Levi Jensen angrepet av muslimer, de skar opp dekk og vandaliserte bobilen -politiet toet sine hender

Levi Jensen har fått nye dekk på bobilen etter at muslimser gikk til angrep og vandaliserte bilen og skar opp dekk. (Foto YouTube)

Den omdiskuterte kristne predikanten Levi Jensen er blitt angrepet av muslimer. I følge den kristne facebookgruppen “Vi som støtter Visjon Norge,” skal de ha vandalisert bobilen, skåret opp dekk og kastet stein på Levi Jensens bobil. Politiet som er opptatt av å finne frem til dem som har hengt opp noen plakater med muhammed karikaturer toer sine hender, .og vil ikke gjøre noe. Nå ser vi hva hatet og hetsen mot Levi Jensen fører til. Forkastelig,” skriver moderator til den kristne Facebookgruppa.

Dekk ble skåret opp på Jensens bobil under de muslimske ungdommenes angrep på den kristne forkynneren.

Forkynner Levi Jensen som har vært utsatt for omfattende hets etter sommerens bruduljer på Sørlandet har nå hisset på seg noen som har utøvd hærverk på hans bobil. Blant dem som følger “Vi som støtter Visjon Norge” er reaksjonene sterke. “At det går an at politiet ikke gjør noe! Skammelig! Ber for Levi.❤️,” skriver Gerd. “Trist og forkastelig. ?? stå på,” skriver Marianne. “Hvorfor har vi sluppet disse folkene inn i landet vårt? Hva er logikken?”-spør Martin. “Hva slags politi er det som ikke gjør noe? Er det sånn politiet vil vi skal ha det ,eller Erna Solberg vår statsminister? Hun sier jo at Islam beriker norge. Så da er vel dette er berikelse for henne da? Grusomt, skammelig at ikke selv lovens lange arm gjør noe. Dette går ikke an. Herre, beskytt Levi fra mere attakker med ditt blod. Herre jeg ber for denne mannen at han for all fremtid skal bli bevart, alt han eier og har. Sette en englehær rundt han og hans eiendeler i Jesu navn. Levi jobber for deg og jeg vet at du bevarer han . Amen❤️?✝️ Vær med og be for Levi,” skriver Thorild. Levi Jensen har i etterkant av hærverket fått gaver som har hjulpet ham til å få bobilen på hjul igjen slik at han kan fortsette å farte rundt med sitt budskap til ungdommen. Det er ytterst uheldig at hatere tyr til vandalisme og ødeleggelse fordi de forakter det kristne budskapet Jensen forkynner.

4 tanker om “Levi Jensen angrepet av muslimer, de skar opp dekk og vandaliserte bobilen -politiet toet sine hender

 1. Uhyggelig tid i vårt land.
  Forfallet har skjedd fort.
  Jesus kommer snart for å hente bruden.
  Vi gleder oss derfor over at evangeliet blir forkynt av Levi.
  Takk at Søkelys løfter frem dette også.
  Vi heier på alle som står fast på Guds ord.

 2. Det var råttent gjort. Er ikke tilhenger av Levi, men ingen fortjener å utsettes for meningsløst hærverk. Håper den skyldige blir tatt.

 3. Mange ting tyder på at denne tid vi er i nå ligner veldig mye på tiden da Abraham ble kalt av Herren til å reise, 1. Mos. 12:1.

 4. Gjeng muslimer? ?
  Det var en gjeng 14 åringer. Både nordmenn og muslimer.

  Fattige søppel “avis”

Det er stengt for kommentarer.