Jan Hanvold: Er ikke interessert i å høre hva den gamle og døende grinebiteren mener, han er på vei til helvete likevel

Levi Fragell som etter alt å dømme vil bli politianmeldt av pastor Jan Aage Torp for hatefulle ytringer oppfordrer: “Lytt til dette klippet fra Jan Hanvolds søndagspreken på Visjon Norge igår – om en gammel og snart døende «grinebiter» på vei til helvete. Hanvolds samarbeidspartner Jan-Aage Torp, truer meg med politianmeldelse for det han kaller «hatefulle ytringer», og omtaler på Facebook 24.4. «den gamle grinebiteren Fragell» og hva han «drømmer om». Og gruppen Vi som støtter Visjon Norge skriver 15.3. at «den gamle grinebiteren Levi Fragell…må være besatt.»

Jeg retter ikke dette varselet til våre myndigheter, men enda en gang til kristne samarbeidspartnere og kjente borgere som ved deltakelse legitimerer det som skjer på Visjon Norge. TV Visjon Norge har i den siste tiden blitt utsatt for omfattende kritikk både fra humanistiske miljø, men også fra kristne miljø som er kritisk til mye av det som skjer i regi av Visjon Norge. Hanvold har tidligere uttalt at “gjerrige folk”, dvs dem som ikke vil gi penger til TV kanelen går rett til helvete..og i klippet under uttaler Hanvold seg om gamle grinebitere som dør snart likevel.

Grinebiteren dør jo snart likevel

"Grinebiteren dør jo snart likevel……."

Slået op af Hanvoldkanalen i Søndag den 26. april 2020

17 tanker om “Jan Hanvold: Er ikke interessert i å høre hva den gamle og døende grinebiteren mener, han er på vei til helvete likevel

 1. Hanvold har kanskje litt for høye tanker om seg selv? Er han SIKKER på hvor han selv skal tilbringe evigheten?

 2. Et spørsmål som ikke hører til under dette temaet, men jeg spør likevel i mangel på andre arenaer: kommer dere inn på “Den himmelske blogg”? når jeg går inn på bloggen, får jeg melding om at denne bloggen bare er åpen for inviterte gjester. Denne meldingen kom opp dagen etter at jeg la inn en kommentar på et innlegg, der jeg spurte hvordan han får tid til å skrive flere blogger, følge med på mange andre blogger (som JKC refererer til på bloggene sine), krangle både skriftlig og muntlig med arbeidsgiver, kommunen, andre bloggere, naboer og hvem vet hvilken andre, kjøre buss pluss mye annet. og jeg ga han et velmenende råd om å ta seg tid til sin kone. Kvinner trenger oppmerksomhet fra sin mann. Er det bare jeg som er blokkert, eller er det flere?

  • Jeg tror ikke du er blokkert på Christensens blogg.
   Jeg tror han har klikket på noen innstillinger som han ikke vet hvordan han skulle gjøre om.
   Bloggen hans er tilbake den, men alt skrevet etter 17 april er slettet.
   Tyder på at de har måttet tilbakestille bloggen fra en backup løsning.
   De fleste webhotell tar backup av nettsider en gang i mellom.
   Jeg tipper det er det som har skjedd.

  • Takk for at dere følger med.
   Det var ikke det som skjedde.
   Nå føler jeg meg rimelig ferdig med Jan Aage Torp.
   Slettet artiklene om ham, og har dem kun liggende på Jan Aage Torp sin «blogg» Justismord.
   Tror at saken mellom meg og han vil på en eller annen måte ende med et nederlag for Torp, og rettferdigheten vil seire.
   Derfor kommer bloggen Justismord til å bli liggende ute på nettet så lenge ikke rettferdigheten enda har skjedd i saken mellom oss.
   Jeg vet ikke når, og hvordan.
   Men at Torp på en eller måte vil måte svare for sin brøde, det er jeg sikker på.
   Slik vi sår, høster vi, sier skriften. Dette er fra det nye testamentet.
   Gal. 6. 7 Far ikke vill! Gud lar seg ikke spotte; for det som et menneske sår, det skal han og høste. 8 For den som sår i sitt kjød, skal høste fordervelse av kjødet; men den som sår i Ånden, skal høste evig liv av Ånden. 9 Men la oss gjøre det gode og ikke bli trette! for vi skal høste i sin tid, såfremt vi ikke går trett.
   http://justismord.janchristensen.net/

  • Nå er fokuset på andre ting, har flere viktige saker som vil antagelsesvis bli avgjort i nær fremtid. Unibuss har siste dag å svare på i morgen til Diskriminergsnemda.
   Samt andre saker, så derfor får «Torp ligge!»

 3. Jeg blir full av sorg over hva Hanvold har sagt om Fragell.

  Hanvold, hvis du leser dette; dette er meget farlige ord å uttale. Hadde jeg uttalt noe lignende hadde jeg faktisk vært redd for mitt eget liv og helse, og ikke hatt annet å gjøre enn å be Gud og personen om tilgivelse. Jeg nekter å tro at du ikke vet hva du har SÅDD denne gangen. Itilfelle, er det på tide å åpne Bibelen og lese om alt annet enn å “så inn et BELØP”.

  • Han er ikke interessert i å høre på noen gamle grinebitere som skriver på denne side hva de mener om ham.

   Hvor vanskelig er det ikke for stolte mennesker å ydmyke seg og be om tilgivelse, til noen som mener noe annet en ham.

   Jesus sa klart at: Ikke bry dere om slike, og la dem surre rundt i sin egen religiøse verden, følg du meg. Matt 15:14 og Luk 9:59-60

   Mvh RJ

 4. Leser i dag at herr Hanvold ( Tv Visjon Webshop ) får 250.000 i gebyr for villedende markedsføring av et produkt. Tja , det tar nok bare en kveld å tigge et slikt beløp !

  • Det er nok dessverre så lett for hanvold ja, men det var bra de fikk bot. Burde egentlig vært mye høyere.

 5. ADVARSEL ! ADVARSEL! ADVARSEL!

  INNFØRING AV EKSTREME KONTROL SYSTEMER KOMMER OG DE BLIR VEDVARENDE !

  HELSE SERTRFIKAT ER BARE BEGYNNELSEN !

  DET ER DETTE MYNDIGHETENE MENER NÅR DE SIER INGENTING BLIR SOM FØR !

  DET ER REN DJEVELSKAP OG ALT BÆRER PREG AV Å VÆRE NØYE PLANLAGT OG I SCENE SATT !

  CORONA ER IKKE ETT TILFELDIG VIRUS , MEN DEL AV EN STRATEGI FOR Å FÅ INNFØRT DYRETS MERKE !

  • Ja, nøye planlagt. Startet for alvor for ca 50år siden.
   Veldig mange av de frafalne ønsker nå ikke å vite, de har noe på følelsen hva som skjer, men velger å håpe at det ikke er sant. Bibelen er jo lagt bort også.

   Google “Event201 October 18th, 2019 in NYC. Simulating coronavirus pandemic”

   Det vil vise seg for dem som blir igjen hvordan det blir (Nøyaktig etter Bibelen blir det uansett). Ingen tvil om at jævelskapen er i sving.

   Patentnr. WO2020060606 er selvfølgelig interessant (Bill Gates visst har store planer), men 1.Tess.4:17 holder egentlig for meg.

  • Kanskje satt Gates og gutta og regnet litt for lenge siden 🙂
   (Eller kanskje ikke -et passer jo på både paven og hitler. Og sikkert julenissen også) De har nok også lest litt i Bibelen -kanskje lurer de mange nå ved å bruke et navn som blir 666. Og når det virkelig gjelder så sover man.

   Corona : C (3) O (15) R (18) O (15) N (14) A (1) =
   66 + Corona (6 bokstaver) = 666

  • Ja, det ser skummelt ut. I lutherske bedehus og frikirkelige kretser forteller det oss at bortrykkelsen er nær. Det har vært vanlig i alle år å hevde at dyrets merke innføres etter Jesus har hentet menigheten

 6. hanvold er nok ikke så ung lenger han heller. Han skal passe munnen sin, kan godt være det blir han som går først av de to. Hvem som kommer til helvete er heldigvis opp til Gud.

Det er stengt for kommentarer.