David Wilkersons profeti til Sverige fra 2004 -verd å lytte til

https://www.youtube.com/watch?v=uZvFik7CbDI&app=desktop

2 tanker om “David Wilkersons profeti til Sverige fra 2004 -verd å lytte til

  1. Meget alvorlig advarsel som også gjelder for Norge. Wilkerson sier at løven, dvs. Satan, uhindret går inn i nasjonen og tar sitt bytte. Det skjer fordi kristne er likegyldige til Guds ord og lar løven herje. Den homofile løven får ture frem som den vil fordi kristenheten er splittet og ikke står sammen. Kristne ledere er falt og støtter homofile i deres perversitet!

    Wilkerson sier at dersom kristenheten hadde stått sammen i en enhet, falt på kne og bedt imot dette, så ville de hatt stor kraft til å stoppe løven, Satan. Guds ånd kan ikke kan samarbeide med en kristenhet preget av lunkenhet og derfor får løven bare mer og mer fotfeste. Den tråkker ned og flerrer opp nasjonene.

    Det foregår en krig og at vi må ruste oss for kamp med våpene beskrevet av Paulus.

  2. Flott kommentar Marie.. Dette er så sant så sant.. Men jeg tenker på mye i Jesu liv og død som sa “for at Skriften skulle oppfylles”. Jeg tror dette også er dagens situasjon midt i all elendighet og umoral, at Skriften må oppfylles . Jesus sa “jeg har sagt dere det på forhånd”.. Og at det skulle bli som i Sodoma og Gomorras dager – (Esek 16 sier at deres synd var overmot og overflod og jeg personlig ser jeg sammenhengen her med umoral og perversiteter).. – før han kom tilbake. Han satt også spørsmålstegn ved om troen i det hele tatt ville være å finne da..
    Her gjelder nå for den som har opplevd Hans frelsende NÅDE og SANNHET å ha olje på både lampe og i kanner så vi får være ned når han henter sin brud som er uten flekk eller rynke eller noe slikt… Og ikke da måtte dø for vår tro når vi forstår at vi ble latt tilbake.. Min Gud – det er så alvorlig og så få som forstår alvoret, bl a fordi de ikke studerer Ordet selv lenger men løper etter mennesker av alle slag.
    “Jesus betrodde seg ikke til noe menneske fordi han visste hva som bodde i et mennske” står de skrevet. Og i Jesaja 2;22: ” Hold da opp å stole på mennesket, som bare har en pust i sin nese. Hva er han å akte for?”

Det er stengt for kommentarer.