Internett “profeten” William Tapley avslører hvem som vil drepe Obama -nemlig Benyamin Netanyahu

William Tapley som selv sier seg å være den tredje ørn i apokalypsen og medprofeten for william-tapleyde siste tider,  har i snart 8 år spredd det oppsiktsvekkende budskapet at USAs  Barack Obama vil bli drept. Tapley som har mer enn 25300 følgere på You Tube er en av flere som bruker You Tube til å fremsi “profetier”. Den selvutnevnte profeten har lagd en serie videoer bygd på den jødiske 15 år gamle Nathan som hevder seg å ha hatt en visjon om endetiden, -og “apokalypsens selvutnevnte tredje ørn” mener nå å ha funnet ut hvem som vil drepe Barack Obama. Den selvutnevnte profeten for endens tid, mener Obama er omtalt i bibelsk profeti: “Nå har president Obama kommet til slutten av sitt presidentskap, og han har dermed også kommet til slutten av sitt liv,” sier Tapley som har figurert som You Tube “profet” siden 2008.

Barack Obama’s dager som  president og som levende menneske er tellet og i ferd med å nå slutten, -hever Tapley som mener den jødiske tenåringsguttens visjon avslører at Obama vil bli drept. “Jeg har advart i snart 8 år nå at Barack Obama er ekstremt viktig i obama-den-ødeleggende.styggedombibelsk profeti. I følge Tapley er Barack Obama identisk med “leoparden” i Daniel 7,6 som forteller at han (Obama) har fire fuglevinger og fire hoder,- og at han videre er den siste kongen av Sør -i følge  Daniel 11,40. “Nå som Obama er kommet til slutten av sin presidentskap er han også kommet til slutten av sitt liv,” sier Tapley som hevder seg å være apokalypsens tredje ørn. I følge apokalypsens tredje ørn vil Obama bli begravd i Israel. Tittelen en tredje ørn finnes ikke i Bibelen så vi antar at herr Tapley finner sin oppgave beskrevet i Åpenbaringen 8,13  “Da så jeg en ørn, som fløy høyt oppe under himmelhvelvet, og jeg hørte den rope med høy røst: “Ve, ve, ve over dem som bor på jorden, når de tre siste englene lar sine basuner lyde.”  Det neste som angivelig skal skje er at “Messias” vil kjempe mot Obama og drepe ham -og begrave ham i Israel. I følge de heller tvilsomme “ørnens” budskap var kong Nebukudnesar i GT den første oppfyllelsen av profetordet, men Barack Obama er den andre oppfyllelsen av profetordet i Daniels bok. Mer spekulativt og søkt kan det knapt bli. Med andre ord hevder denne åpenbart tvilsomme “profeten” at vår tids Barack Obama er den moderne Nebukudnesar -som vil bli drept av Messias. Imidlertid, som en helgardering mot å få stemplet “falsk profet” hevder William Tapley at vi gjennom bønn kan forandre denne profetien slik at den ikke skjer..Og det er slett ikke dårlig at bønner kan endre bibelsk profeti!  Med andre ord er “apokalypsens tredje ørn” slett ikke like troverdig. I sin videre utlegging sier “ørnen” at statsminister Netanyahu er identisk med “Messias” og at Benyamin Netanyahu vil bli drept, og stå opp igjen som profeten Elias. Hvorvidt det er noen som virkelig tror på dette eventyret er usikkert, men teller man “likes” så har 604 individer gitt sitt “likes” til dette vrøvlet fra en av endetidens mange selvutnevnte og falske profeter. Sjekk ut galskapen selv: Min kommentar: De farer vill og fører vill!

3 tanker om “Internett “profeten” William Tapley avslører hvem som vil drepe Obama -nemlig Benyamin Netanyahu

    • Vi må nok anta det ja, de fleste slike profeter sletter sine profetiske tabber, og jeg antar nok at denne “apokalypsens ørn” kommer til å slette denne videoen rundt den 20 januar 2017.

Det er stengt for kommentarer.