Kraftsalve fra Jan Hanvold som anbefaler boken “Shemitahens mysterium” av Jonathan Cahn

Jan Hanvold: Gud har overlatt Norge og Vesten til seg selv og vi må be for land og folk, -et folk som dyrker det perverse i stedet for det som Gud har skapt

jan-hanvoldFrittalende Visjon Norge pastor Jan Hanvold: “Shemitahens mysterium er en bok av profeten Jonathan Cahn. Som henspeiler på USA forfall og guds dom over den dekandente  verden. Og varsler Jesu Kristi gjenkomst. En bok jeg anbefaler, utgitt på Hermon Forlag. Når vi ser utviklingen i USA og Europa, skjønner vi at vi nærmer oss endens tid. Hvor menneske-dyrkelsen og Guds bespottelsen , eer økende. I humanismens navn har Ap med Thorvald Stoltenberg i spissen. Gått inn for, å gi heroin til våre narkomane. Akkurat som ikke det offentlige purser nok dop, som de gjør,”

“Dette er en fallitt erklæring, å et hån imot de stakkars stoffmisbrukerne. I stedet for å satse på evangeliesenteret og Jesus som setter folk fri ifra Rus og synd. Så har vi de facebook-jan-hanvoldblå/blå som vil ta ifra oss søndagen. Som folk trenger til en hviledag. Og ikke minst som vi trenger, å helligholde og søke Gud på. I et samfunn som Norge, hvor en dyrker det perverse, istedet for det som Gud har skapt. Vil folk etterhvert høste sex-rusen dystre frukter. Vi trenger Jesus som aldri før. Og trenger, å be for land og folk. I en tid hvor Gud har overlatt Norge og vesten til seg selv. Da vet vi hvor vi er på vei hen. Når det normale, blir unormalt. Og det naturlige blir unaturlig. Da er alt håp ute. Men Gud elsker syndere av alle slag, men han hater synden. Så når presteskapet går inn også for, å dyrke det perverse. Hvem skal da veilede folket ? Vi som er kristne er jo verdens lys og jordens salt. Men presteskapet ønsker å være jordens sukker. Det er jo ikke noe rart at bare 3% går til kirken. Så da er det bare, å be om at så mange som mulig skal reddes for evigheten, før Jesus kommer tilbake. For å hente sin brudgom. Så les Shemitahens mysterium og ikke minst les bibelen,” oppfordrer Hanvold som i går gikk knallhardt ut mot norske politikere som ønsker at landet skal ta inn 10 000 syriske krigsflyktninger samtidig som han har snudd om i forhold til Russland og vil at Vesten skal komme Putin i møte:

Gud har overlatt Norge til seg selv. Fordi våre politikere og ledere ikke vil ha noe med Gud, å gjøre. Som det står i Romerbrevet 1.Når våre politikere og andre ønsker å importere 10tusen muslimer ifra Syria til Norge. Forstår våre politikere ikke den langsiktige skadevirkningen av dette for Norge. For det jan-hanvoldene klarer vi ikke å bo sette allerede de over 5000 asylsøkerne som er i Norge. Så lar vi oss utnytte av mafiaen som tjener store penger på flyktninge strømmen ifra NordAfrika. Som også er de islamske statenes strategi for, å gjøre Europa til et muslimsk kontinent. Istedet skulle Europa hjelpe flyktningene i sine land. Det er mye billigere og flere av de som lider, kan hjelpes. Det er en fullstendig molbo politikk , å ta inn 10.000 syriske flyktninger. Istedet for. å hjelpe Libanon og Jordan med deres syriske flyktninger. Men når en forlater Gud blir en super naiv, å tror på sine fiender. Erna Solberg skulle ha dratt til Moskva og feiret 70 års dagen, som en takk til det russiske folk som hjalp oss imot tyskerne. Og ikke fornærme våre naboer på den måten. Det er, å yppe til strid, å motivere russerne til å ta Norge. At russerne har tatt Krim ? Det er gjort, å vil ikke kunne reversere. Det som er viktig nå, å få slutt på krigen i Øst-Ukraina. Da må vesten komme Putin i møte. President Putin ønsker fred og fremgang for Russland og sine naboer. så derfor må vi komme han imøte. vi trenger ikke mer krig, men vi trenger å bevare freden i Europa.

3 tanker om “Kraftsalve fra Jan Hanvold som anbefaler boken “Shemitahens mysterium” av Jonathan Cahn

 1. Kan du fortelle meg hvor i NT det står at hviledagen skal være på lørdagen? Du skriver at vi trygt kan ha søndagsåpne butikker. Mener du da at hele den vestlige verden skal omlegge dette, og holde alt stengt
  lørdag?:-)
  Du er jo strengt tatt 90 % jøde, Torstein. Forholder deg til GT, forkaster Paulus og gir blaffen i Jesu Ord om Hans
  gjenkomst!
  Kanskje en konvertering til jødedommen ville vært det riktige for deg?

  • Det er greit å vite at Torstein L. tror at Paulus var en falsk profet. Da plasserer du deg sannelig på utkanten av nærmest all kristen tro.

   For øvrig skriver Torstein en del bra, så det er vel sammensatt med han også, som alle oss andre. For det er vel ikke slik at alle andre har forstått stykkevis og delt, mens du har sett hele sannheten Torstein?

 2. Hvis Hanvold hadde forstått hva Jonathan Cahn skriver ville han aldri invitert en sjarlatan som Maldonado. Hanvold er en hykler som kun er ute etter penger. Mannen er en vandrende katastrofe for kristennorge.

Det er stengt for kommentarer.