Korsets seier avgått ved døden som organ for pinsebevegelsen -Nå er KS et organ for Dagen og Vebjørn Selbekk

“SISTE REST AV «PINSEBEVEGELSENS ORGAN KORSETS SEIER» ER I ALL STILLHET AVVIKLET AV AVISEN DAGEN. ANNE GUSTAVSEN HAR SIDEN 13. MARS FORSVUNNET SOM «UTGAVESJEF» – UTEN DEN MINSTE FORKLARING!
Det har i all stillhet gått som jeg skrev den 24. september 2019 da Korsets Seier ble kjøpt opp av Dagen: Den siste rest av «Pinsebevegelsens organ» er siden 13. mars fjernet, og «Dagen-innstikket KS» er blitt en «pinsekarismatisk» tumleplass for Selbekks datter & Co,” skriver Jan Aage Torp i et innlegg på Facebook. Korsets Seier som opprinnelig var et organ for pinsebevegelsen i Norge er nå blitt redusert til en innstikk i Dagen

“Korsets Seiers ansvarlige redaktør Anne Gustavsen skulle i henhold til avtalen i 2019 fra årsskiftet hete «utgavesjef», og Dagens sjefredaktør Vebjørn Selbekk skulle overta som KS´ «sjefredaktør». Det burde fått varselgongen til å hamre i enhver pinsevenns hjerte. Nå troner Selbekk alene som sjefredaktør for alt sammen, og en journalist heter seg å være «fungerende utgavesjef».
Forsvinningen av Anne Gustavsen fra spaltene er ikke omtalt med en bisetning, selv om hun hadde arbeidet i 40 år i Korsets Seier, mens en annen medarbeider som sluttet etter 10 år ble omtalt.

KS er redusert til et innstikk i Dagen
I siste nummer står misjonskirke-pastor og styreleder i Troens Bevis, Dagens foretrukne spaltist Sten Sørensen, frem som KS-eksperten som instruerer Pinsebevegelsens gjenstående KS-abonnenter om hva vi skal mene om TV Visjon Norge og Jan Hanvold – helt i tråd med Selbekks Dagen-profil.
Og nylig sørget Selbekk for at hans fascinasjon for en viss straffedømt blogg-mobber ble gitt anerkjennende oppmerksomhet i «Dagen-innstikket KS».
Det utspiller seg en tragedie i pengemaktens navn der Dagens «hits- og likes-journalistikk» har drept Pinsebevegelsens siste samlende symbol. Min arbeidsgiver abonnerer på Dagen, og dermed mottar vi «Dagen-innstikket KS» hver fredag, som jeg blar igjennom i likhet med Dagens øvrige annonsebilag-innstikk.
Men jeg følger med kun «av profesjonelle grunner». Trosbaserte hellige gaver må ikke gis til dette, men jeg anbefaler heller TV Visjon Norge, som er «god jord», bibelsk sett, og som i praksis forvalter mye av Pinsebevegelsens åndelige arv fra Barratt, Minos & Co,” skriver Oslokirkens pastor

Én tanke om “Korsets seier avgått ved døden som organ for pinsebevegelsen -Nå er KS et organ for Dagen og Vebjørn Selbekk

Det er stengt for kommentarer.