Ledende lovsangsleder i Joel Osteens kirke måtte trekke seg etter utroskap

Israel Houghton som har vært sentral lovsangsleder ved Joel Osteens kirke i Lakewood utroskap-lakewood-churchhar tatt permisjon etter at han ble fotografert med en kvinne i Mexico, bare en uke etter at han annonserte skilsmisse fra sin mangeårige kone. Israel Houghton som fem ganger har fått Grammy prisen for sine låter, deriblant låtene “Friend of God,” “Not Forgotten” og “Moving Forward”, har etter tjue års ekteskap forlatt sin tidligere kone Meleasa, melder Christian News Network. Sangeren som har tjent som ledende lovsangsleder ved Joel Osteens megakirke, Lakewood Chrurch i Houston skal ha sagt at han hadde “syndet” i sitt ekteskap, og at dette skal ha vært et utroskap som skjedde for flere år siden. 

HoughtonJeg fikk ikke sparken fra kirken,” sier Houghton etter at han ble avbildet i Mexico i hete omfavnelser med skuespilleren Adrienne Bailon. Houghton som har vært den ledende lovsanger i Joel Osteens kirke sier han har kjempet forgjeves for å redde sitt ekteskap med sin nå fraskilte kone, uten at dette skal ha ført frem. Problemene begynte for fem år siden da Israel Hougthton skal ha “feilet” i sitt ekteskap og de fleste tolker dette som et sidesprang. Adrienne Bailon som er kjent som den tidligere kjæresten til Rob Kardashian var også etter bruddet en tid sammen med Lenny Santiago. Houghton møtte Bailon for tre år siden mens han jobbet med filmen “I’m In Love With a Church Girl,” som han har produsert. En rekke røster har vært kritisk til hvordan Lakewood Church har håndtert situasjonen og man mener at kirken har sett gjennom fingrene på deres lovsangsleders tvilsomme livsstil.

3 tanker om “Ledende lovsangsleder i Joel Osteens kirke måtte trekke seg etter utroskap

  1. At noen i det hele tatt tror Osteen og hans menighet har noe som helst med bibelens Gud å gjøre er meg en gåte. Dette er bare frukten av en kirke som ikke bryr seg katten om hva Guds ord sier.

    • Nei, troverdige amerikanske konspirasjonsteorier sier at Osteen egentlig er en muslim, homofil SOSIALIST?

Det er stengt for kommentarer.