Kreften tok det meste av hans tunge, men fremdeles synger og preker Jason David om Jesus

Jason David synger og preker om Jesus selv i sykdom og sorg. Foto: You Tube

Selv i sykdom og smerte kan man lovprise Herren Jason David,  en ungdomspastor i San Diego California er ikke den som lar en smertefull kamp med kreft i tunge og nakken stoppe han fra å synge og preke om Jesus. I fjor måtte den unge pastoren utkjempe sin livs kamp. Ikke kunne han gå, ikke kunne han spise og på få måneder gikk han ned nærmere 28 kg. “Kreften begynte å lekke et kjemikal i kroppen til det punktet at kroppen nesten ikke ville  er og jeg så ut som et pest-offer,” fortalte pastoren til forsamlingen i Bonita Valley Community Church. En forsamling han også virker i som ungdomspastor. For å forsøke å bli kvitt kreften gjennomgikk han sju større operasjoner og 35 omganger med stråling og åtte uker med kjemoterapi, og under denne prosessen mistet han betydelig kroppsvekt og 60 prosent av tungen. “Av legene fikk jeg høre at jeg aldri ville bli i stand til å synge eller preke igjen,” skrev pastoren på sin egen Facebook side.

 

Her ligger Jason David under behandlingen av sin kreftsykdom og løftes opp av troendes bønner og  av sangen “These Walls” (foto Facebook)

“These Walls” er en original pastor David skrev og det ble hans egen salme da han måtte utkjempe sitt personlige slag mot kreften. “Jeg skrev det meste av sangen før jeg fikk kreft, både versene og kor -og jeg hadde ingen ide om hvem jeg skrev den for. Så, mens jeg utkjempet min 14 måneder lange smertefulle kamp mot kreften, skrev jeg inn broen: “……”selv i lidelsen vil jeg synge…” fortalte han til CBN i en epost. Pastor Jason David har i ettertid gjennomført en operasjon hvor tungen ble rekonstruktert og han er nå tilbake i menigheten hvor han synger og forkynner evangeliet. “Jeg er her nå, jeg står, jeg går, jeg hopper og jeg vil synge å snakke om Guds godhet,” fortalte han nylig forsamlingen. Den unge pastorens vitnesbyrd har nådd titusener gjennom hans vitnesbyrd på Facebook og You Tube.  “Vi vil be om at denne sangen vil velsigne deg, uansett hva slags murer eller fjell du må møte livet. Gud er større og Gud er god,” skrev pastoren nylig på Facebook. I videoen under kan du høre Jason David vitne og synge sin hymne “These Walls” og kanhende vi alle kan bli smittet av viljen og gløden, til selv å holde fast på Jesus Kristus i alle livets situasjonen. Både i sykdom, smerte og lidelse. Gud er god selv om vi går gjennom mørke dager, smerte, sykdom og trengsel.