikke at gan kunne bli smittet.
  Åsaken var at han var frelst og at han ikke levde i synd.
  Hva som har gått galt er ikke godt å si.
  Kanskje han ikke er frelst allikevel eller han har levd i synd…. ikke godt å vite.
  Det er nok best å ta vaksinen slik at man ikke blir dausjuk.
  Samt å høre på fagfolk!

  • Dersom han tar vaksinen for å ikke smitte andre som han sier i videoen sin, vil han bli særgelig skuffet.
   Vaksinerte smitter rundt seg og derfor nådde Israel igjen en ny smittetopp.
   Dødstallene i Israel fortsetter å stige på tross av tre skudd med “vaksine”.

   3
   4
  • Ja, helt riktig. Vaksinen beskytter deg mot viruset, og gjør at du eventuelt ikke blir så syk som hvis du er uvaksinert.
   Du kan fremdeles smitte andre.
   Jensen bør høre bedre etter når fagfolk snakker.
   Han lever totalt i sin egen verden.

  • I følge en fagpersoner , forhindrer vaksinen kun alvorlig sykdom mot en bestemt corona virus eks X og ikke en mutasjon , men ikke bare det vaksinen svekker og blokkerer ditt eget naturlige immun forsvar , dvs dersom Levi alt har hatt virus X så er han naturlig immun mot virus X , om han da om noen måneder tar vaksinen designet for å kun stoppe virus X , som han alt har naturlig immunitet mot og kort tid etterpå blir smittet av virus Z som vaksinen mot virus X ikke virker på , har han ved og ta vaksinen mot virus X, oppnådd at vaksinen mot virus X undertrykker hans naturlige immun forsvar , samtidig som vaksinen designet for å stoppe X varianten ikke kan stoppe Z varianten fra å gjøre Levi syk .
   Kort fortalt , ved å ta vaksinen forsegler Levi sin egen døds dom , i følge mange eksperter .

   Bill Gates mf. påpeker at overbefolkning er denne verdens største utfordring , de vet hva de holder på med !

   IKKE TA VAKSINEN !!! og for å siterer Levi selv ikke ta ROTTE GIFTEN FRA HELVETE !

   Levi om du leser dette så vet du hva du må gjøre !!

   4
   5
 2. Nå har han overlevd denne dritten fra h… og er immun i flere tiår, så skal han nå ta denne greien? Ingen påstår at det ikke eksisterer, det gjør heller ikke kreft/hjerteinfarkt/vanlig influensa osv. Så ble han syk og livredd, og nå har vinden snudd, skjønner det veldig godt da de fleste er redd for døden. For min del er jeg redd for døden grunnet en eneste ting: JEG MANGLER GUDS FRED!!! Den før frimodige meg, er stilnet, men ikke tale om at jeg skal tale et positivt ord om denne sprøyten. De kristne hadde selvfølgelig forventet en mer tydelig forførelse, men tror dere djevelen er dum? Derfor løper kristne beina av seg og injiserer seg med dette drittet. En dag skal vi forlate vårt lånte oppholdssted, våre lånte verdier, våre lånte klær. Pastorer og ledere: Hør: Dere har et stort ansvar for de menneskene dere forvalter!!! Jeg er rasende!!!
  Hvis du Svein Magne leser dette, har jeg stort sett forsvart deg, selv om jeg ikke har likt måten man spør om penger på. Gud greier veldig fint å minne de som er åpne om hvor de skal så inn sine små/store beløp, så man trenger ikke mase. Bortsett fra det, har jeg fått en fornyet respekt for deg!

  2
  3
  • Hva er slagordet til abortforkjemperne: «Det er min kropp»! Ja, det er faktisk min kropp!! Den bestemmer jeg hva jeg putter inn i, og må ta konsekvensene av det! Denne propagandaen er blitt reine frelsesbudskapet, jeg blir vred over alle som dør/får livsvarige skader. Du OUANON eller hva du kaller deg, kan spare deg for min del.

   2
   3
  • Til Betina

   ???????
   Hva er problemet? Hvorfor så sint på meg? Finner ikke du heller feil i mine argumenter 🤭?
   Vi er helt enige om, og jeg har hele tiden hevdet at vaksiner skal være et personlig og et frivillig valg.

  • Det er løgn og usannheter jeg påpeker og motsier.
   Jeg forsvarer de som er skeptiske eller redde for vaksinen.

  • Det er mulig jeg tar feil av deg, men dette stadige forsvaret av denne sprøyten samme hva den gjør med kroppen til de som dør/invalidiseres, også denne glatte for meg: «respekterer at det er frivillig og folk er skeptisk» osv, stadige spørsmål til linker. Hvis du gidder, er det mere enn nok å ta av som du selv kan leite opp hvis det i det hele tatt er av interesse. Jeg leser deg som to personer rett i spagaten. Tar jeg feil ber jeg om unnskyldning og håper virkelig du er ekte/ærlig og sann.

   1
   3
  • Betina,
   bare for å presisere:
   -Når noen kommer med en påstand jeg personlig mener er feil ber jeg om at de underbygger påstanden.
   -Når noen kommer med en løgn eller usannheter viser jeg til alternativ informasjon (gjerne med motsatt fortegn)
   -Vaksine skal være frivillig
   -Det er ikke greit å hetse noen for å være redd for, eller mot vaksinen.
   -Jeg forventer at mine påstander blir utfordret og sjekket. Jeg påstår ikke å være noen fasit.
   -Jeg skjønner ikke at folk som kaller seg kristne aksepterer løgn, baksnakking og hovmod.

   Og kommer man med påstander må man kunne underbygge dem.

  • Kan du hoste opp hva som er løgn? Hvem har egentlig sannheten her, er det du/jeg/media/alle proleger/antileger? Hvem snakker sant? Kom gjerne frem med sannheten du, så kan den ettergås og undersøkes og vise om det er din sannhet som er den rette. Du stilte såvidt jeg husker også spørsmål angående den eldre kvinnen som fikk sprøyten mot sin vilje. Har du hørt på vitenskapsfolk og leger/patologer/farmasia på andre siden av bordet? Har du giddet å lyttere til hva de har å si, med en tyngde som hverken du eller jeg har? Du er så aktiv med å forsvare denne sprøyten, det er den eneste grunnen virker det som, at du skriver på Søkelys, kun for å forsvare det. Presset fra de som har tatt den, er blitt så overveldende stort, at mange som egentlig er skeptisk og i utgangspunktet ikke ville ta den, har nå tatt den for å få fred. Dette kaller du frihet?

   2
   2
  • Til Betina:

   “Hvem har egentlig sannheten her”
   Som jeg sier så påstår ikke jeg å ha fasiten. Når jeg ser noe som skurrer i mine øyne så sjekker jeg andre kilder. Derfor har som regel mine påstander en link til hvor jeg har hentet påstanden fra.

   “Kom gjerne frem med sannheten du?”
   I en del saker er det relativt tydelig at det som påstås er direkte usant. Om ikke annet er tvilen så pass sterk at jeg ikke regner det som sannhet. Og dersom du eller andre mener jeg har feil eller misforstår noe er det helt greit å utfordre det. Jeg er mann nok til å innrømme feil og beklage.

   Ang den eldre kvinnen.
   Her må du ha misforstått. Jeg skrev ingenting om vaksinen det var riktig eller galt å vaksinere eldre.
   Det jeg poengterte var at vi ikke kjenner til hva som har skjedd. Det eneste vi vet i denne saken er det Pedersen har gjenfortalt fra en e-post han fikk fra datteren.
   -Kanskje er moren dement og ikke i stand til å ta egne avgjørelser – da er det et overgrep å sette sprøyten.
   -Kanskje var moren frisk som en fisk – da kan ikke datteren bestemme hva moren skal gjøre.

   Søkelys konkluderte med at det var begått et overgrep, og Pedersen konkluderte med at kvinnen var påtvunget vaksninen.
   Poenget mitt var ikke å fortelle hva som var riktig eller galt i selve saken, men å advare mot at vi ikke skal trekke forhastede slutninger og konkludere om hva som er rett eller galt når vi ikke kjenner saken.

   “Presset fra de som har tatt den, er blitt så overveldende stort”
   Det synes jeg er trist. Jeg håper at all masingen egentlig bunner i at man vil det beste for alle fordi man virkelig tror på det selv. Jeg håper det. Dersom man legger godvilje til så kan man se at det ikke er helt ulikt å drive evangelisering eller misjonering. Man ønsker at andre skal få ta del i den tryggheten man selv føler. Men jeg er ukomfortabel med at noen opplever det som et press.
   Jeg har en svigermor ikke er vaksinert og som har noen sykdommer. Jeg kan ikke presse henne på noen måte. Men det gjør også at besøk blir litt sjeldnere enn før. Jeg er fullt klar over at jeg kan ha med meg smitte, og ville ikke hatt det godt med meg selv dersom det var vaksinen eller smitte fra meg som tippet henne over og gjorde at hun døde. Derfor er jeg heller veldig forsiktig når jeg møter henne. Munnbind, avstand, sprit og hele greia.

   (Takk for fornuftige og gode spørsmål og for at du følger opp mine svar)

  • Takk det samme til deg. Vi ser verden med ulike briller, om de er dugger eller klar, vil sannheten en dag gi svar. Jeg mener absolutt ikke å være ufin mot deg eller andre, men jeg er så uendelig trist av å se hvordan presset fra de som har tatt sprøyten, nå har gjort at en jeg er glad i har tatt valget. Alt godt

   1
   1
 3. Stakkars mann(sau) Du skjemmer deg ut og blir til «(lott og løye) «en Demas. Men Herren vil ta seg av deg. Vi har alle vært store i kjeften.

 4. Det er pussig at dødsangsten til såkalte “kristne” langt overgår deres ønsker om å komme “hjem” til himmelen der de angivelig hører hjemme etter deres egne utsagn. Dette viser bare at deres såkalte himmelske håp er en bløff, og at det er på jorden de hører hjemme.

  3
  3
 5. Utrolig hva dere får dere til å skrive. Tidligere var det ikke måte på h ordan dere løftet Levi Jensen opp OVER SKYENE. Nå har pipen fått en annen lyd. Og det kun på grunn av en VAKSINE. Det er det man kaller HYKLERI.

Det er stengt for kommentarer.