Kristne forkynnere brutalt slått og banket av mobb fra en Gay Pride festival

gay-prideTo kristne gatepredikanter ble brutalt angrepet og slått og sparket av en mobb ved en såkalt “Gay Pride” festival i Seattle og det hele ble filmet på video. De kristne gatepredikantene holdt frem skilt med tekst hvor det stod “Omvend dere” og “Jesus frelser fra synden”. I videoen ser vi en gruppe homoseksuelle som truet, skrek og ropte til de to kristne evangelistene under en “Gay Pride” fest ved Seattle Space Needle, melder Charisma News. I følge TV stasjonen KOMO tilhørte angriperne en gruppe som kalles NOH8.

En gruppe av lesbiske kvinner forsøkte å stjele gateforkynnernes medbrakte skilt med mislykkes og videoen viser at en mobb med menn forsøker å gripe materiellet til den ene av forkynnerne som blir dradd i bakken. Han ble deretter slått hardt i ryggen flere ganger,
gaystapo-logomens de andre homsene sparket løs på mannen. Også den andre forkynneren ble slått i hodet og ryggen av homomobben som åpenbart har fått blod på tann etter at USA Barack Obama hyllet og lovpriste fredagens kjennelse i amerikansk høyesterett. Politiet skal ha arrester to mistenkte hvorav den ene hadde et langt rulleblad. Dette er ikke den første gangen kristne har blitt utsatt for voldelige angrep av homoaktivister. I august i fjor åpnet en homoaktivist ild inne i hovedkvarteret til  Family Research Council i Washington, og en Floyd Lee Corkins Jr. erklærte seg skyldig i en terrorhandling mot organisasjonen som jobber for familier. Den domfelte homoaktivisten skjøt vaktmannen Leo Johnson, og hadde planer om å skyte flere, men på tross av Johnson var påført skuddskader klarte han å overmanne homoaktivisten. (Videoen av aktuelle episode foreligger ennå ikke på You Tube, men videoen under viser en nesten tilsvarende episode fra en Sodoma-festival i Seattle i fjor)

 

 

I fjor, påførte en homoaktivistgruppe skader for tusener av dollar da de vandaliserte bygninger tilhørende Mars Hill Church. Blant annet kastet de stein og knuste glassmalerier. Aktivistene sendte da en epost til en lokal TV stasjon hvor de uttalte at de gjennomførte sine angrep fordi Mars Hill var kjent for å være en homofiendtlig og
obama-homofilikvinnefiendtlig kirke. Og når et nytt friluftsområde for kirken ble åpnet, møtte militante homoaktivister opp og ropte stygge og seksuelle ord til barna og kalte dem “homofobe” og skrek til småjenter og smågutter at “dere vil komme til å brenne.” Etter at USAs høyesterett fredag fattet sin kjennelse og den amerikanske presidenten tiljublet det hele, har homokreftene fått blod på tann og situasjonen minner nå stadig mer og mer om hva man kan lese i dette tekstavsnittet fra Guds Ord: ” Men de ropte: Gå av veien! Og så sa de: Her er denne ene mann kommet for å bo som fremmed her, og så vil han alltid opkaste sig til dommer! Nu vil vi fare verre med dig enn med dem. Så trengte de hårdt inn på mannen, på Lot, og stormet frem for å sprenge døren. (1 Mos 19,9)  Billy Graham har en gang sagt at dersom Gud ikke straffer Amerika skylder han Sodoma og Gomorra en unnskyldning.” “USA er nå en nasjon under Guds vrede og tiden som ligger fremfor vil bli vanskelig for den sanne menighet,” sa Ken Ham nylig.

 

Én tanke om “Kristne forkynnere brutalt slått og banket av mobb fra en Gay Pride festival

  1. Frukten av antikristens ånd som virker gjennom Obama. Mer er nok i vente med denne forføreren bak roret.
    Maranta

Det er stengt for kommentarer.