Krevde at Jan Ernst Gabrielsen måtte trekke seg, kan bli stor uro på grasrotplan i partiet

 

Så slapp katten ut av sekken. Fædrelandsvennen kan nå rapporterer at “Partiet de kristnes” nye fylkesleder Knut Harry Nilsen, var med på å kreve Jan Ernst Gabrielsens avgang etter uttalelsene om at Gud tillot Utøya-massakren. Med dette ser vi nok en gang at “Partiet De Kristne” ikke er annerledes enn KrF og derfor kan vi ikke anbefale Guds folk i Norge å stemme på “Partiet De Kristne” -fordi dette viser nok en gang at “de kristne verdiene” man påstår seg å ha er tomme munnhell. PDK har tidligere sagt seg villig til å sitte i regjering sammen med “garantister for fortsatte fosterdrap” og opprettholdelse av dagens ubibelske ekteskapslov, -og er derfor ikke noe mer troverdig i kristne saker enn det KrF hittil har vist seg å være.

På bakgrunn av de siste dagers medieoppslag, og for å avklare forholdet mellom partiets

program og personlige synspunkter, trekker Jan Ernst Gabrielsen seg som fylkesleder i Partiet De Kristne i Vest-Agder.Det melder partileder Erik Selle i en pressemelding, skriver Fædrelandsvennen. Onsdag hadde Fædrelandsvennen oppslag med uttalelser fra Jan Ernst Gabrielsen om 22. juli. Bakgrunnen var en bok skrevet av Jeremy Hoff med hovedbudskap om at Gud tillot terroren på Utøya. Det sa Gabrielsen seg enig i og anbefalte boken med navn «22.juli profetien». Dermed ønsker Erik Selle i partiet de kristne åpenbart og distansere seg fra budskapet i boka 22 juli profetien, og dermed er det grunn til igjen å stille spørsmålet: Kan man virkelig stole på at det politiske partiet “De Kristne” er noe annerledes enn forgjengeren KrF? Jeg hadde opprinnelig tenkt å stemme “De Kristne” med årets valg, og legge bak meg det faktum at partiet de kristne under stortingsvalget i 2013 nektet å svare abortmotstander og prest Per Kørner på hvorvidt de var villig til å sitte i en regjering og administrere 15 000 årlige fostermord. Partiets unnfallenhet da, samt den siste utviklingen med at Jan Ernst Gabrielsen har trukket seg (måtte gå) etter samtale med Selle -forteller meg og tusenvis av andre potensielle velgere at “partiet de kristne” ikke er annerledes enn KrF. Drømmen om makt kompromitterer og Søkelys vil i år som ved valget i 2013 ikke oppfordre troende til å stemme på et bestemt parti. Vi har sett det med KrF, og vi ser det igjen med “partiet de kristne” at drømmen om politisk makt gjerne er langt sterkere enn etisk overbevisning, og etter den siste utviklingen ser vi ingen god grunn til å stemme på partiet de kristne, da de neppe vil kjempe mer for de kristne verdiene enn det KrF gjør.

 

 

4 tanker om “Krevde at Jan Ernst Gabrielsen måtte trekke seg, kan bli stor uro på grasrotplan i partiet

  1. Takk for info, hadde planer om å stemme “De kristne” selv, men må vurdere det på nytt

  2. Da kan det kanskje komme noe godt ut av denne galskapen? At partiet De Kristne går i oppløsning…
    Og de vil så sannelig ha seg selv å takke, med en slik håpløs oppførsel, og tåpelige standpunkt og utspill.

  3. Har jeg forstått dette riktig? Gud skapte altså verden og Han så at den var temmelig bra. Så straffet Gud verden ved å la det oppstå en idealistisk ungdomsorganisasjon, AUF. Så straffet Gud AUF ved å la 69 av dem dø på grusomt vis. Så straffet Gud Breivik ved å sende ham til fengsel. Så straffet Gud Partiet De Kristne ved å la Gabrielsen representere dem. Så straffet Gud Gabrielsen ved å la ham lese en veldig uintelligent bok. Så straffet Gud Gud ved å nekte Gabrielsen å fremme Hans sak.
    Er dette riktig?

Det er stengt for kommentarer.