Covid-19 tyranniet: Bestemor arrestert for å ikke ha tatt på seg ansiktsmaske -tross at guvernøren har opphevd manskepåbudet

Covid-19 hysteriet får amerikansk politi til å ty til tyranni tross det faktum at guvernøren i Texas har opphevd påbudet om å bære maske. Under basketaket brakk politiet foten til den 65 år gamle bestemoren. Som rapportert opphevde guvernøren i Texas påbudet om ansiktsmaske. Tyranni ser ut til å følge i kjølvannet av Covid-19 hysteriet som har grepet om seg det siste året. Kvinnen i videoen går nå til søksmål etter å ha fått sine borgerrettigheter krenket. Covid-19 hysteriet har i løpet av et knapt år avslørt at myndighetene ikke går av veien for vold og undertrykkelse mot borgere som ikke godtar at irrasjonell frykt skal styre deres liv.

Det vi er vitne til i den vestlige verden er at såkalte demokratiske stater viser sitt sanne tyranniske ansikt. Maktmisbruk fra politiet, vold og meningsundertrykkelse har avslørt at vestlige land ikke er så demokratiske og frie som de vil ha det til. Sensur, myndighets-misbruk og total tankekontroll er det som nå kjennetegner de vestlige regimene. “Can’t believe what Americans are allowing to be done to our freedoms. This lady is right. They will probably pick her up just to make more video. The car was a police car, not a security vehicle,” skriver en av dem som har kommentert videoen. Andre igjen peker på at myndighetene forbereder seg på dyrets merke og chipen. “This is absolutely OUTRAGEOUS! this is a prepping for the Mark & Chip,” skriver en annen som har kommentert videoen og maktovergrepet mot den 65 år gamle kvinnen.

Se  videoen der kvinnen blir utsatt for terror og vold fra lokalt politi i Texas. Nå har kvinnen gått til søksmål.

Facebook Comments

3 tanker om “Covid-19 tyranniet: Bestemor arrestert for å ikke ha tatt på seg ansiktsmaske -tross at guvernøren har opphevd manskepåbudet

 1. søkelys er med på å få folk til å flykte fra religion og Kristendom. Med sine uhyggelige morsomme og ville konspirasjoner, opplysninger om alle feilslåtte profetier og spinnville historier skjønner normale mennesker at religion er for de spesielt interesserte. Det blir litt som JV, mormonere og adventister, kun de med den lille snevre oppfatning av en over 2000 år gammel religion vil overleve. Enten i himmelen eller på jorden.
  Og så er det ekstra morsomt når dette kommer fra USA, der religion er “big buisness” Vanlige oppegående mennesker har for lengst oppdaget galskapen.
  Nei, stå på. Dette er virkelig god underholdning!!!!!!!

  1
  3
 2. Er det ikke litt med bruken av slike episoder som det er med å utnytte statistisk normale forekomster av helseproblemer for å misstenkeliggjøre vaksiner? Sokelys burde fokusere på de viktige sammenhengene. På de grunnleggende årsakene til kristendommens tilbakegang. At tilbakegangen er et faktum vet alle. Men ikke alle vil snakke om hvorfor. Men dette er vel den eneste veien å gå hvis utviklingen skal snus. Det handler ikke om å peke på de som alt har forlatt evangelisk tro. Men om ubibelske trekk som ingen vil snakke om. Om tendenser som utvikler seg gradevis blandt oss selv og undergraver det bibelske fundamentet for menighetens eksistens uten at noen tør, ønsker eller vil se det.

  Kristendommens farligste fiende er sosiale systemer som hindrer folk i å være ærlige. “Hvordan vil den eller de reagere?!”. I menighetslivet må alle gjøre gode minner til slett spill som ordtaket sier. Alt blir mer og mer kunstig. Og så vokser hykleriet frem sakte men sikkert.

  Tror det var Charles Finney som skrev ti bud om hvordan man skulle unngå vekkelse. Alle budene gikk ut på at ingen måtte føle seg berørt. Det skulle heller være lett å tenke at budene gjaldt alle andre.

  Dette typiske ting som jeg synes sokelys burde skrive om.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *