Kenneth Copeland og andre evangeliske ledere skal gi råd til president Trump

donald-trumpDonald Trump søker nå å tilfredsstille evangelisk kristne velgere med å utnevne et rådgivnings utvalg bestående av en rekke evangeliske og karismatiske figurer som skal guide presidentkandidaten i ulike spørsmål. Dette kom i stand etter at Donald Trump nylig møtte nærmere et tusen evangeliske ledere. Det evangeliske rådgivningsutvalget vil jevnlig komme sammen for å gi ikkebindende råd til Donald Trump som er viktige for evangeliske kristne og andre som har en religiøs tro. Blant de som skal sitte i dette utvalget finner vi navn som  Kenneth og Gloria Copeland og Paula White. Stadig flere og flere tror nå at Donald Trump vil bli mannen med fingeren på knappen

En rekke evangeliske og karismatiske ledere samler seg nå rundt Donald Trump som mange tror er den Gud har utpekt som USAs neste president. I fjor høst var en rekke karismatiske ledere samlet i bønn i Trump bygget hvor de la sine hender og kenneth-copeland-falsk-profetba for ham som kan bli Barack Obamas arvtager. En rekke kristne pastorer fra ulike evangeliske forsamlinger skal delta i dette rådgivende, men ikke bindene utvalget som skal gi Trump råd om saker som angår evangeliske kristne. Selv om mange her til lands gremmes, er det faktisk en reell sjanse for at Donald Trump ender opp i Det Hvite Hus. Selv om Hillary Clinton i utgangspunktet er den som de fleste mener har størst sjanse og politisk erfaring, er mange beviste amerikanere mer enn “fed up” av systemet, av politisk gambling, tåketale og politisk korrekthet. Hillary Clinton som fortiden er under etterforskning på grunn av E-post skandalen har ikke akkurat opptrådt troverdig med sine skiftende historier og mange amerikanere stoler ikke helt på Hillary Clinton som mange mener er en notorisk løgner. Det at Trump ikke har politisk erfaring og i tillegg er en løs kanon som sier det han mener, kan både være en styrke og en svakhet for hans muligheter til å bli valgt. Mange er drittlei systemet og sinte, og krever rask forandring, og i Donald Trump har de muligens en person som kan bringe de endringer folk ønsker.

Er Donald Trump vår tids Kyros 

Noen kristne elsker tydeligvis Donald Trump, andre hater ham og forsøker å drepe ham. Tidligere i denne uken ble et mulig angrep på Donald Trump avverget, og mange ser tingene slik at Gud har en spesiell salvelse og beskyttelse over Trump. Er Donald Trump Guds utpekte og er han mannen som skal gjenopprette Amerika og gjøre Amerika stort, sterkt og stolt igjen etter 8 år med den svake Barack Obama. Si gjerne din mening

Folk er drittlei politisk korrekthet

 

8 tanker om “Kenneth Copeland og andre evangeliske ledere skal gi råd til president Trump

 1. Donald Trumfh kommer aldri til makten. Dette er kun et pr sunt i fra mister Trumfh. Lage mest mulig show om sin egen karakter. Det er nok andre krefter som trekker I noen tråder . Det vil komme noen overaskelser på veien.i de kommende mnd.

 2. Hva er det viktigste når en skal ut å fly? At flygeren er evangelisk kristen eller at han er en dyktig pilot?

  “Er Donald Trump Guds utpekte og er han mannen som skal gjenopprette Amerika og gjøre Amerika stort, sterkt og stolt igjen etter 8 år med den svake Barack Obama.”
  Selvsagt er ikke Donald Trump det.

  Se ellers den britiske NRK-dokumentaren om Barack Obama. Da får en et lite innblikk i hvor komplisert det er å skulle lede verdens mektigste nasjon.

  Episoden som omhandlet Obamacare ga et godt innblikk i det kompliserte politiske systemet i USA som gjør det vanskelig for en president å fatte beslutninger.

  Det som ellers forundrer meg i den episoden er at så mange amerikanske kristne velgere kjemper mot en helsereform som sikrer fattige mennesker gratis helsehjelp, noe vi alle er sikret i Norge.

  • Ja, det er uforståelig. Trump står for alt det motsatte av det vi i Norge verdsetter(eller tar for gitt).

   Trump = 100 ganger verre og uforutsigbart enn FRP.

   Det er å håpe og be om at Gud fjerner Trump!

 3. Kjell; INGEN kristen leder bør ta på seg rollen med å være et slags “kristent alibi”, for en onskapens disippel, som det Trump vitterlig er…

Det er stengt for kommentarer.