Kraftig kirkelig og kristen reaksjon etter homofil artist lagde homovideo i Frogner kirke

perversjon-kirkenDen homofile artisten Tooji Keshtkar har lagd en “kom ut av skapet” video hvor han har simulert seksuell omgang med en prest i Frogner kirke. Ikke uventet raser Oslo-biskop  Ole Christian Kvarme over dette perverse misbruket av kirkerommet. Den nå åpne homofile artisten sier dette: “Å elske er en menneskerett, og for meg må menneskerettigheter gå foran religion,” og dette gir han altså rett til å krenke kirkerommet og ha simulert sex med en prest foran alteret i den norske kirke.  Sokneprest i Frogner menighet, Margunn Sandal, forteller VG at motivet for at Tooji fikk låne kirken var å støtte kampen for de homofiles rettigheter. – Vi opplever at kirken skylder å komme de homofile i møte og åpnet kirken for å støtte kampen for likeverdig kjærlighet med kirkens velsignelse, sier hun. – Jeg er redd scenen kan ødelegge for de homofile og lesbiskes sak i kirken, sier Sandal. Dermed fikk den norske kirke selv se hva slags konsekvenser det blir når man støtter kampen for de homofiles rettigheter.  Les hva Dagen.no skriver om saken.

13 tanker om “Kraftig kirkelig og kristen reaksjon etter homofil artist lagde homovideo i Frogner kirke

 1. Jeg har lest VGs sak og endel kommentarer der og det tydelig at meningene i hvert fall blant VGs lesere er delte. Frogner kirke vil støtte de homofiles kamp og lånte ham kirken, konsekvensene er dermed en video hvor kirkens alter og lokale misbrukes.

 2. Dette viser bare hvor samfunnet er på vei, Det er på vei inn i et lov løst samfunn. Valdres kvinne profeterte om hva kirken kom til å bli brukt som.i siste tiden, og det stemmer mer og mer. og hun profeterte også om at vi kom til å hate flyktningene etterhvert, de hetses også mer i media No, en noen gang. Når man skal markere seg slik som Tooji gjør så er det for å provosere fram en reaksjon, for å vise at det er like naturlig å ha samleie som homofile, slik som heterofile, og i og med at dette gjort i Kirken, så vil Han alminneliggjøre dette slik at det blir godtatt i kirken og i det offentlig rom.Han vil skape debatt,og synlig gjøre dette for de unge at dette er helt greit, og at religionen har holdt oss fange lenge nok No, og No er det på tide å slippe kjærligheten til .FOR Gud er kjærlighet,og at Han bryr seg om oss uansett hva vi gjør, fordi dette handler om friheten i kjærligheten og ikke synd lengre.For Gud elsker oss uansett.

  • Veldig korrekt R. Vi er på vei mot oppfyllelsen av det profetiske ord over vårt land og folk. Jeg tror denne eldre damen fra Valdres har hørt Guds stemme. Vi har ikke manglet på profetiske røster som har advart vårt folk. Mange av Børre Knudsen og Ludvig Nessa’s symbolske aksjoner mot dagens fosterdrapslov var profetiske varsler til vårt land, men vi valgte å vende det døve øret til. Jeg tror vi i sterkere grad fremover se at Gud fjerner sin beskyttende hånd fra Norge -og resultatet i Guds folk vil kanskje være lik den bønnen profeten Daniel ba for sitt folk da de var i landflyktighet. Dan 9,4-6 Og jeg bad til Herren min Gud og bekjente og sa: Akk, Herre, du store og forferdelige Gud, som holder din pakt og bevarer miskunnhet mot dem som elsker dig og holder dine bud! 5 Vi har syndet og gjort ille og vært ugudelige og satt oss op imot dig; vi har veket av fra dine bud og dine lover. 6 Vi hørte ikke på dine tjenere, profetene, som talte i ditt navn til våre konger, våre fyrster og våre fedre og til alt folket i landet.

 3. En søster i Herren skrev dette innlegget på verdidebatt: Jeg tillater meg å gjengi det her:
  Filmet samleie mellom to menn foran alteret i Frogner kirke.

  Sokneprest i Frogner menighet, Margunn Sandal, forteller VG at motivet for at Tooji fikk låne kirken var å støtte kampen for de homofiles rettigheter.

  Hun sier at hun opplever at kirken skylder å komme de homofile i møte og åpnet kirken for å støtte kampen for likeverdig kjærlighet med kirkens velsignelse.

  Biskop Kvarme sier at handlingene er grovt misbruk av kirkerom.

  Sokneprest Sandal sier til VG at de ikke har noen planer om oppfølging av saken.

  Det finnes tydeligvis ingen grenser for hva som tillates i den såkalte folkekirken. Det er ingen ting som tyder på at denne hendelsen vil få følger for hverken den ukloke presten eller de respektløse aktørene i saken.

  Saken er den at nå går det ikke an å være både kristen og medlem i folkekirken lenger, da den er dypt ukristelig. Det oppfordres derfor til å ta sin menighetstilknytning på alvor og melde seg ut prompte.

  • Den perverse fyren er selvfølgelig for feig til å våge det samme prosjektet i en moske. i følge seg selv var han oppvokst med muslimsk far og han er vel redd for å få ei løkke rundt halsen. Det viser hvor sterke antikristelige krefter som som bor i den bevegelsen som fremmer alt det Gud kaller vederstyggelig eller en styggedom.

  • Han tør nok ikke det nei: Jeg ser en i Dagen stiller dette spørsmålet til denne “artisten”: Men varför vågar du som kommer från Iran inte spela in videon i en Moske ?
   Varför detta behover att pissa på kulturen i det land som givit dig asyl ?

  • Merker meg at han fikk sparken fra NRK etter stuntet. Omsider litt vett og spore i NRK

  • Meget overraskende gledelig at noen på toppene har noe norsk folkevett og folkeskikk igjen.
   Noe jeg trodde de var blottet for, da de viste en scene hvor en person sitter og driter på det norske flagget.

  • Jeg ser dette spørsmålet blir stilt også blant debattantene i Dagen: “Kvifor leigde han ikkje ein moské????
   Svar fra en annen: Fordi han er en feiging og tør ikke risikere eget hode i konfrontasjon med sine egne landsmen. De ville mest sansynlig tildele ham sin velfortjent straff i enden av en solid rep.

   -noe jeg tror er en korrekt vurdering.

  • Han gjorde det fordi han ikke respekterer oss og vår religion og fordi han vet at det ikke vil få konsekvenser for han.
   Nå bør andre muslimer komme på banen og fordømme dette, men det skjer vel neppe.

 4. Jeg føler meg krenket av at noen har sex i kirka, og utsatt for rasisme fra en muslim som pisser på vår tusenårige kristne kultur ! Hadde noen gjort dette i en moske, så hadde muslimene brent ned ambasader, og drept folk-og banket opp vedkommende som hånet islam i norge ! ! Hva sier nå norske politikere som er snare til å gå istrupen på nordmenn som kritiserer islam. De som slapp denne muslimen inn i kirka må straffes hardt, og fratas sitt embede !’

  • Helt enig, Peder Olsa. Problemet er bare at kirkens representanter ikke bryr seg og politikerne forstår ikke at islam er djevelens religion. Jeg er meget skeptisk til å ta inn flere muslimer til Norge. De mangler respekt for både vår religion og kultur.

Det er stengt for kommentarer.