Kristiansandspolitiet har anmeldt 42 personer for brudd på Corona-regler -18 anmeldt etter fest lørdag

18 kristiansandere er denne helgen blitt anmeldt etter å ha deltatt på ulike fester i private hjem denne helgen. Fra hele landet meldes det nå om at stadig flere trosser Corona-reglene og kommer sammen til fest og morro tross pandemien. I Bergen sentrum var 50 personer samlet på en fest i sentrum. Det har vore ganske hektisk i natt med festbråk og forstyrringar av natteroa. Mest i Trondheim sentrum, men også i resten av fylket, frå Meldal til Namsos, fortel operasjonsleiar Ove Tokstad i Trøndelag. I Kristiansand blir 18 personar melde for brot på smittevernreglane etter ein fest laurdag kveld.

Til saman er 42 personar i Agder blitt melde for å brote smittevernreglar. Mange er gått lei smittevern-regler og restriksjoner og velger nå å komme sammen til private fester med flere deltakere enn tillatt under Erna Solbergs Corona-regime. De som blir anmeldt blir illagt bøter på mellom 10 000 og 20 000 kroner. De siste ukene har smittetallene økt og er nå høyere enn under nedstengningen av landet våren 2020

Facebook Comments

1 tanke om “Kristiansandspolitiet har anmeldt 42 personer for brudd på Corona-regler -18 anmeldt etter fest lørdag

  1. Det er bra. Festing er en uting. Burde vært forbudt ved lov, uavhengig av korona. Landeplage, og naboplage. Håper på høy bot på alle deltagende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *