Kraftig smitteøkning i verdens mest covid-19-vaksinerte land

Øygruppen Seychellene er det landet som har vaksinert flest av sine innbyggere mot covid-19. Likevel opplever landet en smittebølge. – Viser at det blir vanskelig å oppnå full flokkimmunitet, sier Espen Rostrup Nakstad. Med over 70 prosent av befolkningen vaksinert, troner Seychellene øverst på New York Times’ vaksineoversikt. 62 prosent av befolkningen har blitt fullvaksinert. Også det er mer enn noe annet land. Turistparadiset håpet tidligere i år at den høye vaksinasjonsraten skulle gjøre det mulig å ta imot turister som vanlig. President Wavel Ramkalawan sa til AP at han trodde landet ville ha nådd flokkimmunitet innen midten av mars. Flokkimmunitet er når så mange i en befolkning er immune at det bremser eller stopper viruset fra å spre seg.

I stedet har utviklingen gått feil vei. Økningen skjer etter at det nesten ikke var smitte på øygruppen i fjor.– Den siste uken har helsemyndighetene sett en kraftig økning i antall smittetilfeller med opp mot 300 per dag, sier assisterende helsedirektør, Espen Rostrup Nakstad, til NRK som har publisert “nyheten” her: For oss som er kritiske til ideen om å være prøvekaniner for legemiddelindustrien er dette på mange måter en bekreftelse. Vaksinene ser ikke ut til å beskytte mot smitten og bivirkningene det rapportes om gjør at det er gode grunner til å si nei takk til disse vaksinene vi tilbys. Gud har gitt oss et immunitetsforsvar som sammen med bønn og takksigelse gjør at vi kan oppleve en trygghet i troen på Jesus som frelser, Herre og lege. Derfor kan vi i frimodig trygghet legge all vår bekymring på Ham og vite at i liv og død, -så tilhører vi Ham som gav sitt liv for å frelse oss fra syndens makt.

Facebook Comments

5 tanker om “Kraftig smitteøkning i verdens mest covid-19-vaksinerte land

 1. Det har aldri vært sagt at du ikke kan bli smittet og syk selv om du er vaksiner. Det er en løgn som er blitt fortalt. Vaksiner skal hindre alvorlig sykdom og eventuelt død. Derfor, når alle er vaksinert kan samfunnet åpne selv om folk blir syk.
  Men jeg har en mistanke om at det ikke skjer. Myndigheter har lagt seg inn på en linje der viruset skal utryddes. Det skjer ved lockdown og munnbind. Problemet er bare at viruset kan ikke utryddes. Så da blir spørsmålet. Blir det evig lockdown og munnbind. Det vil føre til økonomisk undergang. I andre enden venter NWO folka som vil innføre dyret merke. Det er det som er planen. Bibelen sa det for 2000 år siden.

 2. Kan være noe i dette at det er de vaksinerte som blir «smittefabrikker» ettersom MRNA’et ble klundret til ved vaksinasjonen. Individet blir fanget i en kryssild mellom sitt eget vev og immunforsvaret som nå er blitt tuklet med. Blir spennende å se hvilke land som smitten kommer til å øke mest i, foreløpig tror jeg det øker mest i landene der vaksinasjonsdekningen er høy. Skremmende at folks refleks er rop om enda flere vaksiner, -mens det tilsynelatende ikke tenkes en tanke om at vaksinen i seg selv kan være den største faktoren i å spre viruset/mutasjonene.

  Men til de som mener vi fra Guds side er skapt med immunforsvar godt nok, -hvor går grensa for å ta imot helsehjelp/medisin, kontra å stole på det vi ble utstyrt med fra Skaperens side? Interessant å høre hva folk tenker rundt dette.

  • Gud ga oss hode for å bruke det , om jeg har feber så tar jeg Ibux, vet det er bivirkninger fra Ibux og får jeg disse bivirkningene eller får bekreftet fra lege at jeg ikke kan ta Ibux, så lar jeg være å ta Ibux.

   Når det gjelder Corona vaksinen , så vet de ikke engang hva slags langtids bivirkninger det kan være og om de vet de så forteller de hvertfall ikke noe om det , men dem som utvikler å selger denne rottegiften er fritatt etterhvert ansvar og når jeg vet hvor kynisk lege middel industrien er ( led oppium epidemien i USA) så vet jeg at å ta denne vaksinen er høy risiko , nettopp fordi Gud har gitt meg hode til å tenke med .

  • Hvorfor ta Ibux? Feber er kroppens måte å få ut jævelskapen på.
   Man skal ikke få ned feberen. (bare hvis det blir meget høyt, og på barn) Vi tåler da litt hodeverk og feber. Svett ut madrassen og kjøp en ny etterpå.

   Gud har skapt oss helt fantastisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *