Ledende vokalist i “Casting Crowns” ber fansen om forbønn for det som mest sannsynlig er kreft i en nyre

casting crownsMark Hall som er vokalist i bandet Casting Crowns ba fredag sine tilhengere i et Facebook innlegg om forbønn etter at legene under en undersøkelse for en uke siden fant noe de tror er kreft i vokalistens høyre nyre. I sitt Facebookinnlegg skrev Mark Hall at han ville sette pris på sine troende fans bønner. Og mange av disse responderer

Legene fant noe på hans høyre nyre under en undersøkelse for en uke siden og de er 90 prosent sikker på at det er kreft og kommer til å fjerne nyren kommende onsdag, skrev vokalisten til sine fans som det heter når det gjelder artister. De mener at kreften kun sitter i nyren og det gir et stort håp, de vil vite mer når nyren er fjernet og de kan undersøke den, skrev han videre. I etterkant av operasjonen vil vokalisten ha en måned ro og rehabilitering. “Vær så snill å be om helbredelse og om at Gud skal gi min familie av hans fred,” skrev Hall videre. “Jeg vil lovprise Gud gjennom denne stormen,” skrev Mark Hall videre. Den populære gruppen har også en sang med tittelen ” Praise Him in This Storm” som har mer enn 10 millioner visninger på You Tube. (Saken fortsetter under videoen)

Mark Halls bønn om forbønn har blitt hørt av fansen som blant annet har startet en kampanje på Twitter som heter  #PrayingforMark. “Ber for deg, svarer Nancy Rivera på det kristne bandets Facebookside og siterer noen ord fra Jesaja 43,1-2 hvor det heter: “Og nå, så sier Herren, som skapte deg, Jakob, og som dannet deg, Israel: Frykt ikke! Jeg har gjenløst deg, kalt deg ved navn, du er min. Når du går gjennom vann, så er jeg med deg, og gjennom elver, så skal de ikke overskylle deg; når du går gjennom ild, skal du ikke svies, og luen skal ikke brenne deg. En annen fulgte opp: “Vi ber om at Gud skal lede tanker og hender til legene og helsepersonellet som skal følge deg opp. Vi ber om at du blir helt frisk og vi ber om fred og trøst for deg og din familie,” skrev signaturen “classicchristian247.com” i en melding på hans Facebookside. Også en rekke andre fans har postet ord som har varmet den kristne vokalisten som nå går gjennom en storm i livet. En storm hvor Herren går med fordi han har omsorg for sine barn.