Krigen i Europas kornkammer og vestlige sanksjoner mot Russland skaper allerede matkrise

Krigen og de vestlige sanksjonene mot Russland har alt ført til kraftig hopp i prisene på korn. All eksport av ukrainsk korn er kuttet brått over og fører nå til en enda sterkere global mangel. Korn er en viktig del av ernæringen til dyr som brukes til kjøtt. Dermed vil en kornmangel ikke bare bety økte priser for mel og kornprodukter, men det rammer forsyningskjeden knallhardt. Christian Westbrook aka Ice Age Farmer blåser nå alarm. “Matkrisen er her nå,” sier en alvorlig Westbrook i sin siste oppdatering. Allerede nå har myndigheter begynt å lete frem kriseplaner for hva de skal gjøre når nødvendig korn uteblir. Ukraina er blitt kalt Europas kornkammer og dette er nå enten under krig eller vestlige sanksjoner mot Russland.

Dette er et ledd i den globale elites plan og dersom det hadde vært vilje blant globalistene som kontrollerer EU og Det Hvite Hus, hadde vesten presset på for at Ukraina skulle ha etterlevd Minsk avtalen, at det hadde blitt en avtale med den russisk-talende befolkningen i Donetsk og Luhansk og Biden hadde gått for en sikkerhetsavtale med Russland. I stedet velger de konflikt og krig og benytter anledningen til å blåse liv i krigsindustrien og fore Ukraina med våpen kjøpt og betalt av sentralbankenes pengepresse. Christian Westbrook som selv er jordbruker er blant dem som grundig følger situasjonen med matforsyningen og den kommende agenda2030 og forstår hvilken vei dette går. Kanskje folk bør ta han advarsler alvorlig. Vi har allerede sett mat og produktmangel i den vestlige verden og prisene har gått betydelig opp.

.

6 tanker om “Krigen i Europas kornkammer og vestlige sanksjoner mot Russland skaper allerede matkrise

 1. Johannes åpenbaring kapittel 6 vers 5-6

  Da Lammet brøt det tredje segl, hørte jeg det tredje vesen si: 《Kom !》Da så jeg en svart hest, og han som satt på den, hadde en vekt i hånden. Og jeg hørt likesom en røst inne blant de fire vesener : 《En liter hvete for en daglønn ! Tre liter bygg for en daglønn ! Men oljen og vinen må du ikke skade .》

 2. SITUASJONEN I UKRAINA – BRANN VED ATOMANLEGG
  Tapp rent drikkevann i bøtter og spann. Vi vet ikke om det blir radioaktivt utslipp fra dette store anlegget. Vindretning og nedbør her er avgjørende om et slikt evt. nedfall kommer hit. Blir Norge rammet : Så hold deg inne lengst mulig. Må du gå ut : Så ta på regnklær og dekk til hodet og ha på hansker. Før du går inn igjen i huset : Ta av ytterklær og legg de fra deg ute- ellers kan disse ” stråle ” inne i huset.
  Hør på råd fra myndighetene : Strålevernet har nå full beredskap og kommer med instrukser du bør følge – om radioaktivt nedfall kommer til Norge.

  • Takk Ture! Selv om vi har tappet to dunker med vann og har noe flaskevann liggende, så tenkte vi i går å kjøpe noen dunker til. De var nå utsolgt.

  • Jeg har hatt liggende flere dunker og flasker med vann i snart to år nå. Pluss mat, medisiner, ved og annet nødvendig utstyr. Og nødvendigheten for å ha et lager av sånt, blir bare mer og mer prekært. Jeg tror samfunnet kan bryte sammen når som helst.

 3. Alle må nå ta det hele med knusende ro. Myndighetene våre hisser nå opp spenningen. Det som skjedde ved dette store atomkraftverket var følgende : Ukrainske styrker hadde plassert seg nær dette anlegget. Da russiske styrker måtte kjempe mot disse styrkene med artilleri-ild ; så kom nedslag nær dette anlegget. Artilleri er i utgangs-fasen upresist : Det må dirigeres med gaflings-metoden fra OP-er – observasjonsposter – eller fra fly eller droner før det er innskutt. Således er det hele overdrevet på vestlig hold . Russerne vil slett IKKE utløse noen kjernefysisk utblåsning fra dette anlegget : Da tar russerne livet av seg selv.
  STOL PÅ HERREN – VI KRISTNE ER BESKYTTET !

  • Panikken har tatt over i Norge. Sist natt ble både statsministeren og justisministeren vekket kring kl. 0300 – grunnet situasjonen ved et atomkraftverk som ligger kring 200 mil unna.

Det er stengt for kommentarer.