Demokratene med ny heksejakt på Donald Trump -vil etterforske han for Corona-viruset og håndteringen av pandemien

Lederne i det demokratiske partiet vil nå sette i gang en etterforskning av president Trump og hvordan hans administrasjon har håndtert Corona-viruset. Presidenten som har vært under etterforskning i fire år, først for konspirasjonsteorien om at han var Putins forlengede hånd i USA, så omkring konspirasjonsteorien om at han skulle ha presset Ukraina til å sette i gang en etterforskning av Joe Biden og hans involvering i det korrupte ukrainske gass-selskapet Burisma hvor Joe Bidens sønn hadde fikset seg en godt betalt posisjon i det korrupte selskapet. Siden demokratene omsider har måttet erkjenne at Joe Biden er så preget av alderen og demens, er de nå så desperate at de vil sette i gang en ny etterforskning av president Trump. Denne gangen forsøker de å gi president Trump skylden for at Coronaviruset har fått herje i Amerika.

Med andre ord, “The do nothing demokratene” ser selv at en lettere senil Joe Biden er sjanseløs mot Donald Trump, -og hva er da bedre enn å sette i gang en ny etterforskning av president Trump -en heksejakt som nok en gang  vil ende i mageplask og ydmykelse for demokratene som ikke ser ut til å kunne utrette noe annet enn endeløse etterforskninger og som stadig hoster opp nye konspirasjonsteorier i et forsøk på å beseire Donald Trump.

6 tanker om “Demokratene med ny heksejakt på Donald Trump -vil etterforske han for Corona-viruset og håndteringen av pandemien

 1. Søkelys lider av en fundamental mangel på kunnskaper om samfunn og regjeringer.

  SELVSAGT blir det en gransking av regjeringen i et land, Norge, hvor 200 mennesker har omkommet av en pandemi. Noe annet ville ha vært fullstendig udemokratisk og jeg gleder meg til at denne granskingen av Erna Solberg regjeringen kommer.

  Alle andre land vil ha det samme. Herunder USA med sine 40 000 døde. Noe annet vil være fullstendig udemokratisk og forakt for USA sine beborgere.

  Det er bare i Nord Korea, Russland og Kina som ikke har noen opposisjons partier at granskinger ikke blir foretatt.

  Er det å drikke salmiakk og klorin så skadelig at Trump hirden i Søkelys ikke forstår selv det mest grunnleggende begrepet i et demokrati ?

  Og disse klager over at aviser ikke tar deres innlegg…..

  3
  8
  • Jeg tror selv du forstår at det du skriver ikke henger på greip…..

   Og din stempling av andre som venstreliberale….. et bruk av et uttrykk som dette virkelig beviser at man ikke vet hva man skriver om. Det blir bare for intenst dumt og like billig som en luftgitar.

   Men men…. Slik er nå livet for noen.

   1
   4
  • Men men….. slik er nå menneskeheten og Kjell er et like verdifullt menneske som meg selv og alle andre.

   Dette mens våren nå viser oss hva vi lever i og forundrer oss i all sin prakt slik den gjør hvert eneste år. Og da vil ikke jeg skrive noe ufint om Kjell og andre mens jeg ser på frukt trærne og de nyfødte lammene.

   1
   2
  • Ordrett fra president Donald Trump selv, Arnt.

   Tar du virkelig ikke det president Donald Trump sier alvorlig, Arnt ?

Det er stengt for kommentarer.