Israelsk far, sønn og datter stukket til døde i palestinsk terrorangrep i Judea og Samaria

Terroristen etterlot seg et blodbad. Foto:IDF

En israelsk far, hans datter og sønn ble alle stukket til døde av en palestinsk terrorist som snek seg inn deres hjem og overfalt dem mens de satt å spiste sabattsmåltidet. Mor i familien er sendt til sykehus med alvorlige skader etter den palestinske ugjerningen, melder israelske medier. Gjerningsmannen, en ung palestiner skal være skutt og skadd av en israelsk soldat. Tidligere fredag ble tre palestinere drept i det de kastet stein mot israelske sikkerhetsstyrker, og palestinerens “president”, Mahmoud Abbas har besluttet å fryse all kontakt med Israel.

Palestinerenes leder viser null vilje til å stanse terror mot sivile jøder

Våre hjerter er igjen i sorg over å konstatere at tre jødiske liv igjen er gått tapt i et palestinsk terrorangrep mot en jødisk familie. Hendelsen som inntraff fredag kveld viser igjen hvor dypt det palestinske hatet mot Israel og jøder er. Den palestinske terroristen kom fra en nærliggende landsby, han tok seg inn i den jødiske familien hjem gjennom å knuse et vindu, før han gikk til angrep på de fire som var samlet til måltid på sabatten. Ofrene for kveldens terrorangrep var en mann i 60 årene, hans sønn og datter som begge var i 40 årene og den skadde var en kvinne tidlig i 60 årene. En israelsk soldat som var i ferd med å forlate sitt hjem like ved, hørte dødsskrikene fra ofrene og klarte å skyte palestineren gjennom vinduet. Ambulanse ble sendt til åstedet og den skadde terroristen ble brakt til sykehus lettere skadd.  Fredagens terrorangrep i Israel viser at statsminister Benjamin Netanyahu ser ut til å være ute av stand til å slå ned den palestinske terroren og beskytte befolkningen fra terror.

 

2 tanker om “Israelsk far, sønn og datter stukket til døde i palestinsk terrorangrep i Judea og Samaria

  1. PÅ tide at Israel tar på enda hardere hansker. Opprøret må knuses. Om så de fullstendig må overta vestbredden og Gaza under 100% Israelsk kontroll. Palestinske arabere viser at de ikke ønsker staten Israel noe godt. Disse menneskene er oppfostret på død og fordervelse av jøder. De ha liten eller ingen utdannelse og lav IQ. De burde skjønne at når det smugles inn våpen til moskeen som brukes så til å drepe , må det iverksettes sikkerhetstiltak. Slik fungerer en oppegående verden. Vi ser alle sikkerhetstiltakene som gjennomføres overalt her i vesten der man har vært utsatt for drap og terror. Men i hodene til palestinere, skjønner de ikke dette, eller de vil ikke skjønne det. Isteden bryter helvete løs. Det viser at de ikke ønsker i fred, men oppvigler til drap og krig. På tide at Israel virkelig tar av silkehanskene mot de Palestinske arabere, for de forstår ikke noe annet.

Det er stengt for kommentarer.