Krf, Venstre og FrP faller på ny måling -Venstre helt nede i 1,6 prosent og ligger an til å falle ut av Stortinget

Mens Høyre og Arbeiderpartiet gjør byks på meningsmålingen fortsetter de to minipartiene i regjeringen og støttepartiet FrP og falle på målingene. Form Venstre er målingen en absolutt katastrofe og ville gitt dem null mandater på stortinget. Stort bedre er det ikke for KrF som ville ha sittet tilbake med en representant på Stortinget. Frp som opplever velgerflukt etter at de proklamerte at folk som setter Norge først ikke er velkommen i partiet, går tilbake med 2,1 prosent på denne målingen. For Erna som ser noe fremgang på målingene er dette fremdeles bad news for hennes regjering, og det er ennå et klart og tydelig rød/grønt flertall. Dermed går det mot regjeringsskifte til høsten og det nye stortinget blir helt uten representasjon fra Trine Skei “åker” Grandes parti. Både Venstre og KrF er på vei ut av norsk politikk -og kristne velgere bør gå til PDK ved høstens valg.

Én tanke om “Krf, Venstre og FrP faller på ny måling -Venstre helt nede i 1,6 prosent og ligger an til å falle ut av Stortinget

  1. Vinglepartiene krf og venstre må bare forsvinne. De ødelegger for alle sammen, og fikk fram det verste i frp, bare for å få sine hjertesaker fram. Noe som ikke befolkningen var tjent med i sin helhet.

    Enda mer sløs av penger, for så å sende regningen til oss også. Nå vil jeg ikke ha en rødgrønn regjering, men det virker som om folk tror vi må ha enten eller. Spesielt ikke mdg klovnene. De tilber naturen, og driter i befolkningens ve og vel. Miljø trumfer alt annet i deres lille narsisistiske miljøboble.

Det er stengt for kommentarer.