Kveldens The Dive: UKRAINE Submits NATO APPLICATION, Russia EXPANDS, Putin HISTORIC Speech

Jackson Hinkle`s The Dive sender i kveld fra klokken 1930. Jackson Hinkle (23) er e populær kommentator som har et program med ulike gjester som ikke blir promotert av mainstream media.

Facebook Comments

12 tanker om “Kveldens The Dive: UKRAINE Submits NATO APPLICATION, Russia EXPANDS, Putin HISTORIC Speech

 1. Putin er gal og russarane er redde for framtida.
  Krig er ikkje noko den vanlege russar ynskjer.
  Ukraina er fråstolen land. Dei reglane russarane innfører i desse områda kan berre brukast eit ord om – tvang.
  Ukrainarane kjem til å kjempa til siste mann. Russarane har ikkje store sjansar når Vesten/USA er mot dei.
  Putin kunne snudd og skapt ei framtid for det russiske folk. No vert det krig og masse lidelse.
  Det er 83 år sidan Hitler gjekk inn i Polen. Verdssamfunnet vart tvinga inn i krigen. Dei kunne ikkje forhandla med Hitler. Han laug og manipulerte for å nå måla sine. For å gå inn i Polen brukte han løgnhistoriar nett som Putin.
  https://no.wikipedia.org/wiki/Invasjonen_av_Polen

  » Fly spilte en stor rolle under kampene. Bombefly angrep med vilje byer og sivile mål, og forårsaket store tap blant den sivile befolkningen.»
  …»1933 gikk Hitler tilsynelatende først inn for en forsoningspolitikk med Polen. Resultatet av denne linjen var den polsk-tyske ikke-aggresjonspakten fra 1934″

  «Danzigs situasjon var også til pågående irritasjon for tyskerne. Byen hadde en overveiende tysk majoritet på vel over 95 prosent, men hadde etter første verdenskrig blitt skilt fra moderlandet »

  Putin likte ikkje det Gorbatsjov gjorde, og ville ha tilbake desse områda om dei eigde før.No har han «lukkast».
  «Tidlig i 1939 begynte Hitler å gi ordrer om å forberede å løse «det polske problem» med militære midler. Tyskland gjentok kravene om reannektering av Danzig i sterkere ordelag,»

  IKKJE STØTT den NYE HITLER.

  5
  2
  • Du er jo så hjernevasket av homo-media at du ikke kan frelses Torstein. Du forsøker å hamre inn det VG og NRK forteller deg.
   Du tar like feil om Putin som du gjorde om George Bush, Obama og om Donald Trump.
   Du er og forblir en falsk profet Torstein. En mann som formidler falsk lære og som ikke lytter til annet enn propaganda fra homomedia.
   Snart står du også med regnbueflagget og vifter..
   Sorry Torstein. Du er som ei plate med hakk i.

   2
   8
  • Tåler ikke Zelinsky lenger, jeg. Lenge siden jeg kjente at noe var galt med hele rukla. Han oppfordrer alle vestlige land til å krige for ham, og han driter i konsekvensene? Både ja og nei, for dette handler om EUs og NATOs syke kontrollbehov, der Zelinsky har fått hovedrollen.
   Unnskyld meg, men dette handler om mer enn Putins skyld.

   7
   4
 2. Randi.
  Eg veit ikkje kva syn journalistane i TV2 har på homofili. Det er ikkje det viktige her. Dei rapporterer frå Ukraina og viser ugjerningane til Putin.
  Eg har sagt tydeleg kva bibelen lærer om homofili. Det er ein styggedom.
  På lik linje er det og ein styggedom å eta svinekjøt. Det er nemnd mange ting som er vemmeleg i Guds augo.
  George Bush tok eg feil av. Eg er ingen profet og har aldri trudd det om meg sjølv. Det er mange ting som tilsynelatande ser riktig ut, men som viser seg å vera feil likevel.
  Det ser ut som Trump vert denne stygge endetidspersonen- Antikrist.
  Det må vera sjefen for USA- Babylon den store.
  Nå det gjeld dei 6000 åra så har eg skrive det same heile tida.
  Fyrste artikkelen skreiv eg i 2003.
  https://water.cephas-news.com/bible_believers_6000_years.html

  3
  2
  • Hva slags syn tv2 har på pride er lett å se. Hele tv 2 som du bygger din tro og tanke på er full av styggedom
   De har gjort Pride til underholdning.
   TV2 og de andre gay-pride elskende mediene du stadig refererer til som sannhetsvitner er en uren kilde.
   Helt siden Fredrik Græsvik holdt på å forbanne Israel har TV2 vært det mest gufne og djevelske medier i Norge.
   Bibelen sier «salig er den mann som har sin lyst i Jehovas lov og gransker Jehovas lov natt og dag.
   Du er blitt en mann som har din lyst i homoelskende medier og ser ut til å grunne på propaganda fra Guds fiende konstant.
   Du har nok satt din tro og din lit til denne verdens kilder. Disse som er kontrollert av luftens herrer i dette mørket. Av åndsmakter i himmelrommet. På ingen måte er det noen forskjell på deg og disse politisk korrekte i homsekirken.
   Også de befinner seg på ditt plan. Som religiøse humanister som ikke tar inn over seg virkeligheten at Gud bruker Putin slik Gud brukte sin tjener Nebukudnesar til å tukte og straffe gjenstridige mennesker. Dersom Gud har utvalgt og salvet president Putin til hans oppgave. Dersom Putin er et redskap for Guds dom, er du ille ute. Da taler du ille om Guds tjener Vladimir Putin.

   Du kan lett sette deg i en posisjon hvor du freser og forbanner Guds doms redskap. Biden er verre enn Hitler. Biden står ansvarlig for den massedød som skjer. Biden er ansvarlig for hundretusener av barnelik og Biden er ansvarlig for at homoånden fortsetter å bre seg i Europa.
   Biden og Kamala Harris er i følge bibelkodene og Rabbi Yekutiel Fisk knyttet opp mot ord som undergang og ødeleggelse.
   Du må være forsiktig så ikke du blir å finnes stridende mot Guds plan med endetiden. Når Guds dom rammer død mennesker.
   I Sodoma brant Jehova Gud mennesker levende med svovel og ild. Tenk så forferdelig er Gud.
   Og Putin er Guds tjener og «Guds salvede» som er gitt en oppgave. Dømme Vestens for dets opprør mot Gud og Hans lov.
   Dessverre Torstein har du stilt deg sammen med de krefter som hater Guds plan og vilje og som ikke ser Guds hånd i alt som skjer. Jeg trodde for noen år siden at du hadde åpenbaring om profeti. Men det er åpenbart at du mangler Åndens åpenbaring som Gud har gitt til Sitt folk.

   3
   5
  • Det var litt av en kanonade, men det går inn og ut, og fester seg ikke i midten.

 3. Kjære, vakre, vene.

  Det er opplagt at Putin tenker som en gammel mann og ser på verden som om han levde i 1970-årene. Det er femti år siden. Mennesker som er født siden, går ikke på den statlige propagandaen om fortsatt kald krig og trusler mot det hellige russiske eneveldet der patriarkene bestemmer folks elendighet. Derimot er russiske pensjonister og gretne, gamle gubber av alle kjønn og aldre like lettlurte der som i vesten.

  Ved å tvinge gjennom et hastevalg, presse velgerne med skytevåpen og dødstrusler, har Putin nå erklært østlige deler av Ukraina som deler av sitt eget Stor-Russland. På tilsynelatende formelt korrekt vis har den aggressive invasjonsmakten dermed klart å omdefinere slagmarken i Ukraina til russisk territorium. Når kampene fortsetter i disse områdene, kan Putin hevde at Moderlandet blir angrepet, og med full rett mobilisere alle til en blodig forsvarskrig. Indoktrinerte nasjonalkonservative og minstepensjonister som er vokst opp på historier om offerdød i den store fedrelandskrigen 1941–45, vil blindt støtte sin nye tsar. Trusler og valg er en bevisst og svært farlig krigstaktikk i den ukrainske katastrofen. Slik er Putins egoistiske oligarkpolitikk. En ny Hitler.

  Alle oppegående forstår mer og mer at Russlands angrepskrig mot et naboland denne gangen må stoppes. Han ødelegger forholdet til alle naboland og gruser sitt eget samfunn. Om ingen stanser den fullstendig hensynsløse, eldgamle superegoisten, vil han hørta alle gamle områder som Russland rådde over i Sovjetunionen, og voldta alle håp om mer rettferdighet, samatbeid, fred og fornuft .

  Ukrainernes offerdød i krigen i dag er sann og virkelig. Innbyggernes martyrium er derfor viktigere enn Jesu offerdød for en mytologisk fantasi om åndsmakter og forhold uten bevis og belegg. Nå dør folk som en buffer mellom fred og frihet i vest og Putins skrekkvelde i øst.

  Måtte Putins livsfarlige oligarkstyre og hans menneskefiendtlige og antidemokratiske modernitetshat visne hen som teokratiet i midtøstens slavestater – og som bedehuskulturen på Sør- og Vestlandet. Måtte deres vonde regimer ta slutt 😉

 4. Putin dyrker krig som andre drømmere dyrker sin guddom. Ja, hans ideologiske militarisme har klare paralleller med religiøse eksesser.

  Putins Russland militariseres gjennom paramilitære hierarkier i samfunnet og militærpatriotiske klubber i beste søndagsskoletradisjon. Allerede i barnehagen marineres russere i militære idealer, heltedyrkelse og voldstrening. Autokraten Putin svermer særlig for andre verdenskrig og mytene derfra.

  Å skape et rettferdig, likeverdig og fredelig samfunn er svært krevende. Å bygge det på religiøs overtro og voldsforherligende maktideologi er ingen god idé.

  Parallellene mellom Putistan og Hitler-Tyskland, Sovjetunionen og de rasistiske, religiøse og skyteglade Sørstatene i USA er slående. Det er Mannen, maskingeværene og makta som rår.

 5. En slik president er farlig både for USA og Europa:

  « President Joe Biden trodde åpenbart at den avdøde kongresskvinnen Jackie Walorski var blant deltakerne under en matkonferanse i Det hvite hus onsdag.

  – Jackie, er du her, ropte presidenten ut over salen.

  – Hvor er Jackie, jeg trodde at hun skulle være her, fortsatte han og glemte tilsynelatende at Jackie Walorski omkom i en bilulykke i august og at han selv den gang omtalte nyheten som «sjokkerende og trist».

  Republikaneren Walorski var sentral i det tverrpolitiske arbeidet med den store planen for å bekjempe sult og feilernæring som Biden presenterte onsdag, og presidenten etterlyste henne trolig for å rose henne for arbeidet hun la ned.:

  • Det er jo åpenbart at Biden er blitt dement.
   Det er jo ikke hans skyld at han er blitt syk.
   Biden kan ennå lese -og det er nå han beveger seg utenfor det han skal lese opp -at tingene går veldig galt.
   Men folk flest som leser sosialpornografi ala VG/Dagbladet eller sitter å fyller sine tanketomme sjeler med søppel fra NRK og TV2, får aldri se Bidens åpenbare senilitet. De klipper og syr sammen slik at det ser ut som om han fungerer sånn nogenlundene.
   Ellers tror jeg folk i Norge ville ha blitt skremt.
   Det vi bør spørre er: Hvem drar i trådene bak Biden.
   Hvem er det som egentlig styrer det hvite hus og verden mot undergangen

 6. Det er lett å lure på hvor mange som leser i Bibelen og tar inn over seg det som står i den.

  Tanker jeg gjør meg:

  At den vestlige verden er avkristne er åpenbart. Og mye av grunnen ligger i indre oppløsning i menigheter og trossamfunn.

  Er det kristnes oppgave å dømme ikkekristne? Er homofili, i betydningen av «mangelfull identifisering av sitt kjønn, værre en hor? Tror ikke det. Hor florerer i kristen miljøer og det gjør også likestillingsideologien som nettopp skaper homofile.

  Før krigen høstet moskvakommunistene mye støtte ved å advare mot nazistene. Og omvendt. Vi ser den samme svart hvitt tenkningen idag.

  Hitlers strategi var at østeuropeiske land ikke hadde noen eksistensberettingelse og skulle bli tysk. Dette er Putins plan for Ukraina også. Og ut fra hva Putin har sagt tidligere, om at risken for at Ukraina skal bli et natoland er en legitim grunn til å innvadere landet, tilsier at han ikke kan stoppe krigen før hele Ukraina er tatt. Hittil har han jo bare flyttet russlands grenser inn i Ukraina og er like langt.

  I alle år har jeg hørt profetier om at russerne vil invadere nordnorge. Nå kan tiden kanskje være inne. Kanskje var sabotasjen på gassrørene noe som skulle legitimere et angrep? For det er et absolutt faktum at uten en sikkerhetssone som går langt inn i Norge vil det enorme russiske millitærkomplekset rett på andre siden av norskegrensen miste mye av sin verdi. Før Putin kan risikere en konflikt med NATO er han helt nødt til å besette nordnorge.

  Og til slutt. Den absolutt viktigste, kanskje den eneste, årsaken til denne krigen var europeeiske politikeres blindhet. Ved først å legge ned det meste av forsvaret og så legge ned det meste av kraftproduksjonen regnet Puten med at han kunne gjøre hva han ville. Han kunne ikke tro at politikerne ville risikere de krisene vi har sett.

  Saken er at Ukraina var villige til å inngå en avtale med Russland om å avstå fra et fremtidig NATO-medlemskap. Men før innvasjonen var alt russisk snakk om forhandlinger bare et narrespill.

  Putin hadde åpenbart bestemt seg for at Ukraina skulle få samme status som Belarus, som fremdeles er som en «sovjettrepublikk». I sovjettiden utgjorde mange sovjettstater mye av ryggeraden i sovjettøkonomien. I russland drakk man seg i hel på vodka. Gjennomsnittlig levealder var utrolig lav. Og Ukraina kunne faktisk styrke Russland betydelig på flere måter. Det er nok og se hva som skjer på slagmarken. Store styrker fra den, i følge sokelys, uovervinnelige millitærmakten har nå havnet i en ny musefelle i Lyman. Den ene fadesen etter den andre blir åpenbart for hele verden.

  Putin fikk en gang spørsmål om hva han fryktet mest. Han svarte noe slik som å bli forbannet av gud eller miste guds velsignelse. Han hadde sett hvordan det gikk med land som opplevde dette sa han. Det er noe han burde tenke på i disse dager før han setter igang en atomkrig.

  Det jeg er mest opptatt av er at veldig mye tyder på at det går mot slutten på den tiden hvor i følge Bibelen nesten alle skal bli frafallne. Det er en konsekvens av en prosess hvor ydmykhet og nestekjærlighet svekkes gradevis. Egenrådigheten, påståeligheten og staheten tar i stedet plassen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *