KrF avlyser kampen mot homo-ekteskap -mange reagerer

At KrF er et parti på vei bort fra den kristne tro er noe mange har vist. Allerede da KrF satt i regjering og forvaltet fosterdrapsloven viste mange at løpet for KrF var kjørt og når VG i dag kan rapportere at Hareide avlyser kampen mot homo-ekteskap er det ikke noen stor overraskelse. KrF er ikke lenger  et kristent parti og blant kristne verserer det nå et opprop hvor folk oppfordres til å melde seg ut av et parti som har gitt opp hver eneste kristne kampsak. Mange reagerer svært sterkt på at Hareide har tatt partiet mange skritt inn på avkristningens vei og tiden er nå kommet for KrF til å endre navn til KHP

1 Timoteus 4:1
“Men Ånden sier med klare ord at i kommende tider skal noen falle fra troen og holde seg til forførende ånder og demoners lærdommer.”
bibelenKan du ikke bare si det som det er Hareide? Du hater bibelens Gud Herren Jesus Kristus, hans ord og hans lov. Du er ingen kristen, og er medskyldig i å lede mennesker bort fra Jesus og over i hendene på den onde ved å delta på dette.. KRF? Spar meg dette hykleriet.
1 Timoteus 1:9-10
“En må vite dette at loven ikke er gitt for den rettferdige, men for lovløse og ulydige, ugudelige og syndere, vanhellige og urene, fader-mordere og modermordere, drapsmenn, horkarer, menn som ligger med menn, menneskerøvere, løgnere, menedere, og hva det ellers kan være som strider mot den sunne lære.” slår Bjørn Storm Johansen fast i en kommentar på Facebook. Også andre har reagert sterkt og Hareides nye politiske plattform i et viktig spørsmål vil uten tvil førte til at mange troende nå vil gå til Partiet De Kristne. Etter at Hareide nå så tydelig tar et oppgjør med alt KrF tidligere har kjempet for, er Partiet De Kristne det eneste reelle kristen-politiske alternative som gjenstår. Dersom skuffede velgere nå går til dette partiet, kan de, ved det kommende stortingsvalget faktisk ha en reell sjanse til å komme inn. Søkelys har aldri tidligere oppfordret kristne til å melde seg ut eller bryte med KrF, men nå er tiden kommet, fordi partiet nå er i ferd med å bli et homseparti som DNK er en “homsekirke”. Jeg oppfordrer med dette folk til å vurdere PDK eller partiet De Kristne. Man kan melde seg inn her http://www.dekristne.no/blimed.php

 

11 tanker om “KrF avlyser kampen mot homo-ekteskap -mange reagerer

 1. Nå må partiet De Kristne kjenne sin besøkelsestid. Men dersom de skal få en større oppslutning, må de tydelig ta avstand fra ondskapens og syndens fanebærer FRP.
  Dersom DK skal være et troverdig parti for oss kristne, kan de ikke støtte en regjering, men håpe på at de kan være et opposisjonsparti som kommer i vippeposisjon.

  • Ingen partier er 100 prosent for en velger. Man velger det man finner som man står nærmest.
   Hva er galt med FrP ??
   De er – eller var ihvertfall – det eneste partiet som velsignet Israel.
   Så tilbake til Skriften: Den som velsigner Israel er velsignet og den som forbanner Israel er under forbannelse. 1.Mosebok 12;3.
   Det er derfor utrolig viktig med politikere som velsigner Israel, ikke fordi de er perfekte men fordi Gud har sagt så i Ordet.
   Videre ser jeg FrP som eneste parti som ønsker kontroll på våre grenser. Vi kan bare IKKE ta inn snart hele Midtøsten og Afrika i Norge. Det burde enhver forstå, inkludert hva det innebærer på
   mange områder. Uten å gå mer inn på det her og nå.
   Dessverre er ALLE partier FOR abort og det mest groteske på den fronten nå – er lov til å fjerne ett foster om det er tvillinger!!
   Gud hjelpe oss alle!!

  • Enig med deg, Eva. FrP er de eneste som støtter Israel og som prøver å hindre at vi oversvømmes av muslimer. Vi bør ikke gå lenger enn til Sverige for å forstå hva som kan skje.
   Krf kan man ikke stole på. Bondevik sa for noen år siden at dersom KrF kom i posisjon ville han flytte den norske ambassaden til Jerusalem. Og hva skjedde? Han våget ikke å holde sitt løfte!

 2. Hareide har satt spiker’ i kista for KrF. Utmelding er det eneste rette nå. Partiet har akkurat som folkekirken vendt Gud ryggen og bør skifte navn. Forslår DKP De kvasireligiøses parti.

 3. Stakkaren Hareide styrer KrF mot helvete. Enkelt og kort sagt: sitat fra 1mos kap19
  “Fly for ditt livs skyld, se dig ikke tilbake”

 4. Så radikalt er det:”Hver den som slår inn på avveie og ikke blir i Kristi lære, han har ikke Gud; den som blir i læren, han har både Faderen og Sønnen. 10 Dersom nogen kommer til eder og ikke fører denne lære, da ta ikke imot ham i eders hus, og by ham ikke velkommen! 11 for den som byr ham velkommen, blir medskyldig med ham i hans onde gjerninger. “

 5. Det er snart ikkje mange igjen som står på GT sine tydelege ord.

  “Du skal ikkje gje nokon av borna dine til Molok; du skal ikkje vanhelga namnet åt din Gud. Eg er Herren. Du skal ikkje liggja med ein mann som ein ligg med ei kvinne. Det er ein styggedom. Du skal aldri ha omgang med dyr; for då vert du urein. Heller ikkje skal ei kvinne by seg fram til eit dyr og para seg med det. Det er stygg åtferd.” 3 Mosebok 18

  https://www.youtube.com/watch?v=WqbvCzUCbk4

  Det er vel ikkje anna å forventa når klimakset er like framfor oss.

 6. For en del år siden var jeg en lørdag i Oslo. Da kom homo-toget forbi på Carl Johan. Jeg gremmes og glemmer aldri det toget. Et utfordrende folkeslag kan jeg sette som overskrift. De som har sett et slikt tog glemmer det aldri. Og nå skal lederen av Kristelig Folkeparti gå i samme toget, det er som en drøm, et mareritt…

  I bibelen står det at menn som ligger med menn ikke skal arve Guds rike. Det samme er det med kvinnene. Dette står hundre prosent fast og er umulig å bortforklare. Men dersom de er avholdene, er de på lik linje med alle mennesker.

  En annen ting er at de som er homofile er født slik. Veldig synd for dem og familiene, men det finnes mange legninger som folk må undertrykke.

  Alle homofile/ lesbiske, har samme menneskelige verdier, og har krav på respekt, men hvorfor denne utadgeringen gjennom tog, og annet…

  • Det står veldig klart i Bibelen hva Gud mener om homofili, og likevel sier kirkens ledere; Har Gud virkelig sagt….? Så bortforklarer de det med at det sikkert ikke var det Gud mente og at kjærligheten er det viktigste.
   Det er bare det at homofil “kjærlighet” ikke kan sammenlignes med den opphøyde og rene kjærligheten som bibelen taler om, for Gud taler ikke imot sitt ord. Den homofile “kjærlighet” har ingen ting med Guds kjærlighetsbegrep å gjøre. Homofili er synd!
   I Edens hage uttalte slangen de samme ord da han fristet Eva. Har Gud virkelig sagt….? Eva valgte å synde mot Gud. Hun valgte slangens løgn og resultatet var ødeleggende.

 7. http://www.aftenposten.no/norge/politikk/Na-sier-Valgerd-Svarstad-Haugland-ja-til-at-homofile-kan-adoptere-583245b.html

  “Nå sier Valgerd Svarstad Haugland ja til at homofile kan adoptere”
  —————-
  Det er veldig kor raskt situasjonen har snudd.
  Ein ser korleis det vil utvikla seg.
  Det vert nesten farleg å uttrykkja seg negativt mot homorørsla.
  ———————————-
  Per Kørner er ein av dei som kan stå som bilete på framtida og den toleranse som vil verta vist.

  http://www.ba.no/nyheter/prest-kastet-ut-av-homo-gudstjeneste/s/1-41-6641337

  Få han ut, så me kan få halda fram gudstilbedinga.

  Kva Gud er det igrunnen dei tilber?

 8. Snakk sant om KrF. KrF har programfestet mann og kvinne i ekteskap. KrF støtter Israel og har gjennom årtider bevist det, alle stortingsrep er medlem av “Israels Venner”. KrF er inot dødshjelp, kjemper for redusert alko-forbruk og rus, kjemper for reduksjon av aborter og forskn på foster. KrF er mest restriktive til forskning innen biotekno. KrF fikk på plass igjen K i RLE-faget + i lærerutdanningen. Snakk sant om KrF, og støtt partiet som har påvirkningsmulighet. KrF er kristenfolkets suverene verktøy for å delta i samfunnsutviklingen i Norge. Som lekmann, medlem av partiet i over 42 år og stortingsrep i 3 år kjenner jeg til -og ser – både ånds- og politisk kamp som er verd å kjempe. God sommer!

Det er stengt for kommentarer.