Kraftig etterskjelv på 6,7 etter tirsdagens to 7,6 skjelv i Peru og Brasil

jordskjelv-brasilBrasil, Peru, Nicaragua og Guatemala har i løpet av onsdagen vært rammet av en rekke etterskjelv etter tirsdagens to meget kraftige jordskjelv som rammet Brasil og Peru med bare fem minutters mellomrom. De to skjelvene tirsdag målte hele 7,6 på Richters skala og det siste etterskjelvet som rammet 127 km sørvest for Tarauaca målte hele 6,7. Skjelvene tirsdag som begge målte 7,6 på Richters skala har blitt etterfulgt av en serie jordskjelv hvor de sterkeste var 5,9 og dagens 6,7. Området som er rammet er et tynt befolket område i grenseområdene mellom Peru og Brasil, men skjelvene ble merket over store deler av Brasil og Peru. Det er meldt om få skader etter bølgen av relativt kraftige jordskjelv.

De massive jordskjelvene som i de siste dagene har rammet Brasil og Peru har blitt etterfulgt av en serie større etterskjelv hvor av det kraftigste inntraff tidlig torsdag morgen norsk tid. I følge US Geological survey  er det målt 46 skjelv de siste 24 timer hvorav de fleste er målt langs   som strekker seg fra Chile i Sør-Amerika og nordover til Alaska. Den relativt høye jordskjelvaktiviteten i Sør Amerika kan være et forvarsel om at større kan komme når som helst.

Frykter jordskjelv langs San Andreas-forkastningen

Mange, både forskere og profeter har advart om at et katastrofalt megaskjelv kan ramme California når som helst. “Områdene omkring Los Angeles er de farligste i California nå, i følge Fialko. Sør i California har det ikke vært store jordskjelv siden målingene startet for over tre hundre år siden. Det betyr at tida er overmoden for et katastrofe-skjelv som også vil ramme storbyene San Diego, Palm Springs og Riverside. San Fransisco ligger lenger nord, og er kjent for det store jordskjelvet i 1906. Her har det seinere vært flere mindre og to ganske store skjelv som delvis har utløst spenningene. I sør har jordskorpa flyttet seg om lag 2,5 centimeter i året på begge sider av jordskjelv-sonen. Det betyr at når skjelvet endelig kommer, kan bakken flytte seg opptil sju til ti meter,” sier Fialko. En rekke forskjellige Herrens tjenere har advart om at et massivt jordskjelv vil ramme California som et ledd i Guds dom over nasjonen. En av dem som har advart nettopp om dette er Biskop K.D. Collins. Sjekk ut hva pastor Paul Begley har å si om Collins profeti:

Én tanke om “Kraftig etterskjelv på 6,7 etter tirsdagens to 7,6 skjelv i Peru og Brasil

  1. For oss nordmenn som ikke er vant med jordskjelv, er det litt ekkelt aa oppleve at bygninger rister og beveger seg. Her i Guatemala var det et jordskjelv kl 0430 local tid natt til onsdag. Naar jeg fortalte til menneskene omkring her at dette er skumle saker, saa var dette ikke noe aa bry seg med liksom. Jeg leste i avisen dagen etter at skjelvet hadde en styrke paa 5,2 paa Richter skala.

Det er stengt for kommentarer.