Homoseksuell transkjønnet aktivist med blasfemi mot Jesus i brasiliansk Gay pride parade

Intet er lenger hellig for homoaktivister som nå tyr til blasfemi i sin kamp for retten til å hore

gay-pride2Flere bilder tatt fra en såkalt “gay pride” eller homoseksuell parade i Brasil gir grunn til bekymring etter disse viser at flere av dem som deltok i paraden spottet Jesus og
vanhelliget religiøse bilder under arrangementet. Et av fotografiene som vekker mest bekymring er av den transkjønnede skuespilleren Viviany Beleboni henger på et kors i paraden som ble bivånet av to millioner mennesker. Bildet viser at Beleboni som en korsfestet Jesus med sår og blod under seansen og han bar en tornekrone og var tilnærmet naken, kun ikledd et linklede over kjønnsorganet. Et annet foto fra den perverse paraden viste hvordan perverse homoaktivister puttet et krusifiks i bakenden på en naken mann.

På et skilt som hang over hans hode på korset stod det “Nok av homofobi”. Han sa at det hele var gjort for å skildre parallellene mellom Jesu lidelse og lidelsene til homoseksuelle. Et annet foto som sirkulerer på nettet viser to toppløse lesbiske som henger sammen på et kort, med en tornekrone hver på sine hoder. Mens de kysser hverandre på kinnet Brazil-Pridehenger det et skilt over korset som “LGBT”. Andre fotoer skal vise menn som henger på korset mens de kysser sine partnere. Det skal også være bilder av nakne homoseksuelle som knuser religiøse symboler og transkjønnet person stripper naken foran en kirke mens vedkommende gjennomfører en seksuell dans. En mann og kvinne satt nakne på en haug av religiøse krusifiks og brukte noen av dem til å dekke sine private kroppsdeler. I tillegg skal det ha vært paroler hvor kristendommen blir vanhelliget og med tekst som sier at “kristne er homofober” og “Jesus var homse”.  Det er avisen Christian News Network som bringer den oppsiktsvekkende saken om hvor perverst, bespottelig og motbydelig homobevegelsen er i ferd med å bli. Det ser ut som om 2015 har åpnet selve helvetes porter av perversitet som nå slippes løs i navnet til seksuell frihet og “pride”. Et av fotoene fra seansen viser hvordan et krusifiks blir stukket opp i bakenden på en naken aktivist. Bildene fra den motbydelige paraden avdekker at helvetes sluser åpner seg under den såkalte “pride” paraden.

 

 

 

 

7 tanker om “Homoseksuell transkjønnet aktivist med blasfemi mot Jesus i brasiliansk Gay pride parade

 1. Groteskt og ekkelt, dette viser bare at homodemonene er sluppet løs. Det er ikke lenger noe som holder dem i sjakk. Guds menighet er splittet, kirken taler med tvetydig røst. Mye vondt og ekkelt ligger foran

  • Pastor Wilkerson’s syn viser seg igjen å være riktig. Han så at dette ville komme. Fryktelig er det som de driver med! Ondskapen er stor.

  • Jeg så en video som viste endel av bildene fra denne syndens parade. En portugisisk talende pastor fortalte hva som skjedde. Jeg ble fysisk dårlig av bildene fra denne videoen og valgte å ikke legge ut de verste. Hva som skjer nå er dypt tragisk og motbydelig. Vi har bare sett begynnelsen. Dessverre er mange kristne ikke i stand til å se tidens tegn.

  • Jeg tror du tar feil når du skriver at dette bare er begynnelsen. Jeg personlig håper og tror at dette er slutten. Jesus står for døren. Jeg har ikke fantasi til å forestille meg hva som kan være enda verre enn dette, for ikke å snakke om annen synd og djevelskap i verden

  • Før Jesus kommer igjen skal det være et enormt frafall sier ordet. Paulus sa inspirert av Den Hellige Ånd dette: “2 Tim 3,1-5 Men dette skal du vite at i de siste dager skal det komme vanskelige tider. For menneskene skal da være egenkjærlige, pengekjære, stortalende, overmodige, spottende, ulydige mot foreldre, utakknemlige, vanhellige, ukjærlige, upålitelige, baktalende, umåtelige, umilde, uten kjærlighet til det gode, svikefulle, fremfusende, opblåste, slike som elsker sine lyster høiere enn Gud, som har gudfryktighets skinn, men fornekter dens kraft – og disse skal du vende dig fra. Som kristne i den vestlige verden har vi på mange måter hatt det veldig lett frem til nå og litt for mange kristne er blitt verdslige og lik samfunnet rundt seg. Vi ser nå at de mørke skyene som vi så i horisonten for noen år siden, nå er rett over våre huer og et åndelig uvær er i ferd med å bryte løs. Men Gud er nådig og et spørsmål vi alle må stille oss er hvor mye tid er det før Gud lar sin rettmessige vrede falle over en syndig verden? Jeg tror personlig at Gud kommer til å begynne sin straffedom etappevis, i begynnelsen milde straffedommer med håp om at verdens mennesker vender om. Deretter stadig sterkere og smertefulle hendelser og de gudlige vil se Herrens hender i det hele, mens de syndige og urene vil forherde seg. Sekulære kristne vil selvfølgelig gjøre som de alltid har gjort, rasjonalisere og forklare bort Guds dom og finger, fordi de er vantro mot den hellige skrift.

 2. Finner knapt ord for dette. Jeg så en video med noen bilder fra den paraden, motbydelig og vi må spørre, vekter, vekter..Hvor langt på natt. Og merkverdig at den kristne kirke her i Norge er så taus om dette som skjer.
  Det ser ut som kirker og frimenigheter er totalt lammet av en slags avmakt. Svært lite om dette i norske kristne aviser. Dagen har bare en puslete sak om det hele. Trist å se forfallet blant norske kristne.

  • Tobias A Er enig, den norske kristne presse er ute av stand til å se hvilke konsekvenser dette har. Det virker som om de kristne avisene ikke ser lengre enn egen nesetipp. Det er tragisk og når man ser på den kristne pressen i dag, forstår vi jo hvorfor vekkelse uteblir fra Norge.

Det er stengt for kommentarer.